Актрисата с български корени Нина Добрев винаги е харесвала пътешествията и малко преди да настъпи задължителната социална изолация, тя направи продължителна почивка с нейната най-добра приятелка Джулиан Хъф.

Определено едно от най-любимите места на Нина е Кейптаун в Южна Африка. Точно там се е върнала актрисата, поне със снимките си в Инстаграм. На една от последните ѝ споделени снимки тя е в цял бански в черно и бяло и гордо позира с два пингвина.

Вижте кадъра >>

"Не, не съм планирала банският ми костюм да си отива с пингвините, това е напълно случайно съвпадение... (Да, разбира се, че така го планирах, не е съвпадение!)", гласи постът на Нина Добрев до веселата снимка, на която, както стана ясно, всички са "облечени" в черно и бяло.

Нина Добрев рядко разкрива подробности за личния си живот, но преди няколко дни актрисата загатна, че има специален мъж в живота ѝ. Тя публикува снимка, на която се виждат само краката на нея и нейния приятел, докато двамата изпращат залеза. Интересното е, че и двамата носят еднакви кецове. А много от последователите на Нина в Инстаграм са попитали кой е "тайнственият мъж", на което обаче тя не е дала отговор нито с думи, нито със снимка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на