Неомъжена, но бременна: Поли Генова очаква второ дете (видео)

Певицата все още не издава пола на бебето, което носи в утробата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещастни,завистливи душици!!!

Поли ми беше адски симпатична и естествена преди да вземе тоя капут, но взеха да и припяват, че годинките се трупат и трябва да облече сватбената рокля. Да, но НЕ ! Тя реши, че ще успее да върже тоя смотаняк с две деца ?! Абсолютна тъпня !! Ако беше оная Поли от нейната песен "На инат" щеше да го върже, но явно и тя се промени тотално - мен лично не ми допада тази нейна промяна !!

аз и се цъкам вътре постоянно, ама тя не знае че съм аз, сигурно ще и направя още пет-шест.

Ех, Поли тъкмо мислех че.си жена и майка за пример а се оказа пордната неомъжена с 2 деца. Има време.може и да ти дойде акъла. Да сте живи и здрави.

Късно е.

Това от кога е повод за хвалене?

от 3-4 прайда насам.

Сега бабите на село ще се побъркат от мъка, как така неженена пък дяца ражда! Резил!!!

Не виждам ,,природна връзка,, между бременност и омъжване.

Ни е природна, тъпоглавчо, обществена е.

има някои разлики между маймуните и хората.

Страшно ми дреме за ПолитУ, не смогвам да си го местя...

А как - ляв=десен, или назад - напред?

Утробата

И аз какво да направя, да дойда да ги гледам ли децата??? Кво му вълнува,че Пенка не гълта и не дава в дупето!!!!

Ми то при секс се забременява. Тя не знае ли ?

Вече ще знае

От анален не се забременяваше !

Абе, май не само хората е подлъгала, я вижте Дир-ът какво е пуснал като новина: https://life.dir.bg/zvezdi/zapechatano-s-tseluvka-poli-genova-se-omazhi-tayno. Лапни-шарани, а?

Тоя "холандец" ще да е от бившите им колонии, примерно Индонезия, като му гледам сурата...

Майка му е филипинка.

Айде стига, хубаво е момчето. Много важно че не е някой русоляв холандец.

Ауууу, ама тя говорела на миеко!

Женската злоба край няма. Отде ви изравят бе.

Нито красива, нито симпатична, нито добре изглеждаща... Нито талантлива, нито умна, нито харизматична... Явно не е и с висок морал. Има в пъти по-достойни български (и не само) жени, достойни да бъдат показани и разказани! Вярвам, че всеки от нас познава поне по една такава!

Знае ли кой е бащата?

Гошо от Почивка, как кой...

Що да се хаби? Бащинството трудно се доказва . А и при тази повсеместна корупция!?

Да е жива и здрава! Успех!

Абе как така се запознали преди 2 години, а синът им е на 2? Дори да е забременяла моменталически от ден 1, тия 9 месеца не ги ли броите? А... вярно, че вие не можете да броите и като цяло със смятането сте зле.

Не прочете ли,че са се запознали преди няколко години,а не преди 2?Или заглавието е достатъчно,за да почнеш да храчиш?И като гледам колко много (+) имаш,успокой се,че не си сам.

Да си чувала, че статиите могат да се редактират? А да видя някъде из заглавието да пише, че се познават отпреди 2 години? Хайде първо мисленето, а после писането, а не обратното. Прочетох цялата статия, за да напиша това.

Сладурана е

тази ми е адски антипатично, НО от какъв извратен зор ще се правиш на младоженка като не си??... явно тоя не я иска много и тя му се навира. Ок нека го притиска, ама защо го прави пред целия интернет... гнусна показност...

Да са живи и здрави! Но явно като се изчерпиш творчески, почваш да "провокираш" с простотии. Олекват така, но не го разбират. Нашите дори не успяват да завихрат истински скандал около себе си, за да бъдат интересни.

Всички посредственяци стават или конферансиета, или водещи на игри, състезанив по ТВ, “риалити”-та, журита или учадтват разни масовки за да бе изпаднат съсвсем от сцената !.. Тъй и Тя - Политу де, Големият тдлант !?! хаха