Николай напусна "Игри на волята: България" след прецедент

Екатерина е първият сигурен финалист, а предстоящата седмица ще изправи участниците пред неподозирани изпитания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тодор е егати простия индивид! Постоянно гледа как да прекара другите и лъже в игрите! Физически също го смазаха и Чудо и Милен и Боби и се оправдава този път с килограмите! Поне малко от мускулната му маса да беше мозък щеше да е друго!

Успокойте се, игрите са очевидно нагласени и развитието на играта се режисира. Аз спрях да го гледам, вече не ме интересува. Не се дразнене и вие. Помия е!

lu4ka

За другите - не знам, ама с мъж като тоя, свекърва не ти трябва.

Това е вариант на "Биг брадър " представен във формат на посредствен " Сървайвър". Уж " битки", уж "състезание", обаче всичко е нагласено на елементарно ниво. Смешно ми е някои как се изживяват там, като големите "състезатели" или "спортисти".

Не знам как се определят самите игри.Но!!! След един определен период,организаторите вече са на ясно кой къде е силен и слаб..Така с определена игра могат да побутнат определен човек,силен в някоя от дисциплините..( например плуване ).. ( пъзел ) Вайс нареди един прост пъзел с подсказване,и изведнъж се видя интелект голям.

Днес разбрах, че тук съм такъв какъвто съм в живота-пълен лузър. А двете сестр, едната с психически проблеми а дребната дебелогъза с наполеонов комплекс, са отвратителни.

Още ли има зрители на ТАЯ БОЗА???

Хляб и зрелища... То пък едни зрелища!?! А Хлябът къде е??? Аз си имам друга работа.

Тая на снимката на какви тежки медикаменти е?

Катерина ме кефи!

Драмата със сестринските отношения ли е цената за победа? Жалко

Тази година предаването е опорочено с явното бутане на сестрите. Психично неустойчивата Екатерина се излага ужасно. Сигурно изкарването наяве на драмата със сестринските отношения е цената на победата. Жалко

Силно побългарено предаване, което няма нищо общо с оригинала още повече с името си!!! Няколко от последните решаващи двубоя бяха тотално режисирани и бях разочарован от това, както и последния двубой- игрите бяха нагласени за определен играч, което е недопустимо! Нямаше равнопоставеност!!! Организаторите не се бяха постарали състезанието да бъде атрактивно и видяхме как нямаше състезание, безсмислица!!! Мошеници!!!

Следя предаването почти от началото. Но фактът, че в последните елиминации имаше два антирекорда, говори много лошо за продуциентите и водещите, толерират се определени участници и дори отделно племе, игрите не са направени справедливо, водещите пускат жлъчни коментари и имат тенденциозно поведение към някои участници, всява се напрежение. Във всеки случаи предаването е много по-добро от фермата, което е превзето от личностите на Иван и Андрей, странно как тези двама невзрачни водещи успяха да оцелеят в българския ефир толкова време. Ралица и Димо от Игрите на Волята пък определено не правят предаването по-интересно или справедливо.

Отговорът за оцеляването на Иван и Андрей в ефира, без да изненадвам някого, са парите от КТБ. Покрай Къртицата и другите им предавания в ТВ7 на Цв. Василев се оядоха безсрамно с парите на вносителите, по-завидно и от Тиквата. Няколкото милиона на Бареков от тогава също са смешни, в сравнение с тяхната лапачка.

