Ралица Василева и Нери Терзиева правят телевизия

Ралица Василева отново започва да чете новини, но този път на български.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Василева и Нери Терзиева правят телевизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само фактът, че Нери Терзиева, която е туркиня, ще ръководи тази телевизия, вече показва за какво ще служи. А щом собствениците са турци от Доспат - за какво да говорим и за какво да спорим. За това кой бил червен и кой син?! какъв е смисълът, като всичко става турско?

двете стари седесарски ку. ки. пак ще промиват мозъци

Честито,желая успех на това начинание!

Браво! Успех на проекта! Хубаво начинание.

гтолям българофил си - няма що. Мислиш,че като пишеш - това не и диалект - а простащина, се доближаваш до масовия българин - може.

Ако някой ден видя тази да ми се появи на домашния телевизор, отивам и го продавам на половин цена! Даже и на по-малко ще съм съгласен, само и само да се отърва от телевизора на който тая се е показвала някога! Това ще е един завинаги прокълнат телевизионен приемник, който ще лъха на мухъл и продажност! Точно Ралица Василева ама по никакъв начин няма право да ми се показва по каквато и да било медия, особено телевизия! Точно тя стана известна като "човекът продал се на Запада for a few dollars more". А още повече да ми приказва колко е съпричастна с нас българите, които сме тука, е извинете, малко в повече ми идва!

това ще е толкова българска телевизия,колкото аз съм римският папа.ТИЯ ХОРА НЯМАТ НИ СРАМ ,НИ СТРАХ!СЪС СТАРИ КУКЛИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА!

Мале,що простотия има по БГ.земи-гледам и не вярвам на ушите си?!

Това са пропагандисти от Русия.....Имат си специален отдел за писане на глупости по форумите в Източна Европа...

КЪМ ЧЕТЕЙКИ ФОРУМА БЕГАЙ У ХАМЕРИКАНСКО,ТАМ ПРОСТОТИИ НЕМА,СИЧКОТО ХАМЕРИКАНЕЦ Е ОТ УМНО ПО-УМНО!

От простаци акъл не искам.

Хубава новина. Нещо се прави и се говори за българското. Че като пусна сутрин новините, лошо ми става - от екрана бликват подбрани лоши новини и непрекъснато ни се казва колко не ставаме и колко сме зле. Трябва и нещо позитивно да върви, иначе съвсем ще се скапем в тази държава.

Всички отивайте в Америка ,там дават много пари И никога не се връщайте и забравете за БГ-продажници такива.

Живее в богата страна, не й липсва нищо, пък остаряла... Кво нещо, а? И КВО ще ни предава по телевизора - хамериканците кого искат за президент(много важно)

ДС си прави телевизия, а парите от руски нефт и газ

ДПС си прави телевизия, а чии са парите ... официално са на онези доспатски селяндури. А иначе - имаше едно лице, което разпределя порциите в държавата, но явно вече и в чужбина разпределя.

Ние пък тук си водим новини на турски. Нека се пука от яд.

Фак ю есхол

Провериш чия е телевизията, в която ще чете новини, няма да се изненадам ако се окаже, че и там ще са на "майчин" език. (подсказвам: Братя Вълневи - тираджии от гоцеделчевско)

Никой не й завижда на тази, защото почти не й знаем успехите. Но да говори за "българска кауза" е нахално и смешно. Нахално, защото един човек да работи за цялата кауза е много самонадеяно. А е смешно, защото българската кауза е в България, а не в САЩ.

Аз пък си мисля (като чета за тези братя Вълневи), че това са парите на кръгът #Кой! Те имат нужда от нова медия, защото старите се "осветиха"!?

Следващото изречение показва, защо тази ТВ няма да струва: "Екипът е поканил и Сашо Диков, като преговаря с него за 3-часово предаване всеки петък "Просто Диков"" Да го бяха написали поне както подобава " Прост Диков"..

Завиждаш!

Само не стана ясно предаването на Сашо дикофф пак ли за англииските(български) зрители ще се "членовете вън"

Браво, важно е да имаме българска телевизия. За децата също да слушат български език. Успех! Сигурен съм, че няма да е някоя чалагария. Ралица е инилигентен човек.

както е казал бълргарският народ: никога не е късно да станеш за резил. и ралица така. българска телевизия в америка е безкраино тъпо начинание. няма кои да им гледа простотиите в америка. имасме си сиенен

Много си тъп Саше :) така се поглъща чиждато население когато не практикува своя език култура и вярвания просто се изпраща в местния бар с кънтри/рап и не след дълго и той самия ще стане рападжия(американец/германец/турчин) понеже си няма собствен манталитет и не потдържа своите традиций почва да потдръжава на други култури

добро утро, ама още спиш и сънуваш. Точно пък българите в Америка са се затичали да запазват своята българска идентичност! Те мечтаят само децата им никога даа не са българи.

