Николета напусна “Къртицата“, влиза Радина

Николета Лозанова напусна "Къртицата", като предпочете да се прибере при семейството си.

Обратно в новината

Коментари - Николета напусна “Къртицата“, влиза Радина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубавка е това е факт и другото си е чиста проба злоба но е страшно лигава превзета и малко кухичка изглежда така мисля аз поне.....

вижте сега за красива(класическа красота) не е от най-красивите, но е много чаровна, хубава е и има живот в нея. излъчва хубава позитивна енергия, изгражда сама имиджа си, не е проста и глупости не говори по медиите както анелия, алисия, криско, део и други псевдо звезди в българия. има самочувствие в границите на допустимото (за разлика от антония първанова). прицели се във валери, взе си го и знае как да го направи щастлив. и всичко това това не е фалш, нищо подмолно. хубава история.

Това за лайкването го пробвах ако се опиташ да лайкнеш повече от веднъж ти дава на момента уж че ти приема но кат излезеш и влезеш наново в новината не ти се запазва бройката, така че май един човек не може да гласува повече от един път, толкова за непросветените. Иначе за николетчето, като мъж много я харесвам то иначе няма да съм нормален,но не мога да си я позволя :))))

аз пък всеки път като изляза от сайта и после пак вляза пак си лайквам същото и така до безкрай.

Николета е красива, не мисля че е погрозняла след раждането, просто много е отслабнала, ако качи малко килограми и върне предишната си форма ще изглежда по-добре. В България има много хубави жени, но ако някъде влязат няколко хубавици и Николета, веднага ще изпъкне. Николета е надарена с рядка хубост, екзотика, просто много се набива на очи. С годините ще стане още по-хубава, противно на част от мненията, една жена като мине 30 години става още по-красива и женствена и привлича още повече мъжете,особено по-младите, стига разбира се да е запазила очарованието и формите си. За съжаление обаче Николета е поредната красива опаковка без съдържание. Много рядко се среща красива жена, която да е умна, интелигентна, добра, да не е лигава и превзета. Николета е поредното доказателство за това.

С ТЕЗИ КЪСИ КРАКА НИКОЛЕТА, КАТО СЛИЗА ОТ ТРОТОАРА ЩЕ СЧУПИ БОРДЮРА.

Я виж ти, с вдигната коса може да мине даже за стилна!

За Николета не мога да разбера-от една страна тук ще се прочете супер много гадост за нея,от друга самото име Николета в заглавието е достатъчно това да са най-коментираните статии.Тъпа била,грозна била,черна-ок,ама Николета за Бг си е секс символ,нормално е и ние да си имаме секс символи бе хора не може все Аня Пенчева и Лили Иванова да са-ако не е Николета ще е друга и пак ще е "тъпа","грозна" и черна или нещо от сорта.Не казвам че е някаква свръх интелигентна жена,ама вие какво очаквате,да не би Адриана Лима или Курникова да са доцентки и да преподават във СУ?На мен ми е от една страна безразлична от друга дори малко симпатична,защото без да претендира за свръх интелект е постигнала това което всяка жена иска-висок стандарт,семейство,деца,само с името си може да печели пари...така че не я подценявайте толкова,а и аз съм сигурен че Николета е имала трудни моменти като дете,най вече като я гледах в затвора при Карбовски не беше някаква лигла която да се изплаши или да я впечатлят особено тези дегенерати с какви ли не престъпления,а и макар и с кифленски имидж имам чувството че държи една много истинска и силна страна само за себе си.Не че ми е някакъв идол ама мен по ме дразни тази злоба отколкото Николета Лозанова-не знам дали другаде по света го има това но тук определено сме царе-ок кара примерно Мерцедес,е и какво,ти какво губиш от това,била с футболист-ок и на теб какъв ти е проблема от това...абе въобще гадни сме като хора.

Сравнението на Лили и Аня с Николета е нелепо.

