Никита Михалков е в болница с ковидна пневмония, лекарите оценяват състоянието му като тежко

"Никита Сергеевич е хоспитализиран с грип", лаконичен е представител на режисьора, актьор, продуцент и председател на Съюза на руските кинематографисти

Обратно в новината

Коментари - Никита Михалков е в болница с ковидна пневмония, лекарите оценяват състоянието му като тежко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Zадорнов и кобZон чакат с нетерпением Михалкова. Zадорнов само анекдоти разказваше за "тъпите" американци но пукна в скъпа частна болница във Федерална Германия.

И откъде съдите, че е в тежко състояние, какви източници сочите? Тоя телеграм канал украински ли е?

В руските проправителствени издания пише. Даже пише, че са го преместили от балница не знам коя си в друга болница с ... у него была диагностирована ковидная пневмония ... близките му казват, че е само с грип. Ама сигурно с един крак вече ... Ако оставим украинците да се молят за неговата съдба ще му препоръчат смело да върви напред Така, че следете новините и купете цветя за Михалков (четен брой)

пак е целувал задника на жужето, а ковида се съдържа и в изпражненията.

Предаването му по канала Бесогон ТВ е изключително интересно!

Гьобелс е аматьор пред Михалков.

Гъ.золи.зец на Путин .

Кой е този, някой чувал ли го е, северомонголец някакъв, значи по добре да пукне

Анонимните неграмотни примитивни не знаят кой е. За тях понятието изкуство е изпълнено само с чалга или с тупаници.

Тъжно е, когато талантлив човек на стари години унищожи уважението към себе си, като стане поддръжник на човекоубийствен диктаторски режим...

Те всички са "кинематографи" от телевизионният екип на звездата Зеленски, който в края на сериалчето, в което играе президент на Украйна, се кандидатира за Президент на Украйна. За мен последната една година ме убеди, че най-голямата пандемия е липсата на критично мислене и стремеж за фактологическа информация в масите. Хора, които години наред уж доказваха, че ги притежават, по команда загубиха елементарно ниво на инстинкти и се включиха в масовата психоза на емоционална основа. Явно колективно вече сме готови да ни управляват невронни мрежи. Заслужаваме си корпоративният фашизъм наложен под етикета на "демокрация".

Тъжно е, когато интеллигетни хора не разбират какво, всъщност, става по света и около нас. Респ. не могат адекватно да оценят осъзнатия избор на един от най-големите таланти на съвремието ни и в същото време пламенен парти от на родината си.

Никой нормален човек с адекватна ценностна система, висок морал и критично мислене няма да одобри това, което руската върхушка прави. Ако някой одобрява нахлуването в чужда държава, избиването на мирно население, вярва на пропаганда като "денацификация", "демилитаризация" и други подобни, значи има сериозен проблем с горепосочените качества.

Цитат "Никой нормален човек с .... критично мислене няма да одобри това, което руската върхушка прави." Първо, човек с критично мислене няма да си формира мнението от телевизора. Второ, човек, който не разсъждава няма как да има критично мислене. Ние навремето учехме по история за всяка война, че има причини, повод и последствия. Смешно е един конфликт на 8 години и повече години да се анализира като "агресорът Путин нападна самоотвержения Зеленски". Не сме в детската градина, все пак. Но либералната образователна система си е свършила рабпотата и е създала едни немислещи и лесно манипулируеми българи. За жалост.

А защо му трябваше да се включва в хора на Zлобарите? Друг ще му отсъди съдбата, но аз в моята си "класация" на значими хора съм го задраскал вече

Все пък някой му пука за теб, че си го задраскал.

Така е. Няма причина на някой да му пука за моето мнение. Но моето мнение е, че на тебе ти пука, че някой не мисли като тебе и гледам се заяждаш. То и Михалков се заяждаше ... ама сега по какъв повод го коментираме, а?

Предполагам не си гледал неговите материали в YouTube канала му БесегонТв. Прегледай ги и може би, ама едва ли, ще си отговориш на някои въпроси. Повече ровете, повече четете и по-малко говорете.

Странно някак си се разболяват всичкируски зомбита дето подкрепят дедо Путе касапа и войната му. Тоя дъртел съвсем беше изтерясъп. Беше от тея дето искат ядрена война, искат Раша да нападне цяла Европа, САЩ и ако може целия свят, да ги завладее и да ги превърне в кочина. Между другото за 10 месеца има много такива заболели от мъка зомбита. Господ май всичко вижда. Дад Путьо казват вече от метастазите в мозъка не само плете крака и пада по стълби, а и имал замъгляване на съзнанието.

И той като Стефан Данаилов. Вместо да се занимава само с това дето може да прави и хората да го запомнят с творчеството и таланта му се забърка в мръсотията на политиката за пари.

"Никита Сергеевич" - Хрусчов !А какви хубави обувки носеше само...Даже показа едната на цял свят! Родно производство!

Дано пукне от задушаване омазан с лайна до ушите , изрод нещастен

и вирусите тръгнаха. Защо ли е толкова топла зимата? Мисля, че заради алчността човешка. Презастроихте Земята. Убихте Природата. На убийците се полага грип, най-малкото. Нали има закони срещу убийците. Не ли?!