Супер интересно е, не изпускам епизод. Ники беше един от най-забавните участници, много съм се смяла с него, но играч кой знае какъв не беше, нито имаше стратегия, нито някакви кой знае какви физически умения. А на последната битка видяхме- никаква психическа устойчивост. Не съм съгласна, че е имало нещо нагласено. Просто не му стопли мозъка да развива винта прав с прави надолу ръце. Да не обвинява Катя. Катя не ми е любимката, но е устойчива. Държи на глад, на скандали и на това да е изолирана от другите и да не е със стадото. Да се серим за Иванчо Дракона- големия мъж, с ишиас тръгнал да играе в игри на волята. Какъв ишиас, не издържа на глада. Александър, който Катя го би на бавен ход, беше по-луд и от нея, а Николай не показа никакъв борбен дух. Катя си извървя целия път и стигна до където е сега, колкото и да я плюят другите. Явно има нещо, което тя го има, а на тях не им достига. Но сексистка България не може да повярва как така дребна и кльощава и зла жена ще отстранява симпатични силни мъже по пътя си. Това не може да е истина, нещо е нагласено. Не, драги. ВОЛЯТА е състояние на духа и няма винаги общо с физическата издържливост.

той Александър накрая погледна от нея и "преписа" и за малко да я настигне, то тогава по-добре да си се отказал и да не играеш. И Станимира беше същия случай, както и футболиста и сестрата - стояха, гледаха, не се сетиха какво се прави и си тръгнаха, поне опитваха до край или не са казвали гласно че се отказват.

Абсолютен смешник, без никакви качества! Да ходи да разнася таблата, явно само за това става!

Лигльо от класа, невъзпитан образ...

Николайчо остана верен на себе си до край. Продуцентите го бяха сговтили като му бяха наредили една игра с максимален превес за хахавата сестра. Евала, че не им позволи да се гаврят с него. То че повечето неща в действителността ни са нагласени е ясно, но пък все още има и хора които да не искат да се гърчат пред кукловодите.

Това е игра, каквото и да е, държанието му е много просташко и инатливо..

Че е особняк - особняк е, но и че му бяха нагласили игри удобни за лудото Кате и неудобни за него също е вярно. Оттук всеки има право на избор дали да се мъчи и прави на маймуна и водещите да му се подиграват или да им тегли една и да се откаже. Не знам дали бих постъпил като него в това положение, но щом е решил така си носи последствията.

Има моменти, в които определено нещата са нагласени в полза на едното племе, но в случая в тази игра не виждам защо да е било нагласено в полза на Катя. Тя е по-ниска, но и тя не можа да се провре отдолу да отвива и се сети да се изправи и да отвива под ъгъл. Николай нямаше никакъв проблем да направи същото, но се оказа много лабилен психически и не се сети дори да "препише" от нейната тактика. Доколкото си спомням миналата година на тази игра беше тираджията Веско, който също беше много висок, но много добре се справи, така че надали точно височината му е била проблемът на Николай. Да не говорим, че тя не го водеше с много, имаше шанс да я настигне.

Чудесно предаване , чудесни водещи , гледам с удоволствие, а вие които не го харесвате , си гледайте тъпите турски сериали ,

Това предаване би турските сериали с драмата с двете сестрички.

Брабо на Екатерина , ,умна е , и доста интелигентна , но такива дето мозъците са им в майонеза , н мускули , не могат да разберат ,

Няма да упреквате Катя, тя е йога инструктор и е много уравновесена и никой и нищо не може да я подразни.

Катя има типичното поведение на наркоман. Отвратителна е. Престанете да бъркате злобата й с “честност и откритост”. Естествено, че ще я бутат напред продуцентите, тя предизвиква купища емоции в зрителя. Както и сестра й. Уви, само отрицателни! Хареса ми, че Ники се отказа, виждайки колко нагласено е всичко.

Момчето просто не може да се примири,че такъв тумор е избутан до финала. Такива като тая морят обществото.

Но за ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ , "обществото " на Булгаристан е пълно ( да не кажа САМО ) от такива - НАГЛИ , ИНАТИ , и НЕсъобразяващи се с нищо и никой ЕГОИСТИ , които си въобразяват че НАГЛОСТТА е форма на прогрес !!!

Спрете да тормозите всяка вечер българския народ с тъпите инфантилни шоута: Фермата, Игри на волята, Маскирания идиот, шоуто на нахакания хлапак Николаус, на глупака Митко Павлов,

не може само немско и руско порно да гледаме, трябва разнообразие.