Да добавя- а с Курникова и Адриана Лима- смешно.

Това предаване не го гледам.Пуснах 2-3 пъти по 15 минути и ми е скучно-някакви цигани гледам бай не знам си какъв и Жени Калканджиева показва че е народен човек без предразсъдъци-ей такива пиески от самодейния състав на поп фолк първенютата ни.Предполагам че ще ги извадят още на 2-ия месец заради слаб рейтинг и "къртицата" ще остане с пръст в уста а парите ще ги вземе някой "случаен" зрител.Прекалено е изкуствено,с пркалено много ПР пози на участниците,отделно игрите тип бързи смели сръчни и въобще самата идея не мога да я чатна-някаква къртица,която е избрана от екипа и няма как да бъде елиминирана,така няма никаква интрига за победител,а и самите участници имат пълна свобода да си излизат и даже не могат да се психират как си требе а си кютат там колкото да им мине срока на договора.

Стелче, кажи че си ти , не се пиши като "до пфф"

не само това , ами сама си лайква коментара няколко пъти(точно като тези дето си лайкват във фейсбук).

а аз дислайкнах твоя и не съм Стела. Ако се замислиш малко, ще разбереш защо.

Когато въведоха гласуването излизаше надпис- вече сте гласували. След като изчезна това надписче гласуването се обезсмисли или не изпълнява предназначението си.

Денис Родман и направи прогонка на катерицата и сега е доволна.

Много те убичам, Николетке! Ти си по-ентелегентна от Антония Първанова, по-талантлива от Азис и по-чаровна от Калуди Калудов!

kokobrais

И по-черна от Алфредо Торес:-) :-) :-) :-)

Една игра турлю гювеч . Игра на която не знаем правилата а си мисля , че и продуцентите си ги изсмукват от пръстите си е губи време . Младите и се възхищават незнайно защо дъртите почти не я гледат и разбират е тогава останахме средната възраст , а ние най-трудно се даваме .

Николета не е по-различна от хилядите момичета, които виждам по улиците всекидневно, просто е известна.Момичета без интелект, възпитание и ценностна система. Основната грешка е на родителите, те са тези от които зависи дали детето ще стане умно, образовано, амбициозно, с ценностна система, а не да се носи по течението и да не иска да се развива. Ако родителите на Николета си бяха свършили работата като такива, може би и тя щеше да е по-различна сега, общо взето поколението след 84-85 е доста зле, не искам да обиждам свестните деца, има ги и винаги ще ги има, но масата за съжаление е такава, създаде се това самосъзнание у българина,че хубавият живот се печели с престъпност и леко поведение.За пример в медиите се дават успелите лица на миски, чалгаджийки, до които задължително стои някой богаташ.Пълна деграция на младите хора, което е много жалко, защото те са бъдещето на страната ни.Жал ми е и за тях, това да си човек, който не познава истинската любов, толкова много губят, момичетата гледат да се продадат за пари, независимо дали обичат мъжа или не. Аз също имам две приятелки, които избраха парите пред любовта, както едната казваше-любовта е до време, но поне да съм осигурена, но и те видяха, че само с пари също не се живее, много други неща са по-важни, за да се съхрани и опази любовта през годините, ако въобще я е имало. Едната вече е самотна майка, защото мъжът й си намери по-млада от нея златотърсачка, а другата търпи непрекъснати унижения и изневери, вместо да го остави, пие успокоителни и се съсипва, а на него не му пука, така че тези момичета не са за хвалене, рано или късно всичките попадат в графата "втора употреба" и са заменени от по-младите и вървежни конкурентки.

Приятелката ти е била права - любовта е до време. С течение на времето, и най-силните чувства избледняват. А и хората се променят. Колкото и силно да обичаш някого, гаранция за вечна любов няма. В най-добрият случай, остават доверието, обичта и уважението. Приятелката ти, изглежда, не е имала подобни примери около себе си, затова е избрала материалната сигурност. Лошо няма, поне не е наивна. В България борбата е на ниво оцеляване и затова нито ти, нито аз сме в състояние да виним и съдим решенията на другите. В живота универсална формула за благополучие няма и всеки решава според собствените си приоритети.

