Никол Шерцингер: Да си публична личност на години в Холивуд е предизвикателство

Въпреки това певицата следва движението "body positivity", водено от Ашли Греъм и Лизо

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер: Да си публична личност на години в Холивуд е предизвикателство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С възраста, сърбежите между краката на това цигане се засилват, търси мераклий да я чешат и чистят отходните канали.

Добре , че Гришо се оттърва . Дано и него да му доди акъла да се ожени за нашенка от село !

То и аз ще се включа в движението "боди позитиви", ако имах тялото на Никол, но с моите къси крачка и обемна дупара само боди негативити ми е в главата:)))

Статията има много хубаво скрито послание към всички 15-16 годишни, които плануват да се издържат в живота само от външния си вид. Нужно е да им се каже, че ако изберат подобен житейски път, след като няколко години на употреба и експлоатиране, ще бъдат захвърлени, защото за бранша ще са вече стари и ненужни. Когато се залага само на външен вид, винаги идва момент, в който човек остарява и погрознява, а идват по-млади и по-красиви. Възрастта в много професии обаче не е пречка, а предимство и към тези професии би трябвало да се ориентира всеки млад човек, ако желае в дългосрочен план да води смислено и доходоносно съществуване.

Много вълнуваща новина

Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.----> mub.me/handy

Бих многократно и неуморно.

Щото отблизо не е като след ретуш от Фотошопецо.