17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Образованието у нас за сажаление винаги е на заден план та и така с държавнит изпити.

Дааа, показателно колко е ценно и как е оценявано висшето образование в България...

Защо така негативвно - момичето е направило нещо, което е искало и й се е получило. Както сами можете да прочетете, има и втора възможност за държавния изпит. Ако се беше явила навреме, нямаше да знаем коя е как пее. Шансът не бива да се изпуска! Браво на Ния, че го е осъзнала!

Голяма глупост е да си пропуснеш държавния изпит ,освен ако не си много болен. Учил си толкова години и накрая си се изакал на метеното. В крайна сметка всеки сам си щета на акъла.

Очевидно е, че на сегашното поколение не може да се разчита.Няма никакви приоритети и цели, живее ден за ден.Жалки са.

От ден до пладне, обикновена еднодневка е девойчето.

Хаха, що за глупост, тоз държавен изпит са го взели и ще го вземат хиляди хора, включително и тя. Няма никаква стойност. Победителите в МА са 3,4.

В нейния сезон трябваше да спечели Никола Здравков, глас който се ражда веднъж на 100 години и в бг до сега не сме виждали. Но все тая - след МА с победителя не се случва нищо, следва пълна забрава. Х фактора е доста по тъпо предаване, но поне мириноса прави кариера на победителите, друг въпрос са договорите и... Ама по добре от пълно забвение

Ей, хмер, това което виждаш в сегашното поколение е в следствие на твоето поколение. Точно то е виновно за разпада на бг и изобщо не си помисляи да говориш против младите, понеже те ще оправят България, разбира се, когато няма и помен от вас.

Може и да не го не се знае

Смешник си, момче.

Винаги може да се яви на следваща дата има и поправки. Не мога да проумея хора, които биха избрали другото. Няма да има втори финал за нея. Очевидно е, че има акъл това момиче.

Arcadium

Коя е тази и защо трябва да ни интересува?

Първо се гледа училището. Тия конкурси - ден до пладне. И то в България ! - където шоубизнес просто няма ! Има някакви Графа, Мария Илиева, Венци Венц, недоразумението Криско и до там.

Това ви е грешката - все някой за нещо ви е виновен. Вместо да се стегнете, да изкарате прилично образование (не в България, разбира се) и да си хванете живота в ръце - все мрънкате и се вайкате.

Какво училище бе жанъм. Счетоводителката ли ще става. Знаеш ли на кой му дреме в тези среди дали си е взела държавния изпит.

всички депутати станаха доктори и професори,без да имат и средно образование.Та за какво ти е образование ?Тука най-добре е да си останеш проста-по-лесно се живее като ти е празна главата.