Ако любовта е до време- значи не я е имало изобщо.

Аз избрах любовта и нито за миг не съжалявам, не можем да си позволим такъв лукс, но и двамата работим и си помагаме, нищо не ни липсва, обичаме се и уважаваме и най-важното имам своята свобода, не съм зависима от никого, а това ме кара да се чувствам щастлива и пълноценна личност. Живот без любов не е живот! Николета поне засега има късмет, че мъжът й наистина я обича и се държи прекрасно с нея, поне това което съм виждала, защото повечето богати мъже и като цяло бг мъжете нямат нужното отношение към жените, обиждат ги, изневеряват им, не ги уважават, но сигурно те самите са го заслужили. Николета е красива, аз я харесвам чисто визуално,но наистина е заслепена от красотата си и славата, може би това осмисля живота й, но пак ви казвам не е по-различна от повечето млади момичета, те също не правят нищо, нито учат, нито работят, само висят по заведенията или една на друга си повтарят колко са красиви във фейсбук, лайкват си снимките и така, безсмислени разговори пълни с правописни грешки. Явно това ги прави щастливи, но лошото е че те самите си вярват, както си вярва и николета, че е постигнала нещо и има защо да е известна. Тъжно, но факт!

Стелче, тук кометираме Николета, евентуално Радина или къртицата,никъде не пише да си разкажеш живота :)

Mного си зле Cтелче, потресена съм какви хора има!

На тази снима Николета прилича на Глория. Да не ходят при един и същ хирург?

....д-р Енчев, че кой друг.

Добре де хора, само аз ли не разбирам от тая игра бъкел...кажете ми какво става ако номинират някой за къртица и го изгонят на следващото предване и се окаже че той наистина е къртицата????? И какво следва? - край на предването ли? Не мисля....по-скоро така ни гъбаркат ,че къртицата е 1 само>>!!!!

Вчера вечерта представиха "звездата",която щяла да влиза като някоя си супер мега известна личност, а то била Радина..!!!!! Всъщност коя е тази Радина???????

Четох,четох, на никой не му харесва, а всички го гледате. Хората са отишли там за хонорари, не да ви правят шоу!

Готина е.Харесва ми!

Аз едно не разбирам защо трябва да ни е натрапват на всякъде ,уморих се от нея.Момичето е просто една циганка и стига да набутват,че използва солариум пълна глупост.Чертите и са цигански детето и то ли използва солариум и сестра и тя.всяка ромка би изглеждала много по-добре при тези подражки.Поне можеше да се научи да говори по - добре .

Ко, ко? Николета Лозанова пуснала къртицата ли? Ми то аз всяка сутрин я пускам...ха-ха

Избягвайте да гледате ТВ7 и БТВ, защото вдигнем ли им рейтинга после пак за допълнителни такси ще ни изнудват заедно с кабелните и сателитните оператори. Къртицата е поредния сеир, но на ония двамата ''продуценти'' ще им докара само "цент" и малко. СМС-ът е по 1,20 лв не забравяйте.

Добре хора аз не разбирам тая Николета по принцип ли е така черна или ходи на солариум. Някой знае ли?

kokobrais

Само катерицата и е албинос.....:-) :-) :-)

има мания да прилича на избелена афроамериканка, така постоянно се перчи с естествения си соларен тен

Това е новият елит в нещастната ни Родина. Разни фръцли (като въпросната), сбъркани сексуално хора (някакъв Азис май е от тази категория), недоказани "таланти" (цяла плеяда фолкаджийки), претенденти за аристократизъм (онзи ватман, зализан лигльо), но на светлинни години от Европейската култура и поведение, като всеки поотделно и всички заедно имат една единствена идея - да са под прожекторите и да плащатна гладната журналя да пише дитерамби за тях. Даже не знам за каква къртица става дума, защото не се интерисувам от пошли предавания, но като видя името Николета, сещам се за нейния палячо Божинов, и отново ми става смешно и жалко. Всичките тези "герои" на България не са дали за 5 стотинки труд за държавата, и се чудя, каква и ползата от тях въобще?