Че кой те кара насила да го гледаш? Като се тормозиш, гледай нещо друго! Шоуто е за тези, киото искат да го гледат. Никой не ти е опрял нож в гърлото и да те кара насила да го гледаш. Това твоето е егоизъм, понеже ти не искаш, значи никой не иска.

Но има нещо друго, това предаване показва психологията на малкия колектив, такъв във който всички ние участваме, с типичната злоба, подмолности и всичко което се случва и няма как да не се случи след дълго време прекарано близо до някого.

Николай беше избран да участва в Игрите единствено заради начина по който говори.

Този формат е много по-добър от ферми, маскирани певци черешки , торти и други

Продуцентите са решили от Икри на ВОлята да го направят на Игри на сеира. ама те са си сеирджии по призвание. Избират си някакви дразнителки за да дразнят всички наред. бутат ги напред и вие им се двазните. това е и целта на продуцентите.

Тоя от началото на играта не е покакви завидни умения, освен да се дърля със Станимира и да нагъва майонеза в резиденцията.... . На последната игра се видя какъв е смешен срешу Катето. Пълен клоун...

Забавен,изпълнен с обрати, разнородни типажи на хора, интелигентно подбрани игри,симпатични водещи които не се натрапват на зрителя,не крещят истерично а водат умело игрите.

Модел и сервитьор, мухахаахха! Пълен мухльо, ревльо и истерична лелка

Прекалено очебийно нагласят битките само само да бутат тези двете напред. Те не са комплексни играчи. Едната може да реве, плува и да решава пъзели. Другата само да решава пъзели и разбира се в тяхните битки винаги има пъзели. Всичко за драмата.

Да сложат една лежанка и който бутне най много е най достоен, да взима 100000 и да си ходи. И аз мисля че няма нужда от мозък по тия географски ширини. Вива ла Тошко. Да превърнем и мозъка в мускул!

извадка на българина. Не всеки с напомпани мускули е издръжлив....прави впечатление,че мъжкото им его силно страда от това жена да бъде на финала....а пък ако стане и победител...просто няма да го понесат. Много критикуват Екатерина, но в сравнение с нея те са истински подляри, тя поне е откровена,макар и необуздана емоционално. А пък този Боби, голям фасон, голям стойкаджия,но е интригант и му липста доста умения....язък му за мускулната маса,липсва му издръжливост. Тодор си е елементарно момче, мисли се за тарикат, и илиджува в почти всички игри докато го хванат.

Отдавна е известно, че двете сестри-откачалки, ще са на финал. Прав беше Николай да се откаже от тази битка.

Давай Кате!Искрена,смела,дръзка,всичко което каза до сега е истина и това което другите не могат и логически да си помислят,а пък да изкажат изобщо,умствени инвалиди!

Ако попаднеш на някоя като Катерина и те клъвне,друго ще пишеш.

Ако има повече жени като Екатерина,нещата ще са по-добри за България

Ако има повече като нея, няма да има България. Според нея хората са паразити и затова не трябва да се размножават.

това никой не може да го издържи. Все едно да кажеш да имаме повече рускини.

Щяхме да сме съвсем наркоманска държава.

Не може да искаш хората да се променят, след като тя е непоправима.Нищо положително не виждам в тази Екатерина.Това е един кърлеж,пиявица и злобен индивид.Има много като нея на които им правят вятър, че са по-по най.Само комплексарите действат така.Нищо нахакано няма.На злобата името е ЗЛОБА.Тошко много хубаво каза,че тя е ККЗ.

бългаорско реалити с удоволствие. Поздравления и на авторите на игрите, на водещите и на участниците. За участниците мога да кажа,че типажа им е добре подбран , хем да подържа интригата,хем да илюстрира умения и воля на характера. Харесвам Йоанна и и желая успех.