Бутиков, модерен и непредсказуем, хитовият сериал "Опасно изкушение" ще продължи да вълнува зрителите с новия си четвърти сезон, който стартира от 8 август, понеделник, от 20 ч. по bTV. Неочаквани обрати, нови герои и още по-заплетен сюжет очакват почитателите на драматичната поредица, която вече пета поредна година е на върха в южната ни съседка.

Шевал Сам като Ендер

Снимка: bTV

Новият сезон на "Опасно изкушение" ще стартира с дългоочакваното отмъщение на Халит. Бизнесменът обещава и на трите жени в живота си - Йълдъз, Ендер и Шахика, да се ожени за тях и ги събира облечени в булчински рокли на една и съща церемония. Действията и решенията на Халит ще предизвикат поредица от събития, последиците от които ще костват нечий живот.

Снимка: bTV

Междувременно в живота на Йълдъз, Ендер и Шахика се появява чаровният Чаатай (Берк Октай) - модерен млад мъж, който печели с лекота вниманието на жените, но досега не е давал надежди на нито една за сериозно обвързване. Срещата му с Йълдъз обаче ще разтърси из основи живота му и ще го накара да се промени.

Снимка: bTV

Сюжетната линия става още по-заплетена, след като безскрупулната Шахика се жени за бащата на Чаатай - Хасан Али (Ердал Йозячълар) - и решава да го убие.

А една бомба ще застраши живота на Йълдъз и Ендер. Коя ще оцелее след взрива?!

Снимка: bTV

Любов, страст и лъжи се преплитат в хитовия сериал "Опасно изкушение", а първокласният актьорски състав и качествената игра гарантират вълнуващи вечери на зрителите пред екрана. Главните роли се изпълняват от Шеввал Сам, Еда Едже, Несрин Джавадзаде, Берк Октай и др.

Снимка: bTV