"Неговият плейлист": Той е Васил Върбанов, Вие не сте! (снимки, видео)

Момчето, което по-големите франсета в Алжир наричат комунистически пикльо, днес е 50-годишен мъж-канара, с енергията на истински рокаджия и устрема на ръгбист с туптящо сърце

Обратно в новината

Коментари - "Неговият плейлист": Той е Васил Върбанов, Вие не сте! (снимки, видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравявам водещият за участието му в "История БГ".Начинът,по който разказа нещата беше впечатляващ.Браво!Дано е бил чут не само от онези 10-15 %,за които се пише,че споделят тези мнения.

харесва ми

Много харесвам това предаване и водещия! Научавам толкова много неща! Диалогът е жив, образен и разкриващ музикални личности, стилове, характерното и за събеседника. Скоро се пристрастих и макар че го дават в късен час, не го пропускам. БЛАГОДАРЯ!

Васил Върбанов е номер едно!

Евалата Васко!Ти си един от малкото истински хора,които се опитват да правят нещо стойностно.Повечето в БГ е пози и лицемерие.Респект!

TOK ROK АБРАЗИВ беше предаването а това което последва след като "преструктурираха" радио Тангра в лицето на Васко си е псевдо и по мнение на други очевидци слушашти метъл от началото на 90те..

Повечето не сме Васил Върбанов и слава Господи, че не сме!

Много интелигентно предаване сте направил! В последните години не е имало нещо толкова стойностно!

Благодарение на него за пръв път чух Tool, преди има-няма.. 15 години. Вечна признателност (и) за това!

Много готин!

Хубаво е, че се опитвате да направите известни абсолютно непопулярни и безинтересни хора. Аз лично за първи път го чувам, но от цялата статия - въздух под налягане, самочувствие неясно на какво отгоре. Скука. Образи от миналия век...

Баце, ти като оня виц за жената на Стиви Уондър, дето и той не я виждал, ама била супер.. И твойта не е лесна, баце, само с популярни и известни хора, тва Криско, тва Боян Неделчев, тва Славиту, еех

еВанчо, усещаш ли се, че изброяваш хора, които според теб са известни? Ако това са ицвестните хора, за които ти си чувал, то може да се направи обосновано предположение що за индивид си... Предположението не е в твоя полза.

Айде поредния въздухар! Съжалявам, ама точно те съсипват музиката в БГ като показват едни и същи за сметка на много други талантливи.

Айде сега В.върбанов виновен за бг. Музиката, от дълго време чакаме нещо читаво по бг.тв., интелигентно поднесено, не Ви разбирам.

Връзка с главния имаш ли? Точно Върбанов и предаванията по радио Тангра Мега Рок са най големия потдръжник на БГ групите.

Не знаех за родителите и миналото на В.Върбанов, не ми беше нужно, но дори така да е, можеше да си остане един нормален Софийски дришльо, слушах радио в далечната 1999г. и вярвайте ми, основната причина да слушам точно това радио беше гласът му и това което казва този глас.

Защо не го включиха в медицинския съмет???

*съвет

Невероятен!

"Моят плейлист" с Нойзи е култово!

Хубаво е да има нещо различно от действителността.за себе си мога да твърдя,че ми харесва и казвам че музиката ще спаси света.дерзай

истински рокаджия и ръгбист... пф-ф-ф-ффффф. Като истински рокаджия може да определите някой от стотиците хиляди ИСТИНСКИ музиканти сътворили безброй шедьоври. Този е само обикновен радиоводещ и... ръгбист в страна, която даже няма първенство по ръгби. Бъдете обективни. Не прекалявайте с пудрата. Сигурен съм, че дори на самият Васко не му харсват такива префърцунени бляботини. Той все пак е мъжко момче, макар и от тези с привилегии навремето.

Винаги съм бил дълбоко скандализиран от подобен тип хора, които в края на "гадния и мракобесен" според техните думи строй, са били преки галеници и членове на партядрото. Мисля, че на въпросния Атанас Русков баща му беше дипломат в Лондон през 80-те, а за Денис Ризов изобщо не ми се и коментира каква тежка номенклатура е. Някак си това винаги носи горчивата равносметка, че дори т.н. "автентична дясна интелигенция" е с червено-аристократична кръв, но това е нормално предвид това, на кой му се позволяваше да изплува 90-те. И както каза агент Алберт, тепърва ще започва гаврата на червените потомци.

"автентичната дясна интелигенция" е сбирщайн от червиви кочунистически копелета и неуспели кариеристи, отритвани по няколко пъти от Партията-майка в гарнитура с ДС-доносници и всякаква друга утайка. Десен беше Петър Дертлиев и затова не го избраха за президент, а сложиха онова чучело с кунките! И от ляво и от дясно гласуваха против него на кръгблата маса! Той наистина заслужаваше да стане Президент и щеше да бъде истински такъв! България можеше да върви по друг път...

Все пак, Дертлиев беше социал-демократ, а социал-демокрацията е дясна само от гледна точка на болшевиките, и то - непоследователно :-) Иначе, си е чиста проба ляво, ляво-център. Така че.....

.... наистина сте бил агент (на ДС)? А, ако не разбирате, че НИКОЙ не може да избере родителите си и какво са правили те - тогава, освен неуспял манипулатор (както всички агенти на ДС) сте и простичък. Но то едното не изключва друготот. Хайде със здраве, другарю Агент!

Това предаване в БНТ е за радио не е за тв. А Върбанов се сменя цветовете според ситуацията и интереса.

Абе добре ама пък комунист. Демек или е тъп и наивен, или просто не е добър човек. Което и от двете да е, не е ок.

Прост и злобен, като тебе - никога нищо не постигнал, ама драскач. Аман от такава сган!

Пичага. Прави това, което иска и явно го прави добре.

Васил Върбанов Дъбов Буков. :D

Е, трябваше да му зададат и въпрос за концертите, които организират? Примерно, ще връщат ли пари за Tiamat, или цитат " организация по връщането на парите не стои на дневен ред"

Ще ги гледаме есента.

Можеше да е и по дълго представянето. Е и? Писва.

Васил е супер, когато бях на 18 този глас ме е карал да се чувствам толкова добре, и цялата тази музика, радиото..

Плейлистата си е "краднато" от Слави. Там имаше една рубрика "Нещо лично" или подобно.

А целия ти "Слави" е откраднат от шоуто на Лари Кинг. Не очаквай от учиндолския да измисли нещо свое!

Не го знам кой е и няма да прочета толкова дълъг текст за да разбера.

И аз така …

Не ми харесва. Ще се пръсне от самочувствие. Когато е по радиото между всяка втора дума прави паузи "ааа". Дразни доста.

Велик е, помня го от радио Тангра, беше с дълга коса и ходеше на опашка, но по-важното е , че има страхотно чувство за хумор.

Ами да го проявява от време на време! Тук таме се усеща, но с този сериозен глас...

Ужасяващо дълга статия

Много приятен и интелигентен човек!!!

Наистина е преАтен и ЕнтелЕгентен