БЛЯД ! ВРЕМЕ Е ДА ПУКНЕ И ИСТОРИЧЕСКИЯТ ПРОЕКТ "РАСИЯ" - ФАЛШИВАТА , ИЗКУСТЕВЕНА СТРАНА !

Пукна в болница в Германия!

Едно и също козяшко, безмозъчно хюмне с мозък на мравка се е изсрало тук най-малко 1000 пъти под поне 1000 различни имена. И си мисли безмозъчното едноклетъчно, че ще "оформи" общественото мнение. Смях! Колкото и да лаят и грухтят тук козяшките платени, безмозъчни хюмнета Никита Михалков няма да стане по-малко известен и по-малко талантлив. Името и филмите на Никита Михалков ще останат завинаги запомнени и гледани от идните поколения, а грухтящите тук безмозъчни козяшки хюмнета ще си останат завинаги анонимни и световно неизвестни. И разбира се некадърни и неспособни за нищо. Жив и здрав да е Никита и по-бързо да оздравява!

Че е талантлив, талантлив е, но защо е фашизоид?

това не го ли правите вие путатаните от руското посолство? като ви спрем тока тука ще настане тилина руска свиньо а ти ше стягаш багажа за рашка говняшка

Михалков последните години изперка. Откак започна войната беше сред водещите Путински зомбита. Тези, които искат война ще умрат.

Чудесно. Нали искаше да връща феодализма, щото там била сакралната връзка на човека с родната земя. Скоро и той ще направи сакрална връзка с родната земя.

Михалков пътува към Кобзон.

Може цял живот да си бил страхотен режисьор и само веднъж да си лизал задника на Путин. В историята обаче, ще останеш като гъзолизец на масов убиец, не като режисьор.

ти като какъв ще останеш в историята...

Масовият убиец е Зеленски, подкрепян от сатаНАТО.

Този твърдеше, че украинците заразяват диви патици със специален вирус предназначен за славяни... :) Явно патките са го открили... Ето да се посмеете youtube.com/watch?v=_upzCmGbZP0

да си отиде толкова нелепо, и най-вече, преди Путин! Сигурен съм, че един толкова велик режисьор, който ни подари несравними емоции с филмите си, ще намери сили да признае заблудите си, след като фашисткият строй в Русия рухне. От сърце му пожелавам да оздравее! От сърце пожелавам на Путин да гори в ада!

да е жив и здрав докато умре хеахаехаехаеахеахехаехааеххаеехаахехеахаееах

Промити мозъчета с интелект на пиле ! Лаете като дребни палета и първи бягате , като се зададе някой рунтав пес ! Михалков е признат от целия свят за заслугите си към филмовата индустрия като велик актьор и режисьор !

Велик Путлераст е

Гъзолизец на Путин . Много известен в Иран , Св. Кореа и Куба

дано не се мъчи много маймуната

ще кобзоняса и тая рассийска гад!

Пожелаваме му бързо оздравяване! Красив,умен,интересен,честен и достоен! Обичаме го!

Скоро ще ходи при Жириновски и Кобзон и тоя лизач на нациста от Бункера!

Да го духат руските тролове..

Беса гони гандон!

от много свирки на др. Путин се разболял.

Сибирският бръснар го гледах много пъти.

щото пичката е барала Брад Пит.

Джулия Ормонд, Антъни Хопкинс и Брад Пит....

си гледал и си правил злобарка...

Да не е казал нещо против Путин?

Бегай Брато!!!

айде, Збогом....съветският болен - най-здравият болен! ХАХАХАХАХ

Добре е да не приближава до прозорци и балкони, както и да не яде гъби.

Не знам за гъби, чая е по-опасен...

Мането го тоя риски спагет йестърн. Киндза за, ха ха ....

да ти припомня, щото явно си разбирач - това, което си написал - 'Киндза за" - няма нищо общо с Никита, нито пък е вярно в контекста - трябва да е Кин-дза-дза! Режисьор на този филм, за който явно само си чувал е Георгий Данелия, а сценарист - Реваз Габриадзе Михалков тук няма нищо общо, освен твоята неясно откъде възникнала омраза към един от най-великите и признати по цял свят кинематографисти... Уважавай го поне заради едно - все още не е снимал нищо свързано с педерасти, лесбийки, оранжеви, зелени и всички останали с цветовете на дъгата. Дебил си, братле. Вземи си някой друг ден отпуск от форума, не пиши повече, дано те забравят. Макар, че толкова прости изказвания дълго се помнят.

с малко повечко късмет ще иде да прави компания на фашиста ЖИРИНОВСКИ

Дано се оправи от Болестта ! Такива като Михалков Заслужават да живеят Дълго , те служат на Народа си ! Бог да го пази !

марш оттук бе, рашка мършо! Да мрете всички в рашката кочина, блядове гнусни!

Дано не се е изказвал неподготвен за Путин .....

Може пък да не е баш грип а да е Ковид който в Русия не се признава за съществуващ.

Ти не прочете ли, че става дума за пневмония след Ковид, пише го в статията...

Байно не си ли разбрал че пневмония след Ковид няма - това е Ковид в действие. Но нали впервате на всякакви глупости. Пневмония след Ковид и то вирусна ама не от вируса на Ковид ами друг незнаен какъв. То бива бива глупотевина ама чак толкова…