Netflix снима съвременна версия на "Анна Каренина"

Прапраправнучката на Толстой подкрепя идеята на филмовата компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чапай, Петка и Анка, Хитлер един финландки нацистки генерал - все черни!?

По романа - главната героиня е негърка!?

Някой от русофилската паплач чел ли е романа, или си пишете както винаги от чиста злоба?

Те не са русофили, спокойно. И бас държа, че не са чели романа..истинския русофил като мен, ще каже "Чудесно, дано участват млади и добри актьори. А не както HBO извадиха от нафталина едни дъртаци за някой свой произведения "...Само дето не знам защо но 1-2-3 продъкшън не бяха ли продуценти на комедии...но може и да се лъжа де

А внучката на Толстой живее в Швеция, не знае руски и не е чела нищо от дядо си. Не знам как тази правнучка чете романа, каква съвременна Ана Каренина ?! Ще сътворят някаква боза.

Преди 20 години имаше един филм в който Орфей се играеше от негър. Та гответе се за етническо-трансджендър изненади

Ама че глупости! Всяко поколение трябвало да има своя Ана Каренина. Ана Каренина е една и романът отразява епохата на Толстой и затова е интересен и велик. Накрая Лев Николаевич ще започне да се обръща в гроба. Очаква се по нататък да се определят квоти за ЛГТБ+, цветнокожи и всякаква друга паплач, която смята, че трябва да е част от романа. Докато накрая изчезне всякакво съответствие между екранизацията и романа. Ред е на “Война и мир”.

Ако Анна Каренина не е черна лесбийка с татуирано ВLM или MeToo на челото... значи не става.

Точно! И в началото но филма ще е в инвалидна количка, а към 10-та серия ще се изправи на крака благодарение на комбинация от вуду магия и ваксина на Астра Зенека.

Ана ще е жена заклещена в мъжко тяло, а Вронски ще е чернокож джендър. В ролята на Ана ще са българските шимейли Йотова (след като Ана минава на хормонална терапия) и Зара (Ана на старини). Младата трансджендър Ана ще се играе от Пеню от Биг Врадър. Фабулата ще се развива около това, как Ана и Вронски работят на уебкамера, за да си платят операциите при доктор Менчев. В 5 сезон обаче докто Мангъров ще им даде тайно супер лекарство и така нуждата от операция ще отпадне. Тогав обаче ще се намеси злият възрастен съпруг на Ана - в ролята Славуца Трифонова. Той ще бъде всемогъщ министър председател и ще пречеи на транс любовта, заради лична изгода. Всичко ще завърши, когато Ана и Вронски скъсат брачната халка на Славуца. Финала ще е отворен, а изгледалите го ще печелят от националната лотария.

Задължително Анна да е черна трансексуална треньорка на спецназовци. Мъжете да са обратни и задължително да се целуват и да има голи актови сцени, за да се разбие хетеронормативността и да се натрият носовете на хомофобите-неандерталци. Трябва да има някое младо момиче за да го гледат от новото поколение, която е например дъщеря от неизвестен баща, и тя сега се идентифицира като нон-байнъри otherkin furry. Всички бели хетеро мъже задължително да са пълни идиоти, мънкащи, страхливи, некомпетентни льохмани, по възможност джуджета като в Атомната блондинка, които точат лиги по прекрасните жени, но те не им обръщат внимание и им се присмиват. Всички образи да са плоски, едноизмерни клишета от фантазиите за лошия патриархален хетеронотмативен свят на някой джендър.

Майтап, ама най-вероятно така ще бъде, иначе няма как да го пуснат джендър-либерастите от холивуд!

Вронски ще е чернокож, а Ана Каренина ще е транс жена. За ролята се спрягат три родни звезди - Зара , Йотова или Андреа.

Трябва и джудже педофил живеещ в кремълски бункер да има та да отразят съвременната рашка реалност на 100% !

