Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак сега разкри някои подробности около щастливото събитие.

Вижте снимки на Никол >>

Никол не слезе от екран до последния момент и ако не бяха упоритите слухове, че е бременна, можеше изобщо да не забележим. Тя прикриваше коремчето си с по-широки дрехи и така и не каза нищо за едно от най-щастливите събития в живота на всяка жена. През уикенда красавицата реши да открехне малко завесите над личния си живот и отговори на въпроси на свои фенове в Instagram, пише Edna.bg.

Тя сподели, че дъщеря ѝ се казва Теа и разкри, че майчинството ѝ харесва, но е голямо предизвикателство.

Никол каза, че е родила дъщеря си в края на 9-ия месец. По време на бременността качила само 11 килограма и ги е свалила 5 дни след раждането, без дори да разбере как. Щастливата майка сподели, че в момента тежи 55 кг, но не спазва никакви диети и режими и дори не спортува от години, защото трудно намира желание и мотивация за такива неща.

"Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично и каквото срещна по пътя. В момента спя някъде по 3-4 часа денонощно", споделя още Никол.

Станкулова разкри още, че с любимия ѝ планират да имат поне две деца. В момента и майка ѝ помага в отглеждането на бебето, тъй като Никол е решена да се върне на работа съвсем скоро.