Коментари - Николета се потопи в лукса на най-скъпия хотел в Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяния до шия. Марш да метеш на овцете.

Този хотел не беше ли забранен за ки?

Весели коментари, но пак не схващате истината - НЛО прави леклама на хотела и дестинацията. Това е инфлуенсърски материал. Не е платила и лев, за да е там.

Да си сменят рекламната агенция, че тази е куцо магаре. НЛОто предизвиква повече отвращение. Всеки ще го е гнус да иде там след нея.

Това е Николета общата от Долнонанагорнище, не Джиджи Хадид….. Не се излагай....

И тази успя да си докара лицето до състояние на гротеска.

На едни и същи стари боклуци от няколко години насам през ден!? Купи купи Вие нормални ли сте дирници малоумни

Браво на нея!

Огромен възпитателен ефект за детето! Хвала! А тая всъщност какво работи? С най-древния занаят ли си изкарва парите? Защото красота тук няма... Само силикон и фалш.

Поредната платена статия от тая пача. Сама си вдига акциите , като си праща курвенските снимки. Толкова кухо и противно същество.

Е как няма да ни тресе завист като знаем че нищо не работи и постоянно парадира че живее луксозно.

Аз ще вечерям боб с наденица

А много хора - само боб!

Не е наъ-скъпия хотел. Изхвърляте се

Изглежда тъжна, Малката Перука май никога няма да се ожени за нея. Просто един ден ще вземе някое ново момиче и ще я изостави. Тъжно ми е за нея, защото тя какво ли не изживя за тая любов барем той да я вземе. Цяла България я дъъвчи на всяка крачка, няма сантиметър от нея дето не е рязан, подпъхван, инжектиран, дърпан или лакиран. И тя вече не знае коя е сигурно..... И за всичко това оня пак няма да се ожени за нея. Тъжно! Пък за почиваката както да кажа... Едва ли на малко момиченце като Никол му е интересно да ходи по такива места.

Малката перука от месеци не се появява по снимките и. Нито пък тя казва нещо за него, както обичаше да казва и да показва. Изводът е само един.... За това е тази показност - ето въпреки това, което е станало, пак си правя каквото искам.

Пълна безвкусица и кич! Какви таланти има тази дама? С какви умения е популярна? И още нещо - кога последно НАП е проверила декларациите за доходите й?

Вие вярвате ли, че тази е в Дубай?!! Така наречените "журналисти" в този сайт качиха същите снимки миналия месец. Проверявайте си статиите и това, което пишете, защото ставате по-смешни и от тази, за която пишете. А за момата от снимката Коментара е излишен.

Ами първите 6 са от Дубай, бе. То се вижда и зад дъщеря й сградите... ама като не си ходил/а в Дубай, разбирараемо е да не можеш да го познаеш. пожелавам ти да отидеш, че и ние да ти коментираме снимките, че не си там

Хайде стига с тези фотомонтажи бе , стига бе.Дреме ми на инжекцията къде е отседнала ,какво е платила тази кифла и дали от джоба си го е платила.Дайте нещо за Северозапада.

Абе някой знае ли тая колко ДОД плаща?

Какво чакате? И не се бавете!

Ако съм на мястото на Валери Божинов, ще направя всичко възможно да лиша Николетка от родителски права. Ще научи детето да се чекне като нея. Направо ужас...............,но като се замисля то и мозъчната дейност на Валерко не е много.............., абе горкото дете...........

А всъщност работи ли нещо госпожата? Наистина питам. Преди май беше водеща, а сега?

Работи, работи, в Дубай всяка вечер заработва стабилно ... докато може. Тия пластични операции ще са до време ...

Ей голяма завист ни тресе.

Каква завист, може би завиждаме на майка й и баща й, или пък на горкото дете!?

Много е смешна. На това малко тяло да сложиш такива огромни импланти е нелепо, да не говорим колко е демоде вече. Почти няма световен модел или актриса с корекция на бюста, а дори някои да имат е малко и с естествено звучене. Нашите от всичко по много, толкова са прости и комплексирани и без никакво чувство за естетика... а това дете какво прави в Дубай насред учебната година? То е в първи клас, не трябва ли да е на училище вместо да е свидетел на порнографските фотосесии на майка ди?

