17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по принципя селфито само по себе си е шантаво! пародия на снимка!

Веднага го премествам от ляво в дясно по тоя случай!

Странен свят - Нина Добрев и Иван Маринова.

Шантав оригинал - шантаво селфи!!!

Просто...българска жилка! Винаги си личим, където и каквото и да правим! Не сме сухари, обичаме живота, радваме се, по-интелигентни сме от 99% от останалото население, но просто ни потискат и не ни дават да се изявим именно поради тези ни качества, да не би да засенчим някой. Само малцина успяват да се спасят от любящата примка на произхода си и местното високомерие и не питайте какво им е струвало да ги признаят /пак с резерви/ за равни! Така е и с Григор, така е и с всеки друг успял българин. Защо сега за малко да не отпуснат края и да се позабавляват?!

тя с това е известна-една роля и шантави селфита с подскоци, муцунки и плезене, а вече е на 30 години. междувременно бившият й се ожени и му се роди дете, но пък всеки с приоритетите си...

ПРОСТОТИЯТА НЯМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА - ТЯ СЕ САМОРЕКЛАМИРА( от простотия )

Браво. Скоро и от Перловската река.

Леле тая бързо да звъни на 911, некой и е гепил циците! :-)

Слънцце, лято, вятър и море. Мен не спира да ми се е*е. Ще и се на всяка кака хубав батко да и го натрака.

stankow

Точно това очакваме от нея ! :D

готина и успяла българка

Ами не е смешно, нито забавно. Като имаш само бръмбари в главата и няма какво да измислиш, имитираш. И то какво - кифли. Да продължава все така и да си бодне и силикон, за да е по-пълна пародията.

Това кой родил и кой не си е личен избор, нейна си работа. Но мога да се съглася,че т.н. й кариера е повече от посредствена. Роля в малоумен сериал и няколко други подобни от преди 10 години не бих казал, че е много запомнящо се. Само с лигавене и селфита ще си остане май.

Че що не е на Слънчака?

грешиш - Канадка е - тя през съзнателния си живот не е прекарал и 1 месец в България!

Що ходи в Гърция а не поства снимки от клоакоморието?

Добре де, не трябва ли да е ДобревА? Защо не и казвате името на български, а на патагонски. Или е някоя трансджендърка? Няма да се учудя и ако я напишете: ДобреФФ.

Защо въобще ни занимавате с поХамериканчени родоотстъпници? Красиво, лъчезарно момиче, но си е Хамериканка. Какаво общо има с нас? То и Шакира е македонка, но си живее в Хамериката и не й дреме, нали?

На снимката в морето все едно риба й се е шмугнала отзад.

Силикона свърши,очакваме нова пратка около новата година.

Нинчето "артистката" , да се фука пред гаджето, че ей сега в България ще отразят къде е и кой какво й влиза, в написаната и платената от нея клюка. Дано ти се отвори парашута този път, Нинче, ама много елементарно бе, много бе!! Сериозен мъж няма да се хване на тази пластмасова въдица.

КГБ

Нина Добрев е родена на 9 януари 1989 г. в София, България, но едва на две години емигрира заедно със семейството си в Торонто, Онтарио, Канада. Уикипедия.

За съжаление започва да и личи ГМО храната зад океана

Ти всеки ден го местиш по някъкъв повод..внимаваи да не го откършиш от толко местене а у лево, а у десно