Коментари - Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам | Лайф.dir.bg

Коментари - Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То тая грозотия Надежда дето не си знае пластичните операции... нахален боклук....обичала.... нищо необича...оставила си детето и любов за три месеца отишла да търси ...курва.. това е ..

на това предаване му липсва само участничките да си показват катеричоците, че да може да се види коя от коя е по - използвана. Че иначе всички го играят на скромни и непорочни, а какви страшни миндили са само...

Закривай

знаеш ли, в същност е полезно да има такова предаване. така се вижда реалното падение и истинските стремежи на т.нар. нежна част от обществото. забелязват се и тенденциите на високо себемение, базирано на въздух, личната самооценка за красота при нейната реална липса. и особено се виждат новите хоризонти в пластичните и други корекции. с две думи - какво не трябва да бъде една жена!

Писна ми от тоя селски ергенин и от тия дърти откачалки. Много са зле. Ако не е това тъпо предаване какво ли щяха да правят. На околовръстния има доста свободни места.

Ах каква поредна драма. Не е истина. Да позная ли коя от девойките/ матрони ще се промъкне в леглото на Алек и какво ли може да ни изненада някоя от тях повече освен да каже че е бисексулна или непорочна. Тръпна в очкаване

Какво има да очакваш.? Тази Надежда сигурно я е пресърцяла катеричката и се е мушнала при "ергенът" палячо. Все пак там тези ку..ви някои ги наричат "дами" са от три месеца без мъже и катеричките здраво са ги засърбяли.