Нима не се сещате КОЙ ще изпълни "мисията невъзможна" .... Защо най-лесно е нещо като "котило" да се разработи само от "котководите".Лесно е да бъдат поставени на мястото им. Каузата е интересна. Да се научат КОЙ /КОЙ е . И за кой ще е в послушание. Послушковците са най-лесни за СМЕНЯНЕ НА ЧИПА..... не всичко е най-лошото и не е з лошо.

И само така " МЪЖКИ МОМИЧЕТА."... Сетиха се на време.

Ралица е хубава и интелигентна жена, но българската кауза, на която е решила да се посвети е неблагодарна и подла и ще съжалява горчиво.

"Българска кауза". Българска ? За България ? За интересите на българския народ ? След 20 г. в Америка ? След 20 г. работа в CNN ? Ако може да се посвети на някоя друга кауза, pls ! Pls ! Вече не издържаме от толкова много наши "защитници".

И защо да не може? или си мислиш че човек който има голям потенциал не може а работи навън и когато има възможност да се върне? Що за глупост е това?

Поне ,ще видим какво става с нашите емигранти в Америка.Сашо Диков няма място в това "Море от любов".

Братя Вълневи от Доспат - собственици ... а Ралица Василева на майчин език ли ще прави телевизия или на български?

Червените хиени завиха в хор срещу една нова медия извън нейния контрол ,работеща от Америка,заплашваща нейните интереси,а си траят за медийната империя на Пеевски.

Освен червени други има ли в политиката на България? В кой свят живеете?

Слава Богу има,но от червената чума за съжаление няма отърване.

ралица василева е от същото болшевишко котило и се е родила с червени памперси като ирина боковата,сталинка георгиевата,евгенията живковата, цветанка карагиозова бориславовата и др.

Много точно. Все се чудя как така стана като дойде демокрацията, вички синчета и щерки на омразните за САЩ комунисти, бяха приети от тях и изучени, а после поставени и на високи постове.

Еми как ще смениш статуквото ако не обучиш елита ве? При положение че ние самите не сме ги махнали и изгонили защо американците да го правят? Нещо май пак чакаме някой друг да ни свърши работата и да поеме отговорност!

Много писаници по-долу за това чии пари се перат. А някой може ли да ми каже чии пари пере Волен Сидеров? Откъде такива разходи за телевизия след като избирателите му останаха една каруца народ?

еи ,ти сигурно си боко тиквата и волен е същият некадърник като вас гейберастите

Много хубаво, след dirbg.us следва да има българска телевизия, също.

Братята Вълневи перат пари на Доган. Всеки българин в Чикаго знае това. Външният им вид не се различава от този на пеевски, IQ им също, някъде от ГоцеДелчев са. Още мога да кажа, питайте.

От доспатско или от гоцеделчевско... ясно е кви са! Определено не бих гледал "тяхната" телевизия.

По-скоро всеки българин в Чикаго, който се интересува от братя Вълневи знае това.

обичаш разкажи нещо по-конкретно за братята- с какво се занимават, какво са учили, могат ли да четат и пишат, какъв им е бизнесът, как са забогатели- не се съмнявам, че всичко спечелено от тях е придобито" с труд и пот" - по коментарите разбирам, че не са стока

Помаци ли са?

Днес видях един надпис на задното стъкло на автомобил по магистрала Хемус и той гласеше, цитирам дословно:"Нека последния емигрирал от България да вземе и знамето". Предлагам това да е тема на първото предаване на тази нова медия в САЩ....

КОИ са тия братя Павел и Румен Вълневи ? Дир-а нещо е пропуснал да информира за тях. Какво им е образованието? Каква е деловата им биография, бизнеса? ..... и т.н.

Така пише в Гугъл

Братя Вълневи са емигранти от Доспад,от деца живеят в САЩ,имат собствен бизнес-спедиторска фирма притежаваща 1000 тира.Живеят и работят в Чикаго.

"ще се излъчва по кабел и сателит" - демек платена. Колко се плаща в САЩ за един платен канал по кабела ? Някой знае ли, че от моята къща няма емигранти в САЩ.

Средно около 40-50$ за ТВ, стационарен телефон и интернет.

Българите предпочита да гледат красивата Ралица Василева,а сидерастите - бизонесата Ташева и перхидрол -павиана по АЛФТВ!

