Неизлечимо болна косатка издъхна в Сена

Малко след като учените решиха да бъде евтаназирана, тя си отишла сама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С една дума не са знаели какво и как да направят, затова са й видяли сметката. Освен това в сладководна река може да й се появят какви ли не кожни болести. Вместо да си признаят, че сме много далеч от пълното познание на природата, те ми се направили на герои.

А какво е било посланието на косатката, разбра ли ли са?! Етикетът "учен" придобива все по-печален смисъл. Не, че няма и истински такива, но сигурно са под промил, останалите са жалки поклонници на някакъв техвн идол, на когото посвещават живота си, без това да има полза нито за тях самите, нито за обществото, а много често дори действията им са в ущърб на прогреса и благото на човешкия род.

По примера на инквизицията, обявена от еретиците за света - всичко, което ни уличава в некомпетентност или е против нас трябва да бъде мъчени, обесено, заклано, изпепелено, унищожено в името на благородна кауза. Или както повелява пророкът Мохамед - не убивай, освен при самозащита, а какво по-достойно от това да защитиш името на нЕуката, от компромат.

Ти явно не можеш да осъзнаваш текста който четеш?! 1. умряла е сама 2 очевидно не е била наред косатки в Сена?! 3 да се диагностицират гъбична инфекция не е особенно трудно. 4 с оглед на това че е починала явно са били прави.

Милата животинка, да приключи така - сама, в болка, изплашена и преследвана от орда двуноги. Голям стрес ще е преживяла в последните си мигове.

ма това си е много стресиращо бе! жива животинка да вземе да умре! добре че този феномен не се наблюдава често!

Решил да стане европеец...

Съвсем наред си е била! Ма както би казал другаря Сталин: "Има косатка - има проблем, няма косатка - няма проблем!" Аз лично бих се за разтревожил от друго. Косатките с проблеми обикновено умират в хабитата си. Сена не е място, в което живеят косатки, нито има косатки в близост до Сена. Новината е от типа "кралски пингвин, преплувал океана, умря от пневмония пред Хеопсовата пирамида, преди местните природозащитници да успеят да го убият, за да не се мъчи.

Значи, безнадеждно болните животните може да се евтаназират, за да се прекратят страданията им, а за хората не може, нека умират в мъки.

В Канада вече разрешават и евтаназия ако си беден и това много ти тежи