17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление започва да и личи ГМО храната зад океана

Нинчето "артистката" , да се фука пред гаджето, че ей сега в България ще отразят къде е и кой какво й влиза, в написаната и платената от нея клюка. Дано ти се отвори парашута този път, Нинче, ама много елементарно бе, много бе!! Сериозен мъж няма да се хване на тази пластмасова въдица.

На снимката в морето все едно риба й се е шмугнала отзад.

Защо въобще ни занимавате с поХамериканчени родоотстъпници? Красиво, лъчезарно момиче, но си е Хамериканка. Какаво общо има с нас? То и Шакира е македонка, но си живее в Хамериката и не й дреме, нали?

Добре де, не трябва ли да е ДобревА? Защо не и казвате името на български, а на патагонски. Или е някоя трансджендърка? Няма да се учудя и ако я напишете: ДобреФФ.

Що ходи в Гърция а не поства снимки от клоакоморието?

Че що не е на Слънчака?

Ами не е смешно, нито забавно. Като имаш само бръмбари в главата и няма какво да измислиш, имитираш. И то какво - кифли. Да продължава все така и да си бодне и силикон, за да е по-пълна пародията.

готина и успяла българка

грешиш - Канадка е - тя през съзнателния си живот не е прекарал и 1 месец в България!

КГБ

Нина Добрев е родена на 9 януари 1989 г. в София, България, но едва на две години емигрира заедно със семейството си в Торонто, Онтарио, Канада. Уикипедия.

stankow

Точно това очакваме от нея ! :D

Слънцце, лято, вятър и море. Мен не спира да ми се е*е. Ще и се на всяка кака хубав батко да и го натрака.

Леле тая бързо да звъни на 911, некой и е гепил циците! :-)

Силикона свърши,очакваме нова пратка около новата година.

Браво. Скоро и от Перловската река.

ПРОСТОТИЯТА НЯМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА - ТЯ СЕ САМОРЕКЛАМИРА( от простотия )

тя с това е известна-една роля и шантави селфита с подскоци, муцунки и плезене, а вече е на 30 години. междувременно бившият й се ожени и му се роди дете, но пък всеки с приоритетите си...

Това кой родил и кой не си е личен избор, нейна си работа. Но мога да се съглася,че т.н. й кариера е повече от посредствена. Роля в малоумен сериал и няколко други подобни от преди 10 години не бих казал, че е много запомнящо се. Само с лигавене и селфита ще си остане май.

Просто...българска жилка! Винаги си личим, където и каквото и да правим! Не сме сухари, обичаме живота, радваме се, по-интелигентни сме от 99% от останалото население, но просто ни потискат и не ни дават да се изявим именно поради тези ни качества, да не би да засенчим някой. Само малцина успяват да се спасят от любящата примка на произхода си и местното високомерие и не питайте какво им е струвало да ги признаят /пак с резерви/ за равни! Така е и с Григор, така е и с всеки друг успял българин. Защо сега за малко да не отпуснат края и да се позабавляват?!

Странен свят - Нина Добрев и Иван Маринова.

Веднага го премествам от ляво в дясно по тоя случай!

Ти всеки ден го местиш по някъкъв повод..внимаваи да не го откършиш от толко местене а у лево, а у десно

по принципя селфито само по себе си е шантаво! пародия на снимка!

Шантав оригинал - шантаво селфи!!!