Коментари - Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам | Лайф.dir.bg

Коментари - Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах каква поредна драма. Не е истина. Да позная ли коя от девойките/ матрони ще се промъкне в леглото на Алек и какво ли може да ни изненада някоя от тях повече освен да каже че е бисексулна или непорочна. Тръпна в очкаване

Писна ми от тоя селски ергенин и от тия дърти откачалки. Много са зле. Ако не е това тъпо предаване какво ли щяха да правят. На околовръстния има доста свободни места.

Закривай

на това предаване му липсва само участничките да си показват катеричоците, че да може да се види коя от коя е по - използвана. Че иначе всички го играят на скромни и непорочни, а какви страшни миндили са само...

знаеш ли, в същност е полезно да има такова предаване. така се вижда реалното падение и истинските стремежи на т.нар. нежна част от обществото. забелязват се и тенденциите на високо себемение, базирано на въздух, личната самооценка за красота при нейната реална липса. и особено се виждат новите хоризонти в пластичните и други корекции. с две думи - какво не трябва да бъде една жена!

То тая грозотия Надежда дето не си знае пластичните операции... нахален боклук....обичала.... нищо необича...оставила си детето и любов за три месеца отишла да търси ...курва.. това е ..

Какво има да очакваш.? Тази Надежда сигурно я е пресърцяла катеричката и се е мушнала при "ергенът" палячо. Все пак там тези ку..ви някои ги наричат "дами" са от три месеца без мъже и катеричките здраво са ги засърбяли.