17-11-2017 20-11-2018

Коментари

243Win

Малии, много здрав къч има тая!!!

Нинчето остарява

И аз също

Досега не бях чувал за тройка с пингвини, но Н. Добрев явно е опитала вече.Затова и натайнствения непознат се вижда само кеца. Дерзай момиче, има и тюлени!

Вчера не беше ли лилава?

Ако знае какво и мисля на тази кака.... Много е готина и секси.

Всички остаряваме, важното да не ти пука.

Достатъчно е човек да излезе на главната улица на голям град в България и за 1 ч. ще срещне, поне 10 жени по-красиви и по-женствени.

много кокалеста в сравнение с пингвините..

Не, че "кака"та ти е е толкоз "готина" и "секси", ами ти си прост, дървен, надървен... та всичко дето мърда ти се вижда "готино" и "секси".

Държат я на командно дишане т.нар. "медии", тая безличната, кухата.

Сетих за един сайт, навремето имаше MnogoZle.

и по-скъпи ;)

Тая кога ще и изтече абонамента в дира че леееееко взе дани ни се повдига

Къде и е черно-бялата "вълна"

Още една, която се опитва да запази фалшивата си популярност в дир-а ...

Ама как рядко разкрива подробности от личния си живот !? Та ние вече знаем как изглежда домът и, банята й, ваната й, колелото й, гола, облечена, гъз@ от всеки ъгъл ... толкова е интимно! И всичко това благодарение на дир-ниците

Оппааааа - де е тази вълна ?

Ем нашундата ве.

Черната вЪлна знаем къде е. Пита се къде е бялата.

Понеже една жена да е красива и женствена е най-важното нещо и с това ще ми се осмисли живота. И ако някой селяндур не ме хареса на улицата ще си разплета чорапите и ще се депресирам. Сякаш жените сме предмети и външния вид е единственото, което имаме. Докога ще насаждате тези остарели, извехтели стереотипи? По-важното за една жена е да е силна и независима. ТОЧКА!

Не е само с български корени, ами и с българско стебло и български клони. Нина е 100% българка не само по потекло, а е родена в България.

Много семпла женица, хванала е поредното жиголо, ще я изклати, ще обере паяжината и плесента и ще си отиде с пачка..

Жално е, когато някой си въобрази, че е красив и успешен и плаща за да поддържа тази басня.

Добър баджак, ама и трябва силикон на цомбите

Добро момиче!!! Всичко е Господ! Каквито ни е създал, такива ме! Поискайте си прошка! Не злобейте, не завиждайте! Бъдете добри! Опитайте! Тя е наша сънародница и е с добро възпитание!

Но душата й е канадска. Може би затова редакторът е ползвал думата "корени". В едно интервю призна, че се чувства канадка. Наши журналисти преди преме се бяха свързали с нея и си приказваха на български. Нина се затрудняваше с по-дългите изречения и накрая помоли да минат на английски.

Те мечтите са безплатни...

Много си е готина! Истинска жена, а не напомпана маймуна като повечето в Бг. Сичпатична е и много интелигентна. Гледал съм й интервюта на английски и много добре разсъждава! А за тия дето коментират ква била и кво прави - нищо ново! Пълно с комплексари и търтеи дето само знаят да хейтят!

Напълни си черепната кухина със силикон. Санитарен от най-евтиния.

Не е сигурно