Неврофизиоложка обяснява защо котките и кучетата правят хората щастливи

Положителната реакция след игра с домашни питомци възниква в резултат на отделянето на окситоцин, известен като хормон на щастието,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А обяснява ли защо ми опикават цветята, и туите, и вратата и прозорците... Абе смрад на всякъде.

Няма по лоялно и по благодарно същество от куче или коте! Пък вие ги мразете, тормозете и си въобразявайте, че сте венеца на природата!

Че кой друг да прави щастливи позастаряващите, сексуално неактивни, пухкави и истерични дами, ако не кучетата и котките. Ако докато си "разхождам" кучетата пуснати свободно те понахапят някого и някое дете се пързулне върху биологичния им отпадък няма по-щастлив човек от мен за цяла седмица.

Невропсихопатка, може би? Не една и две велики личности са се изказали за развитието на една нация и отношението към животните, но Ганьо Балкански си знае едно и това си повтаря, Ганьо няма да израсте, той няма да си промени ограниченото дребнаво мислене и съответно никога няма да спре да мрази и да живее с мисълта, че е единствен на света, това важи за черногледите, като вас и за кучкарите, непочистващи след себе си и отглеждащи свободно агресивни животни - от една порода сте, ако случайно вие отглеждахте животно, щяхте да сте точно от тези, които сега оплювате. Това е въпрос на манталитет, вашият е подходящ, всичко, което написахте го доказва! Мога да се закълна, че не с животно, но с мнооого други неща, пречите, заплашвате и тормозите хора около себе си. Човек, който може да обича и да търси доброто не би написал тази превелика клиширана тъпотия, която вие написахте.

Много мразя всякакви бъхливи твари като коткокучета. Когато ги видя ги сритвам. Те също ме мразят и съскат, лаят или се опитвам да ме ухапят.

Еххх, как искам да те срещна и да те сритам, ей така защото мразя дребни, злобни и малки човечета, като теб. Със сигурност живота ще те срита, няма да ти се размине.

Съдейки по злобата му - вече го е сритал.

Сутрин не ми се виждат много щастливи кучкарите пред блока...

А ти щастлив ли си и кво правиш там!

Пада ви кръвното налягане, нормализира(повишава) се кръвната захар, в мозъкът се отделят някои хормони, които ви успокояват.

За тов откритие трябва да си Неврофизиоложка. Пък аз открих, без да съм завършил виШе, защо като се наям и ми се приспива. Напълненият корем опъва кожата и клепачите бавно се затварят от придърпването. Нъц

ВИСШЕ

Сигурно и ти се пръцка след това пълен си с мозък