Николета към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Плеймейтката присъства на ревюто на дизайнерската къща в Милано

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двамата и всички около тях са мумифицирани. Пълна отврат .Що ги рекламирате ? Пълен кич.

Се снима с пластмасова жена

Това восъчна фигура на лозанова ли е !

До преди десетина година Лозанова беше свежа и взривяваща красота, особено на кориците на "Максим". Тогава имаше един силикон само като корекция. Сега е заприличала на маймунка с тази уста и с толкова ботокс в лицето. Като цяло излъчването й е много строго и все по-малко женствено.

Плейн едва се сдържал да не кихне по време на снимката. Оказало се, че е напразно. НикЛо му била гепила носната кърпичка, ей така, за спомен.

Знаех си, че тая заработва нощем.... даже вече и благодари на клиентите си публично....

Пфу! Тъкмо се замислих тоя колко ли е мощен та да впечатли дори и Николета, а то се оказа че ставало въпрос за ревю!

На мен фифито ми е идол, защото се подиграва в лицето на клиентите/потребителя, като продава буквално парцали на нереално надути цени, съответно така си изгради империята за стотици милиони. За сравнение, големите модни къщи като Армани, Версаче, Долче & Габана, Луи Вюитон и прочие, използват скъпи материали за дрехите си, та поне има за какво да се хванете, като видите етикета на някоя от дрехите им. И най-смешното е, че на Фифито пазара му е най-силен в Азия и Русия, в Европа никой не го зачита, освен българинът, разбира се, но то мнозинството бекчета са на ментета, така или иначе. Та в общи линии двамата с николетка са си един дол дренки, той - немски "дизайнер - измамник, а тя - българска "плеймейтка"

Каква му е диетата на това момче?

Секс :))))

Той така силно се е трогнал/ до сълзи .... от тази дву-смислена благодарност, че не знае да кимне или да се направи че не е чул, не е видял тази перСона бг .... Хахахахааа

Ба скоро ще е кисела вече и дано си подреди добре картите. ГъзА е източник на доходи, но О време!

Тоя е дизайнерът на руския курволяк и пластмасовите кукли. Никъде не го отразяват и не го признават. Само такива компаньонки му носят дрехите. Преди една- две години имаше статия за него в един американски вестник и го определяха като некадърен и кичозен.

Аз към Дира:"Благодаря Ви за новината"Къде другаде ще прочета такива цветущи коментари?

Защо си е направила така устата? Вероятно мисли, че така е по-красива или имитира Анджелина Джоли, но тя си е естествена.

Тази става от година на година по-грозна

Ти по убаф ли ставаш ве клян!

В изолатора! Под карантина!

По карантия.

Боже, Боже ..колко мъка има по земята...

Тази прилича на развалина, Фотошоп и самореклама! Нищо стойностно,или може би..... не и в сферата на наука и образование,празна кратуна и голотии! През ден ни напомня за местоположението си!

Хайде стига с тези пропаднали жени!

да ни разнася славата по време на коронавируса.

Вирусът не поразява пластмасови кифли.

Как ни я натрапват.До тая ли стигна дире???А млади,умни до тях не стигате и не са сензация.Какъв бизнес има тая,единият го знаеме,но не е легализиран

Точно тоя ги разби със златния хеликоптер и дрехите на Лейкърс, докато възпоменаваха Коби Брайънт. Ама нашта фльорца от къде акъл.

Още една целувала котлона

И тази е с превъртян километраж няколко пъти и пренабити номера. Ама, нейсе. Божинов да му мисли.

Много високо се целиш Николетке Нали знаеш от групата на кои си

какво да направи човека той на такива като нея разчита да си продава изделията

Коги имаш пари ама нямаш вкус, се казва кич

Пено, благодаря ти за невярната нощ!

Еми тя е инфлуенсърка. От такива като нея дизайнерите имат нужда, защото си продават стоката на феновете и. В БГ има много кифли, които я следват.

ГОРКИЯ ФИЛИП ПЛЕЙН И НЕГО ГО Е ХАКНАЛА КРИЗАТА?! ЗА ТАЯ НЕ СЕ ПЛАЩА КАЛАБАЛЪК... ВИДЯХ ТЕ ЛИ ДО КЪДЕ Е ОПРЯЛ ?! ДО ПЕШКИРА НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР И ТО НА БЪЛГАРИЯ....... БОЖЕ ОПАЗИ .....ОТ РЕЗИЛА НА ФИЛИП ПЛЕЙН....

Щото не си виждал/а неговата муза! Какво като е германец?! Де що е българин, е циганин, а германците са висша раса, що ли? Чалгаджии и извратеняци има навсякъде.

С тази реална заплаха от корона вирус? Бг еър спря полети от и за Милано. Нека си самоналожи шзолациа

Каква блага вест

Казва се Филип Плайн. Пичът е германец, а "ei" в немският се произнася "ай". Само в България журналистите са го прекръстили на Плейн.

И Плейн да ти напълни кроасана.

Плейн Д'ор.

Трият коментари за тази изкуственячка!

Куррволета,разкараш се!

И с него ли бе Николетке???? Недей така, ще го направиш баджанак с половината футболисти в България....

Да си наложи само-карантина за две седмици, все пак от Италия се прибира

Едно време, като продаваше храна за вкъщи в Адиса, беше по-хубава.

По комплексиран тип от този няма! А кичозните магазини ги има само в европа и америка .. в Швейцария няма нито един камоли някой местен да му носи дрехите ! Тук даже го подминават хаха виждал съм го с очите си !хубавото е че мама е стара чанта и щави любовника и бизнеса върви ...

"само в европа и америка " ти нишо не каза хахахахаха

Поинтересувах се на колко е години и хлъцнах - само 32! А изглежда като добре поддържана 42-годишна. Представям и на какво ще заприлича, когато наистина стане на 42, с този неин начин на живот...

на 42 - на 52.

"Бионсе" Лозанова.... :--(

Чалгаджийките кога!?!