То за да работи професията на майка си няма нужда от училище...

Една нощувка в най скъпите хотели на Дубай е около 25 000$. Не мисля , че има толкова луд да и плати нощувките и още по малко тя самата да плати такава цена.

Има, има? Такава п@ка не се е@е всеки ден.

Не разбирате ли, че тая има договор с ДИР? Тия качват някакъв материал за поредната ѝ почивка някъде, после 70 000 - 80 000 безделника зяпат и си изливат злобата по нея, рекламите вървят и ето ти пари от Дир-аджиите за нова почивка. Кръгът се затваря и започва отново.

Кой кум, кой сват, кой на ку..... брат?

... айде пак тая..!?

Кво мъ плютиии беее, злубариии. Пръц!!!

Браво, поздравления, не можехме да живеем без тази инфо! Ами явно заработва добри пари за да е в този тип хотел,как ли не се притеснява !Добра заплата получава ,хм!Има какво да предложи в замяна.

Е, да де,... Истината е, че и аз искам да мога да заведа детето си на такива екзотични почивки, и аз искам да мога да му покажа колкото се може повече от Света, и аз искам да мога...

Ще ги познаете... Горкото ти дете...майка му да мечтае да го образова на чалга дестинация....

Жалко, че така разбирате пътешествията! Дете ми знае повече от теб.

на тая "умна" майка с дете.... Успех да и пожелаем и само докато си "образова" поколението да не се пукне от завист по живота на една селска чалгаджийка и просташките и дестинации.

До Николетка: Следващия път, когато имаш нужда от очила, помоли дъщеря си да ги изреже от по- дебел картон- да издържат поне до края на снимките!

Е, голяма работа. Друго си е на Сандански!

Социалните да се сезират за случая. Детето не ходи на училище, а ходи с майка му, докато тя работи нощна смяна.

Сега там ли е на работа?!

Аз пък се чудя това дете на предичилищна/ училище не ходи ли? Щото ще му е по-здравословно, отколкото да гледа как майка ми се чепи и снима по мекици

Халал да и е лукса.

Всъщност, същественото е, че Николета с -а в най-скъпия хотел в Дубай.

Много ми е странно как все снима детето си по хавлия по хотелски стаи, а самата себе си разчекната по бански по мебелите, ваната, пред басейна...това нормално ли е за майка и малолетна дъщеря на почивка?И няма ли кой да и каже, че е гнусно, а не да възхваляват хотела, в който била отседнала...?

няма страшно . тия мебели , ваната и плота се почистват със син камък

Николета е към хотел в Дубай

Доста е калничко момето...

На тия нагласени, напудрени и фотошопирани снимки може да вярват само балъци и малки деца ... видяхме ди двете с Андреа на боксовия мач на Кобрата - как изглеждат наживо. Ама щом си вярват момичетата лошо няма!

Мазилката винаги е над допустимото.

Хайде, Ни Ло. Чакаме те в Лувъра с нетърпение. Секцията древен Егитет, новото ти амплоа.

Николета се поти в лукса на най-скъпия хотел.

Ама да не оглавила някой орган там. И тя пренави километражника няколко пъти и с пренабити номера.

тя ги олигавя!

искам да знам и какво яде и какво сехх информацията е непълна моля трябва да се знае всичко за нея и да се предава от уста на уста какво прави там.. айде де нали е вип

в топ 10 на дубайските най скъпи хотели!

Е, какъв е проблема - БФС плаща! Колко пари е изяла и изпила тази от БФС - само Боби Михайлов може би знае.

Чак пък най-скъпия в Дубай. Май някой е написал за каквото са му платили без да провери.

Разчитайте на българската джурналистика да ви държи в течение на ежедневието на проститутките от горния ценови сегмент.

Доказано е, че нощните смени оказват негативен ефект върху човешкото здраве. По тази причина, трябва мноооого да се почива!

Докога ще рекламирате празния живот на коврите? От какво се е уморила тази, че непрекъснато почива някъде?

Когато се потопи и във външния си кенеф, да си направи снимка, и вие да ни я покажете.