Микеле Плачидо в новия филм на Ники Илиев

Италианската легенда Микеле Плачидо засне сцените си в новия филм на Ники Илиев в Монако.

Обратно в новината

Коментари - Микеле Плачидо в новия филм на Ники Илиев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен! Поредния ялов опит на Ники -то! Какво "съзвездие от актьори"!

Мамин Ники пак ли ще прави поредната БОЗА! Хубаво е да имаш майка която да те бута, ама до кога.... Колко е жалко на тази възраст да не можеш да изкарваш сам парите си и в стремежа да се доказваш , се проваляш! Мисля че Чужденеца бе доказателство!

Пак ли ще гледаме тази бездарница Саня??? "Чужденецът" беше добър, като изключим слабата и изкуствена игра на Санчето. Таз девойка само хубост има. За актриса определено не става. Сега ще чакаме да развали с присъствието си и този филм.

В "ЧУЖДЕНЕЦЪТ" САНЯ И ЛЮБО СЕ СПРАВИХА ЧУДЕСНО.УЧАСТИЕТО НА ЗВЕЗДА КАТО МИКЕЛЕ ПЛАЧИДО ЗАСЛУЖАВА АДМИРАЦИИ.НАЙ-ПРИЯТНАТА ИЗНЕНАДА Е ОРЛИН ПАВЛОВ-ВСЕСТРАНЕН ТАЛАНТ И РОДЕН АКТЬОР.УБЕДЕН СЪМ,ЧЕ НИКИ ЩЕ ИЗМЪКНЕ ОТ НЕГО МАКСИМУМА. НАСЛУКА!

изпаднал е в тежка финансова криза горкия, щом се е съгласил да се снима за няколко хилядарки и то в такава пропаднала страна, като българия. плачка за погачка

Ех, много е сложно хем да си тъп, хем завистлив... не чувствате ли нещо да ви прискърцва вътрешно бе, киноталанти... Зъбчатки засекли или нещо такова? Като не можете ВИЕ да правите кино, оставете тези които МОГАТ! Па ако щете - не гледайте! Но не е задължително да се обаждате!

Това ако е можене аз съм шнорхел! На който и да дадат толкова пари ,ще направи филмче като на Илиев.

Ники Фелини пак е взел непретенциозен, застарял европейски актьор, съпругата си, братовчед си, приятелите си и с парите на мама и връзките на тати ще сътвори поредния си умопомрачаващ шедьовър :)

поредната боза на ники-то.хубаво е че има майка хранилка и натовски пари за да го спонсорират, иначе ще умре от глад.

Като ги гледам участниците очаквам да направят нещо наистина чудесно.На една обикновенна огърлица ако поставиш дори и само един диамант и тя веднага става цялата диамантена огърлица.Надявам се с тая метафора да съм казал на тия които ще пишат и четат след мен най важното по въпроса.

ТОЗИ МАЙ НЯМА ДА СМЕНИ ПЕРСОНИТЕ ВЪВ ФИЛМИТЕ СИ