Коментари - Николина Чакърдъкова омъжи дъщеря си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да се испише в коментарите под някакви не точни статии в някакви си социални мрежи вие винаги ще си останете плъховете който нямат личен живот и коментират другите в социалните мрежи . Завиждайте милички има за какво !

...нема бивши ММА бойци, сички са до гроб

Мениджър във фирма за бързи кредити? Баш бияч-мутра. По големи мародери от тези няма!

Па на хора са се отиграли

сина и трафикира дрога зетя и наркоман и бияч мутра татуирана за кредити жалки са

Парад на суетата!!! Халтурата среща мутрите!!!Пир по време на чума и позиране пред измъчения народ-ние сме добре,вие се е.....те!!!

Мутрите и чалгата винаги са вървели ръка за ръка. Повече дори те са като сиямски близнаци - еди без друг не могат....

"омъжи дъщеря си" - тези от индийски или турски сериал са излезнали...

И кога ще се развежда тая и сестра и да ги вземам

Селяните се не наснимаха

Bahti selianiata!!! Ednata s balna roklia ,a oligofrenite do nia s razdrani shorti.Az puk kavo se chudia? Te na pogrebenia hodiat po shorti

Измислена рубрика с измислени герои....знаем ги добре и тези, и тези с компекса, дето е била сватбата, писаха за тях, ама в Биволъ - накраткпо: компплексари с протекции от две враждуващи партии

Зетят е бомба - бивш ММА боец, а сега използва уменията си за да сплашва хората, сглупила да вземат кредит при безумни за тях условия за връщането му.

Чакърдъкува туй българска фамилия ли е ???

По какво се различават от матриала от Столипиново??

ГоУем праз.

Гладък да е пътят и щастлив живота на новото семейство!И в скоро време да гушнат своя рожба:)Млади и хубави хора, българи са, момичето изглежда съвсем естествено и непринудено.Не разбирам лошотията и негативизма на част от пишещите.Какво пречи човешкото щастие и проблем ли е, че някои са се родили деца на известни родители?

МНОГО ВАЖНО, СПИРАМ ДА ДИШАМ!!!

Погледнах снимката преди да прочета текста и си помислих,че младоженецът изглежда като талибан,а се оказа, че бил меринджей и ММА тъпанар.....

синът хванат в Гърция с дрога зятя бивш наркозависим Чакърдъкова гордей се показвай се по медиите щом ти е толкова акъла

dofi

"Любимият на Мария е бивш ММА боец, а в момента е мениджър във фирма за бързи кредити." И какъв мениджър е по-точно?! Млати здраво длъжниците!

Менажира ги, респектира ги... Да не мислиш, че е лесно?

CHESTITO

Любимият на Мария е бивш ММА боец, а в момента е мениджър във фирма за бързи кредити - демек бияч за по бързо връщане на кредитите.

А къде са им шапките? Като си представя как миришат ...

Наистина тъпанар...

Нямам думи! Нещо като манекенка и футболист!

"...бивш ММА боец, а в момента е мениджър във фирма за бързи кредити" No comment!