Това ще е в римейка на "Снежанка и седемте джуджета". Само дето няма да има снежанка а плешивият чичко Вова П.

Пашка-говняшка, ти си идеален. Не е важно да си нисък на ръст, важно е акъла да ти е джудже,като твоя!!! Ти си идеалния .....за всички роли изискващи малоумие.

Анна Каренина и зомби!

Анна Кренина трябва да се играе от афроамериканка! Стига с тоя расизъм!

Китайка!!! Жълтите са много по-пренебрегвани в киноиндустрията от черните. Така че визуално-политкоректно по ще му мяза Ана да е китайка!

Дано не е типичната Нетфликс боза. 90% от продукциите им са порнограгфия.

Ще е! Отсега дават заявка "да се разглежда като нещо отделно" от романа. Вероятно чернокожата бисексуална Анна и двата гея, един от които забременява от неизвестно кой (в продължението ще се разбере, или поне в продължението на продължението).

Явно толкова си ги и гледал , но да ръснеш , беэ значение , че стааш за смях ? Засега са единствената читава 4К телевизия , НВО с високо качество един вид .

светни ме за нещо читаво

Като за начало гледай поне веднъж Нетфликс ? Ама струва парета и е по-лесно да се троли в ДИР ?

Павле разбрах че имаш парета и “гледаш” Нетфликс, но бъди така добър да ми препоръчаш някоя читава продукция на Нетфликс. Та и на мен да ми отворят очите.

Общо взето 80% от продукцията им е читава, трябва поне да погледаш та да разбереш дали има нещо по твой вкус .

Тоест пак ще вземат само имената на основниге герои... а после през 15 минути ще ни показват рекламен банер в който ще се хвалят че това е тяхната "версия" на романа;)

Съвремененна версия?! За всяко поколение? Що не оставите хората сами да прочетат романа и сами да си направят изводи за вечните истини - валидни, когато е бил написан и сега?! Преди време, едно италианче (тийейджърка) гордо обясняваше на съпругата ми, че е прочело "Война и мир". На въпроса, какво мисли за книгата и за колко време я е прочела, отговори "Интересна история. За един ден я прочетох.". Оказа се, че е било комикс по романа на Толстой. Съвременна интерпретация. Като чернокожата Ан Болейн в сериала, който върви сега... Я да интерпретираме "Анна Каренина": - съвременна руска чернокожа успешна бизнесдама, привърженичка на Навални и жадуваща за демокрацията в Русия е омъжена за високопоставен чиновник привърженик на диктатора Путин - Анна преживява истински катарзис, когато вижда по телевизията как борци за религиозни свободи в Чечня се саможертват в бой с маскирани спецназовци - Анна се лута като затворена в клетка птичка - жаждата й за демокрация е задушавана от безмилостния й съпруг - корумпиран кандидат губернатор - пред входа на зала, където се провежда прием на путинския елит (каквито приеми Анна отдавна ненавижда, но е принудена да посещава) тя вижда протестираща срещу руската агресия в Донбас и анексирането на Крим млада украинка с разголена гръд, която омоновците се канят да пребият и арестуват - нещо пламва в душата на Анна - тя спира бентлито си и спасява младата украинка - Анна разбира, че всъщност никога не е харесвала мъже, а само жени и между нея и украинката (която е и ЛГБТ ифеминистка активистка) пламва страстна любов - след време Анна разбира, не нейната първа истинска любов - младата украинка е всъщност агент на ФСБ - отчаяна Анна се самоубива, като предварително е завещала органите си за трансплантация.

Ама трябва нещо и за смяна на пола да се добави, иначе няма да е пълна картината.

Вронски и Каренин се залюбват, Ана остава зад борда.

нека позная, главната героиня ще е черна

Или поне обратна ...

Щом е шитфликс работата е ясна - расова мешана скара с ЛБГТ елементи и расизъм срещу белите хора. Easy skip...

Съвременна? Щом е съвременна, тогава или требе Каренина да е негърка, или да я цепат негри.