17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички депутати станаха доктори и професори,без да имат и средно образование.Та за какво ти е образование ?Тука най-добре е да си останеш проста-по-лесно се живее като ти е празна главата.

Първо се гледа училището. Тия конкурси - ден до пладне. И то в България ! - където шоубизнес просто няма ! Има някакви Графа, Мария Илиева, Венци Венц, недоразумението Криско и до там.

Какво училище бе жанъм. Счетоводителката ли ще става. Знаеш ли на кой му дреме в тези среди дали си е взела държавния изпит.

Arcadium

Коя е тази и защо трябва да ни интересува?

Винаги може да се яви на следваща дата има и поправки. Не мога да проумея хора, които биха избрали другото. Няма да има втори финал за нея. Очевидно е, че има акъл това момиче.

В нейния сезон трябваше да спечели Никола Здравков, глас който се ражда веднъж на 100 години и в бг до сега не сме виждали. Но все тая - след МА с победителя не се случва нищо, следва пълна забрава. Х фактора е доста по тъпо предаване, но поне мириноса прави кариера на победителите, друг въпрос са договорите и... Ама по добре от пълно забвение

Очевидно е, че на сегашното поколение не може да се разчита.Няма никакви приоритети и цели, живее ден за ден.Жалки са.

Ей, хмер, това което виждаш в сегашното поколение е в следствие на твоето поколение. Точно то е виновно за разпада на бг и изобщо не си помисляи да говориш против младите, понеже те ще оправят България, разбира се, когато няма и помен от вас.

Функционал

Смешник си, момче.

Това ви е грешката - все някой за нещо ви е виновен. Вместо да се стегнете, да изкарате прилично образование (не в България, разбира се) и да си хванете живота в ръце - все мрънкате и се вайкате.

Голяма глупост е да си пропуснеш държавния изпит ,освен ако не си много болен. Учил си толкова години и накрая си се изакал на метеното. В крайна сметка всеки сам си щета на акъла.

Хаха, що за глупост, тоз държавен изпит са го взели и ще го вземат хиляди хора, включително и тя. Няма никаква стойност. Победителите в МА са 3,4.

Може и да не го не се знае

Защо така негативвно - момичето е направило нещо, което е искало и й се е получило. Както сами можете да прочетете, има и втора възможност за държавния изпит. Ако се беше явила навреме, нямаше да знаем коя е как пее. Шансът не бива да се изпуска! Браво на Ния, че го е осъзнала!

От ден до пладне, обикновена еднодневка е девойчето.

Дааа, показателно колко е ценно и как е оценявано висшето образование в България...

Образованието у нас за сажаление винаги е на заден план та и така с държавнит изпити.