Красива? Тая ако е била красива, то е било преди 30+ години бе, мен!

Преди 30+ г. е била на 20. Не жена, а момиче. Според стандарта в белите държави. Ако си някой пъпчив пубер, за който всичко след 30 г е за гробищата или някой чичка дето не го вдига освен от тинейджърки, проблема си е твой. Жената е красива и има всички изгледи да е красива и след 20 г. А за такива като тебе си има порно сайтове.

mai ne6to ste se obarkali s krasotata ...Be6eeeeeeeee

10 милиона българи ... Тези да не са включили и бъдещите български граждани, които сега прииждат от близкия изток?

по света има около 10 млн. българи - в самата държава са отделно.......5 или 6 или 7... казва ли ти някой

И в Чикаго ще си имат комунистическа телевизия! Да им е честито!

Ралица нещо се е объркАла. Уважаващ себеси човек не може да работи в телевизия, в която хора като Диков имат предаване!

ама защо телевизията е предназначена за 10 млн българи, то българите в България са 5 млн и по света още 2-3 млн....стават 8 млн....нещо са объркали аритметиката?...

обичаш разкажи нещо по-конкретно за братята- с какво се занимават, какво са учили, могат ли да четат и пишат, какъв им е бизнесът, как са забогатели- не се съмнявам, че всичко спечелено от тях е придобито" с труд и пот" - по коментарите разбирам, че не са стока

Ти ли ги бтои та знаеш колко са? Сигурно все някой друг ти е крив?

Тия ще бичат яка анти-българска пропаганда!

ами да след като не са телевизиите не дебелеевски

Дали ще е антибългарска пропагандата ще видим като видим първите предавания.Във всеки случай обаче едва ли предаванията им ще са угоднически на властимащите, които и да са те.

Не-АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА.

Тя телевизията повсеместно вече умира като понятие, а тия тръгнали да правят нова. Откачени хора.

Много голям зор да ни обясняват кой ще е американски президент, дреме ни на нас кой ще е президент. Ако и зад тази телевизия стоят американски демократи с цел да ни демократизират , да вземат да си я заврат на едното място.

Tazi telewiziq e prednaznachena za nas emigrantite,a ne za horata w bylgariq

Кирилицата, кирилицата!!!

И като е за вас защо ще е на български? Или така и не можахте да научите английски

dsco@

Почти не гледам телевизионни новини. Някога да сте чули по телевизията, кои са първите 4 коменданта на ГУЛАГ? Няма и да чуете, няма и да научите от Wikipedia, ако търсите на български или английски. Защото българските статии са превод от английски, нищо че става дума за СССР. За какво ми е да слушам преведени новините на български, като ще е същото облъчване като по CNN. Форумът на Дир-а е много по-интересно място. Тук има различни мнения и всеки от нас си е "разследващ журналист" сам за себе си.

лелка...

Ха-ха-ха ... обичала България? Ами тогава какво правиш в Америка? Ела при нас, работи, образовай си детето, чакай пенсия ... така с висока заплата от вън всеки може. Истинските българи са в държавата и се мъчат за всичко, защото отдавна живота тук е само за мутри, политици, "бизнесмени", които не плащат заплати, а държавата нищо не желае да направи.

Теб да не би насила да те държи някой в бГ? Като не ти харесва иди работи малко в чужбина, за да видиш, че никой не дава заплати даром.

Неправилно е да се обвиняват емигрантите за едно или друго,но има малък въпрос -къде щяха да отидат емигрантите ,ако и гражданите на такива държави Англия,Германия,Франция,Испания ,САЩ и т.н са емигрирали някъде и са от проблемите си,като българите!?Норвегия,Швеция и Швейцария в началото на миналия век са били едни от най-бедните държави в Европа!?Но има и друга особеност -всички т.н развити по-големи държави са бивши колониални и робовладелчески!?

ама поне ти дават заплата,а не люспи от семки...

Ами тя, ако не знаеш се е образовала именно в България! Поради тази причина живее и работи в Америк. А това какво обича човек няма абсолютно нищо общо с това къде работи и живее- просто защото ние не живеем за да работим, а работим за да живеем !

истински се плаша за България като гледам злобата и простотията в коментарите. Хора, кога изтрещяхме толкова?

И кое по-точно в коментарите те накара да обобщаваш колко сме злобни и прости ? Моля за отговор .

Трябва да си сляп за да не виждаш злобата, зависта и простотията в поне 50% от коментарите. На всякъде по света когато някой прави нещо, другите го хвалят, че се е захванал с нещо, само у нас кой разбира, кой не разбира...веднага почва да дава съвети и да критикува !