ползата е да изпростеем и да не можем да мислим като нормални хора, които в наи- скоро време можем да видим само в музеи, като изчезнал вид, наи- великата и заразна световна болест е простотията

Голям новина,Николета напуснала шоуто,нека да си ходи при некадърния Валери,мисля 4е детето и няма нужда от нея,тъй като него го гледат бава4ки и баби.Но тя реши да напусне за да не се излага пове4е ,мисли си 4е напуска с достойнство,но ние видяхме колко е смешна .

къртицата? предаване буламач между бигбрадър и сървайвър. кой е къртицата? забележете, на вечер този въпрос се задава на всяко трето изречение.от водещите двама тарикати, които са и продуценти и прибират парите. истината е, че НЯМА КЪРТИЦА! всеки може да е къртицата, накрая това ще стаяне ясно! глупак е всеки,който им се вързва и им гледа предаването.

Пълно падение е това предаване! Язък за талантливите актьори, които участват.Гледах по 10 мин. снощи и миналата седмица. Жалко,жалко.

Според мен Николета е вманиачена за това да е известна и да се говори за нея и да е в свелтината на прожекторите... добре че стана скандала с Валеи и Алисия за да я изтласка толкова много напред.. Николета видя, че на Злата Димитрова и се вдигна рейтинга след ББ и наща и завидя и реши и тя да се облажи още малко в слава... Не харесвам злата...но поне имаше личност и позиция и узпъкваше макар и с простотия... докато николета наистина само переше и се гримираше. Наистина неочаквах да бъде толкова скучна и безлична...

Ако вместо "реалити шоу", бяха обявили, че става дума за пародийно шоу, всичко щеше да си дойде на мястото - красавици, мисии, звезди, водещи... както се казва "майтап да става" :))

Сериозно отговарям - това предаване никой не го гледа.Жалката имитация на Биг Брадър е пълна глупост,целяща единствено да изчетка позабравеното его на някои и изкуствено надуващо същото на други.А за новината на деня :-) бих добавил само че излезе една лигла а пускат на нейно място друга от същата порода.Живеят в някакъв измислен сявт и когато дойде една притегателна от световна величина звезда ги прави на пух и прах,осъзнавайки колко незначителни песъчинки са всъщност,стараейки се да блестят на плажа с милиарди други като тях камъчета.Пъстър свят !

за целия й предсой в това предаване видях само как Николета пере и се гримира... доста скучна и безлична да не говорим че се отказва щото живота там е тежък което я прави и лигла... жалко че продуцентите са се набутали с пари за нея просто можеха да и сложат няколко плаката из интериора и готово...но най-тъжното е че тази жена е идол на толкова много малки момиченца, които растат с мисълта,че да переш и да си хубав е най важното да света...

Чак пък продуцентите се "набутали" с Николета! Де не ги жали толкова - те никога няма да се минат.

Сериозно питам...Това предаване някой гледа ли го?Веднъж го пуснах за 15 мин....Изключително скучно!

Не те е срам, предател! Според Бареков това е предаването с най- висок рейтинг!

Била истинска и победила ... голям смях и много жалка. Интересно ми е един ден като застарее малко и интереса към красотата и изчезне какво ще прави въпросната госпожа Божинова... Като гледам и мъжа й скоро няма да има кой знае колко пари защото заплатата и потенцяла му намаляват а разходите им за скъпи дрешки и дранкулки се увеличават...

