От ден на ден температурите у нас започнаха да падат и времето постепенно се разваля, вещаейки началото на зимата. И докато жителите на страната ни вадят дебелите си и топли дрехи от гардероба, хората по други точки на света все още се радват на жарките слънчеви лъчи, под които се припичат по бански костюми.

Вижте снимки >>

Очевидно климатичните условия в България, обхванали нашите ширини в момента, не са по вкуса на Николета Лозанова. Ето защо плеймейтката е решила да избяга и от студа заедно с дъщеря си -Никол, заменяйки сивия и дъждовен софийски пейзаж с екзотичните гледки на Дубай.

Нещо повече, брюнетката се е потопила в най-големия лукс, който дестинацията може да предложи на туристите. За почивката си тя е избрала най-скъпия хотел в столицата на арабското емирство - Bulgari Resort, който е разположен на изкуствено създаден остров във формата на морско конче в залива Jumeria. Мястото е истински рай под небето и предлага на гостите си всякакви удобства.

Комплексът разполага с 300-метров мост, водещ до крайбрежието на централен Дубай, 101 стаи, 20 вили с градини и басейни, собствено яхтено пристанище, ексклузивен плажен клуб, спа център от 1700 квадратни метра и какво ли още не.

Преди броени часове Ни Ло реши да сподели със своите последователи в Инстаграм снимки от ваканцията си. Първият кадър, който публикува, беше на Никол - седнала върху леглото в стаята, държейки малка плюшена мишка, като прозорците зад нея разкриват зданията и светлините на нощния град.

Следващите 2 изображения показват самата Николета, позираща по цял бански със златисто-кафяви мотиви в предната част и тънки презрамки. Тя е прибрала косата си на кок с кърпа и носи слънчеви очила тип "котешко око".

Като история в сайта за фотосподеляне тя качи и няколко видео клипове, които разкриват внушителното помещение, което е наела, разполагащо със собствен басейн и редица удобства.