Неуспешният брак може да е причина за преждевременна смърт при мъжете

Той оказва влияние върху продължителността на живота на господата и може да се сравни с рискови фактори като тютюнопушенето и липсата на физическа активност, твърдят учените

Обратно в новината

Коментари - Неуспешният брак може да е причина за преждевременна смърт при мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът е докато претръпнеш веднъж и се разделим с илюзиите, че интелекта и всеотдайността са по-важни от кюлчетата на нощното шкафче. Всяко чудо за 3 дни и непременно идва утрото, когато Тя задава класическия въпрос, с еднаква интонация както предишните а езикът и....излиза навън и се раздвоява: Къде са ти парите, Бе? Жените спят с портфейлите на прасетата до тях в леглото а не с мъжете готови и носещи ги на ръце. И това е ПРИРОДЕН инстинкт при жените.

търсеха разумни, а не тунинговани жени, може би щяха да имат по-успешен брак. И после след 50те години мъжете губят хормони, които ги пазят от инфаркти, докато жените не губят дори и в менопаузата. Затова и разликата в продължителността на живота. Да не говорим за пушенето и алкохола.

Кои са тези хормони, които пазят от инфаркти?

Липса на жена, която непрекъснато измерва дебелината Му. На портфейла.

И неособено умна, явно, поне нищо не разбираш от брак. Мъжете се женят за която е налична, а не за манекенки. Ако мъжете се женеха само за хубавици, досега всички да сме красиви като ангели. Като се вгледаш какви урунгели има - явно това не е случая. Та така - достатъчно е някоя да пуска повече и балъкът е налапал въдицата. Оттук нататък всичко е в ръцете на жената - тя притежава житейската мъдрост, мъжете са по-импулсивни и праволинейни. Та ключът за успешния брак се държи от жената.

А жените в неуспешен брак може да починат от и от удар - не слънчев, сърдечен или мозъчен.

Това, което пиша няма да го разберат жените, но мъжете ще го разберат. За един мъж бракът му е успешен, ако жена му е много красива и непрекъснато го хвали. Е, ама то тримата най-преуспели мъже на света: Бил Гейтс, Джеф Безос и Илън Мъск се разведоха, тъй че какво повече да говорим да успешен брак на мъжа?

щото съпругите на тези тримата бяха много красиви, нали?

Ами точно така е, Гейтс се ожени за Мелинда, щото имала висок Ай Кю, хак му е. А казах, че на мъжа му трябва красива жена и поне добра (хайде да не се изсилвам да кажа чак да го бототвори).

Затова хората не се бракуват.

Не знам защо харчат пари постоянно за подобни изследвания...

Отворете сайта на МВР, потърсете статията "Идентифициране на домашното насилие и подпомагане на пострадалия"... и ще ви стане ясно защо ергените оцеляват много по-дълго от женените;) Примерно: "подвластен е на бърза смяна на настроението си – от спокойствие до ярост; обвинява Вас за всички проблеми; заплашва да се самоубие, ако го напуснете; винаги е ядосан на някого или на нещо, чупи и хвърля вещи. Умишлено Ви лишава от сексуален контакт; Проявява изключителна ревност и Ви обвинява в любовни връзки с кого ли не; Обижда Вашите роднини и приятели, за да ги отстрани от живота Ви; Отказва да излиза с Вас и да се срещате с други хора; Пречи Ви да поддържате отношения с Вашите роднини и приятели; Унижава Ви пред хора; Заплашва да си тръгне или да Ви изгони от къщи; Заплашва да Ви вземе децата; Системно и несправедливо наказва децата или не Ви допуска до тях;"

Ще се окажа аз жертвата, деба

"Само за джентълмени: и ти ли баджанак".

Амиии тоооо ... неудовлетвореността в брака говори и за липса на физическа активност :D.

Явно Господ е милостив и спасява сгрешилите от дългите мъки.