17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никол, не пропускай най - приятните, сладки моменти заради кариера. Поне една година бъди с детето си.

Аз пък й завиждам, че има баба да помага. Дай боже всекиму. За връщането на работа... Не разбирам бързането. Детето има нужда от майка си най-вече, не от друг. Иначе я харесвам. Имала възможност да избира - избрала си не кой да е. Няма лошо.

То и аз да имах баба дето да ми гледа бебето, пет щях да родя. Ако трябва САМА да си го гледа друга песен щеше да пее...

В статията се казва че ще имат поне още две деца, но доколкото разбирам това интересува предимно бабата, която ще ги гледа.

Да е живо и здраво детенето,но не мога да разбера каква е тази тайнственост ?!?

с тази селянка.От село Горни Цибър е и кенефа и е в двора. Единственото хубаво нещо в нея е младостта и иначе друго нЕма.

Пука та да го разкрива, много са смешни :)

Да и е живо и здраво!

съм много изостанал, щом не зная нищо за тая, нито за кандидат свекъра.

бащата на никол е антон трифонов майката е ванина нормално е детето да се казва теа/я/ любовника е бритоса купил апартамента Да са здрави и щастливи

Трябва да действат до момче, че кланът трябва да се наследи. Пирин е голям. Витоша чака. Но защо раждате деца, които оставяте на бабите за отглеждане? Не подценявам бабината грижа, дори напротив, но всеки родител е пряко отговрен за детето си и никой по колакъв начин не може да го замести. После не се чудете че не познавате собственоте со деца и те вас :/

абе интересно, нищо кой знае какво не разбрахме около детето, само за килата на майката...

На галено ще и викат Чайна

lu4ka

Имената са с по две срички. Първи клас, четене, втори срок.

Да нямат някакво състезание синоптичките от НТВ да кръщават децата си едносрично??? На Малкоданска е Лео, на тази е Теа... Да вземат да се връщат по-бързо на работа, че онова момче, което ги замества, вече изнемогва. Хем репортажи прави, хем прогнозата казва. Да не излезе и Василковски по майчинство :)

от тия ора толкоа грозни бе?

българите станахме като циганите кръщаваме си децата Теа, Доменик, Патрик, Лоренцо. Един народ които държи на нацията си няма да направи никога това.

Аз пък мислех, че ще я кръсти Мина Цекова, или Цека Минева. Малко тъй за свекъра гъдел да има, дето хвърля пачките тия да са развяват по цял ден правейки се на хай лайф, ама иначе ебливи келеши само.

Чай, кафе, лимонада кой както си иска да кръщава детето си.

Точно така, бързай да свалиш килата ( това се коментира повече от това как е бебето и как се справяш с него) и бързай да се върнеш на работа ( че родната НТВ няма други сини птички под ръка ) ще вземе да закъсат с прогнозата, няма кой да им я прави. Детето го подреди там между 100 те чифта обувки и палтата, все ще порасте, я баба, я бавачка. На 45 години ще скубеш коса, за безмислената си кариера, мъжа който не те разбира и пълната липса на връзка с детето ти. Горкото дете !

Ти тотално не си добре! Да не би лично да я познаваш, че веднага я отписа връзката с детето и мъжа? Боже какви изводи си правите от една статия. Имам 2 приятелки,които качиха само по 12-13кг и ги свалиха веднага, защото това са горе-долу килограмите на водите и бебето и просто има хора с такава структура. Не е нужно да се мъчат да отслабват, до организъм е.

Значи детето ако е 3 кила, то с проста математика излиза, че околоплодните води са 10 кила? Я си представи в какъв басейн с олимпийски размери плува бебето. :))

Патицо, човека акцентира на други по-важни неща,но ти си се хванала за кг,водите,и други такива тъпотоии.

Ния,Мия,Чия,Тия,Кия,Сия,Лия,Теа,Леа,Рея и последната да затвори вратника.

пропусна Вая.

Мани, че и на момчешките излиза подобна мода... Алекс, Макс, Кай, Роберто, Брайън...

С изключение на Ния , старо традиционно българско име от македонския регион. Чел/а ли си „Железния светилник” на Талев?

Нещо не пише със секцио ли е било защото едва ли е свикнала да се напъва па макар и за дете.. Да е живо и здраво детето ама от ей такива дето се хвалят колко са надали и как са ги свалили кувиозите вечно недостигат...

Едва ли е секцио, секциото ти разваля тялото. Като поодъртеят става грозна гледка ако ги видиш по бански.

Ама толкова ли мозък имат да мислят тия?? Само да ви открехна че за тях има пластична хирургия за която ще плащат както са платили за секциото, а не при належащо неплатено такова...

Нека да каже как предрежда останалите пациентки на прегледите по фетална морфология! Само защото е снаха на няКой!

вече ще се наспя...

На чая ли си е кръстила детето? БААх мААму

На сладкарницата в кв.Изток! Освен това лъже за килограмите! Видях я на живо, беше над 70кг със сигурност! И без спорт едвали ще си ги върне!

Тия едносричните имена не излязоха ли вече от мода?

НА ДЯДО СИ СТАНКО ! ВСЕ ЕДНО БЕЗЗЪБИЯТ СТАРЕЦ Е РЕКЪЛ "ТЕСЛА", НО ,.... ПОЛУЧИЛО СЕ Е "ТЕА" :))))

ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ НИТО ЗА ИМЕТО НА БЕБЕТО , НИТО ЗАЩО ГО Е КРИЛА ???? ТАКАВА ТЪПОТИЯ, ЧЕ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА НЕ КАЖЕШ : АБЕ Я ВЪРВИ НА ВЯТЪРА СИ !!!!

На тая видна "общественичка"?

Можеше да я кръстят направо Чая.

Е как тъй не е кръстено Цецка на свекъра, да не секне сега спонсорството и връзките и да се наложи наистина да се работи, ама едни други метеорологични явления.

цяла седмица не сме спали, за да чуем тази новина

Нас за кво ни занимавате с тия глупости

stankow

E, най-сетне да я видя усмихната ! Колко е по-хубава така ! Хайде, честито ! И да направите една сватба, какви са тези "приятели", такава жена, дете му родила и той да не ѝ купи една бяла рокля !?!?

Ей,браво,чисто българско име ! Познайте,дали ще има второ ? Циганките имат по 15 и не казват,че е предизвикателство,за нашите примадони и едно е геройство !

Казвай го по-бързо,че сън не ме хваща,докато не го науча !