17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не се връзва.3-ти сезон започна с това,че Халит става клошар,а Йълдъз богата дама.Сега чета,че Халит умира блъснат по стълбите.Нещо не се връзва.

И са хубави, и са с красиви артисти, и са загадъчни, и и и... видели ли сте в турски филм открит секс. Дали няма? Съжетът показва, че има, но е показан толкова елегантно, че ... нямам думи. Прекрасни са филмите!

Какво ви пречат турските филми бееее!?Що не си гледате работата

на мен ми харесва филма, сюжета и актьорите.

Турското "присъствие"май не свъшва с т.н.освобождение и новините на турски език. Всячески ни налагат турска култура

А кои са по-хубавите филми - американските екшъни ли? Само че ли bTV се подиграва със зрителите си - в 60 минути ефирно време за филм 35 минути с прекъсвания вървят реклами и между тях - само 25 минути е времето за филма.

Muí bien es debido me gusta mucho girek to3

Има ли примати да гледат тия турски бози ,в които цяла Турция живеят на Босфора в палати.

Приматите азиятци да лапат бахура .Помияри гнусни с нашите поли до последния в ада

Каква е тая порнография, която ни пробутвате за нещо ?!? Чудя се, как може да има идиоти, които да си губят времето с подобни простотии ?!

Ааанниинее.......Чатла патладжан ордюр тюрлю гювеч... Колко интересно само как три жени се омъжват за един бастун. И после това е нормалното... Турците превзеха отново българите в съзнанието...бряяяях, няма да спите да се чудите кой с кого ще се жени... Вашта мама проста!! Ууууууууу

От Дир-а май си правят майтап.

Не знам този сериал колко е добър, но със сигурност нашите бият по тъпотия и глупост, и лоша игра, нито гледам тези нито нашите, тия поне имат пари, а нашите са пълна трагедия, а като гледам румънския по бТВ все едно съм си у нас

Драма кога ще го пуснат и от колко часа. Да знам да си планувам деня за да не го гледам

Да ви еба майката. Защо ни занимавате с турски глупости? МРАЗЯ ТУРСКИ СЕРИАЛИ. Защо не ни занимавате с по-интересни сериали? Съсипахте държавата я съсипахте.

Ами не си пускай телевизора, кой те накилва да ги гледаш!

""""Неочаквана смърт и разтърсващи обрати в новия сезон на „Опасно изкушение".Халит се жени за три булки наведнъж - Йълдъз, Ендер и Шахика""".Не го знам кой е този ,но му се възхищавам. Аз с една не мога да се оправя в битовизмите , а той с три.Ама те ще го набият ,ако не слуша.

За колкото ти стигат парите.

Много повече от теб. Кво общо има между жените ои парите?!

Просто го утрепали,чиста работа

дирбг,без реклами,моля!Поне от 10 г не съм гледал бтв и нова!Какво да гледам-10 минути вкиснала боза,15 минути подлудяващи реклами,Хайде,няма нужда

Отивам да си купя телевизор. Два метра добре ли е?

по-добре вземи 3 метра,че булките са три,може някоя да не влезе в кадър

Значи първо ще бутна стената на хола за да има място и за телевизора, и за булките.