Коментари - Нели и Меги обявиха края на "Търси се" | Лайф.dir.bg
назад

Нели и Меги обявиха края на "Търси се"

След 16 години в ефира на bTV предаването се разделя със своите зрители

Обратно в новината

Коментари - Нели и Меги обявиха края на "Търси се" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо, ще си гледаме Гала още 60 додини :)

Изтърси се

Допълнение

Кой гледаше тази сълзлива простотия?

То е ясно.Кой ще ги гледа тия дърти чанти макар и лустросани.

Намериха ли го!

Разгеле

Изчерпаха се "известните" хора, разказващи за живота си...

Не бяха лоши водещи, но смятам че бяха дотук. Няма нищо свежо в тях !! Не виждам обаче кой ще ги вземе и за какво....???

Време беше

Най-сетне

Добро предаване, показваше човечност, но определено водещите деградираха с времето и от хора, стъпващи по земята и близки до всичко земно се превърнаха в някакви кокони-чучела, които решиха, че са хванали господ за шлифера. Дано са заделили пари, че сблъсъка с реалността ще е болезнен. Лицемерието им лъсна и престанах да ги следам, когато от хора нямащи пари за билет се оказаха "звездно болни", за които градския транспорт е за ...да кажем другите. И великанът Васил Найденов им каза как той не се свени да иде с трамвай до телевизията, а Йоана Буковска-Давидова им показа истинските ценности и скромност, пред тяхното "величие", заради което най-вероятно и едната е вече разведена.

Яките бибаци слизат от екрана. Друго си е вдлъбната закачалка с с объркани хромозоми.

Даже много дълго се задържаха. Да си се връщат в Канал 3.

Най-накрая... двете разведени няма да се жамбосват в ефир.

Изтърваха питомното, ха сега гонете дивото!

Малиии колко бързо трият неудобните мнения. Хахахах курвиии, курвии

Не гледам телевизия от 18 години. Най-мъдрото решение, което съм взимал някога. Имам пълна колекция от филми Критериън Колекшън. Библиотека. Интернет. Хич не ме учудва, че вече няма с кой две приказки да разменя. Подготвил съм се психически за идиокрацията и новият световен ред. Колективното съзнание върти реклами, опорки и курварлък 24/7. Щом им харесва.

За НЕгледащ телевизия от 18 години пък сте много запознат с рекламите и курвалъка. И това, че не гледате си е лично ваш избор, съответно, че нямало с кой да размените две приказки - също.

Няма как да се избегне достъпа на културно споделяне на реклами от околните. Кой може да забрави великата реклама отразила народопсихологията на Българина: Революции много. Наденицата е една. Таква простотия няма как да не предизвика дори научно-изследователски интерес в мен. Но технически погледнато не съм я гледал на телевизор а в интернет и то пратена целево от колега изследовател на падението на колективното съзнание на Българина. Ползвам адблокъри постоянно и навсякъде в интернет.

И аз не гледам телевизия горе долу от толкова време. Това не значи обаче, че тия, които не гледаме не можем да затъпеем също толкова, колкото и другите. В интернет простотията е дори по-голяма.

Затъпявате дори още повече, защото това , което правите е социопатИя. Влизате си в розовия балон на ограниченото ви като коне с капаци виждане, като избирате да задълбаете само в това, което ви харесва и не ви плаши или дразни и смятате , че сте много прави, по причина на това, че отчаяно се опитвате да контролирате реалността, която не ви харесва и колкото по-не ви харесва, толкова повече социопатИрате. Накрая сте просто ужасени от големия лош свят, който не го интересува за вашето правилно съществуване и виждания

Скоро този тип предавания няма да ги има. Младото поколение не гледа телевизия, а старото се ориентира към новини, сериали и забавни предавания. Клю-клю тематиката ще отпадне, а до 10 години и телевизията

Подобни бълвочи заедно с всякакви цигански и турски сериали се гледат предимно от хора над 55 години.

Слава Богу , приключи и това телевизионно недоразумение.

Не съм гледал нито една серия на предаването, случайно съм попадал на отделни минутки. Не смятам че е загуба за ефира ... Но хайде сме позитивни и да пожелаем успех на бившите водещи с каквото и да се захванат!

ами крайно време е едни по млади и стегнати цици да сменят отпуснатите :)

нормално, това предаване се изчерпа, да не говорим, че има още поне три четири подобни, канят един и също, техните роднини, после пак ги повтарят, явно смятат зрителите за малоумници, някои неща просто си отиват по местата.