Новината на деня !!!! Блаогдаря Ви дир направихте ми деня невеятен и щастлив след като знам че 2 к.рви си играят на музикален стол

гледах,гледах и ни видях,ни разбрах какво и е хубавото на Николета.Напротив-една черна невзрачна жена.А за приятеля и Азис какво може да каже човек-освен ,че гледа като олигофрен нищо не прави и изобщо защо са го взели в това шоу-само да му плащат ли?

Значи Радина Кърджилова е тази "суперзвезда", за която снощи Андрей спомена, че ще влезе в къщата???? Че дори наблегна - "наистина суперзвезда"?!!! Ха-ха. Превивам се от смях, сериозно. Но положението всъщност е трагично...

kokobrais

За рев е положението не за смях)

Николета Лозанова напусна "Къртицата", като предпочете да се прибере при семейството си. Какво значи-предпочете?Просто и е изтекал договора,взела е парите и - готово!

Това не го очаквах от Радина. Мислех, че е поне едно ниво над Николета и всички палячовци, които пърхат от предаване на предаване, но явно хонорарът си заслужава унижението...

Град Лозана е кръстен на Николета, която в чужбина е била модел под псевдонима Ники Лозана.

xaxaxaxxaxaxaa

толкова да сте жалки това българите....като ви види човек идолите и не му трябва друго за да си направи преценката

А ти какъв си,та плюеш българите?

такъв съм,който ви познава напълно какво представлявате

"чист" македоноид е!

Абе пич да не би да си циганин и само временно да си на наша територия?

В двора на пещерата досега си имаха само Къртица. Сега като влезе и Радинка ще се сдобият и с кон!

Уважителното обръщение- ВИ - се пише с главна буква само ако се отнася за едно лице! В мн.ч се пише с малка буква!

от 1983 г. насам вече не било така...БАН решили....:(

Така е. Също така вкараха 10 000 английски думи в българския речник без да вземат под внимание, че една английска дума може да има до 24 значения в превод- в зависимост от смисъла на изречението. All For Money:)

Една кифла излиза, друга влиза, но за малко, Слава Богу! Като е за малко и е толкова заета защо се натоварва? Отговор: за париии и малко рекламка.

Поздравявам Grogimir за супер интелигентно изразената ирония!

Чувствала се победителка?! Та тя за пореден път доказа, че за нищо не става и се представи като превзета и слабохарактерна лигла! Само тя избяга нагоре в клетката, когато пуснаха плъховете докато всички други ровеха в пясъка, само тя и Азис отказаха да ядат червеи, не скочи с бънджи и снощи пренесе 17 кг. докато другите момичета пренесоха по 30, че и отгоре. Много се изложи и всички разбраха, че е просто една ограничена и лигава държанка без грам воля и характер.

Аз пък не разбирам тези дето се напъваха да носят по 30 кг с риск за здравето си, ама... И най-много ме кефи Азис, че може да се опълчи на "статуквото"-масовата психоза, която им се втълпява за мисии и тн, подлудява Иван и Андрей с липсата си на мотивация... Все пак това е само една игра и всеки сам преценява границата до която да допусне да го правят на "маймуна"

Жоре. Жорееее плащат им, мама да се правят на маймуни.Жал ми е за хорицата, които гледат и пускат СМС-и за да им пълнят гушите.Евтина и пошла режисура, Жоре.

Ами в крайна сметка на тях им се плаща и то немалко именно за да се правят на маймуни и да се напънат малко и всеки си преценява устройва ли го това или не. Ако всеки отказваше да изпълнява мисии и се лигавеше като Азис ти дали щеше да го гледаш това предаване...То нямаше да има предаване просто.

Таз мома по едно време се беше сравнявала с Анджелина Джоли, сега като Английската Кралица взе да се изживява...

Тая къде видя одобрение не мога да разбера. Защо не почете малко по форумите и да види колко е харесвана.