Нийл Йънг заплаши да оттегли музиката си от Spotify заради подкаст на антиваксър

Музикантът публикува на сайта си писмо до мениджъра си да прекрати излъчването на творбите му в платформата, но малко по-късно то бе залечено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"....то бе залечено" Малей, залЕчено....... "Редактори", сър.....

Смърдел, тъкмо мислех да купя билет концерта в нета, а да ми бил ковид фашист. Такива карантинатори един уй от мен, даже и песните не са вече хубави, хайде сиктер

Кой беще тоя? Спотифай нали е платформа за аудиосподеляне? И аз не искам да живея на една планета с отрепки като гейЦ мъскито, зукито и Мустафата, ама на. Живот живея!

Сулю и пулю вече решава кое е дезинормация, айде гушвай букета дъртак смотан.

От едната страна имаме световно известен и актуален водещ като образ и умение за дълги интервюта, което е мега рядко. От другата изкуфял хартист, влачещ либерастичният фашизъм като единствена религия за подражание опитващ се да се хареса на "уоук" модерните джендерняци. Ми гаранция Спотифай ще изберат Роган. Проста математика. Just a business.

малко шум, та да влезе в новините, повиши се посещаемостта на сайта му, оттегли си искането. Безплатна реклама, това е всичко. Търсиш Роугън , излиза и Нийл Йънг в търсачката.

Тотален провал на този индивид. Изложи се брутално. А от "270-те учени" повечето се оказаха без медицинско образование, демек леви активисти. Яко наляха вода в мелницата на Роган. Награвиха го още по-известен!

Де да беше само в тази статия, простотиите на дирнешките редактори.. Под всяка втора статия има фрапантни правописни грешки, чак е плашещо. Толкова е "нивото" на тяхното "журналистическо" развитие.

Бахти зловещото старче :)

Тоя нали си продаде правата за творчеството? Какво ще оттегля?

достойно за нов пътеводител на галактическия стопаджия. Журналист мега известен, който е набеден за антиваксър, понеже взема интервю забележете от кого, от създателя на mRNK технологията..трябва да бъде свален от Spotify?!?!? Заащото 200 неизвестни никому люде подвизаващи се като лекари , учени , специалисти и незнам какво си се оказва че знаят по-добре технологията от нейният създател и го обвиняват в дезинформация?? Хора, това ако не е безумието в чист вид, то незнам какво би могло да бъде.

Ами прав му път на Нийл Янг. Спотифай са го махнали вече "с голямо съжаление",

Влязох тук, понеже мярнах името на великия Нийл Янг. Що се отнася до коментарите на ''Споко и сие'' - този водещ за пръв път го чувам, даже няма да си направя труда да запомня името му. Така или иначе след 10на год. никой няма да си спомня за него, но песните на Нийл Янг ще се слушат дълги години напред.

Статията е пълна с лъжи и полуистини. "Комика Джо Роугън" - Джо Роган е най-известният и най-гледаният (слушаният) водещ в момента. Харесват го защото говори това, което мисли и не се притеснява да кани неудобни гости в шоуто си. "Водещият отхвърля ваксините и в шоуто си бе казал, че взема ивермектин като предпазна мярка" - не просто като предпазвна мярка, Роган се разболя от Ковид-19 и се самоизлекува за броени дни с ивермектин и витамини. Д-р Робърт Малоун бил "инфекционист, чийто акаунт в Twitter беше блокиран за разпространяване на дезинформация". Д-р Малоун е един от откривателите на mRNA технологията на която са базирани ваксините на Пфайзер и Модерна. Публикувал е научни статии по темата още от 1989г. Несравнимо по-компетентен е по темата от леля Радка, бай Кантарджиев, Кунчев, Витанов и сие. "... каза, че милиони хора са били хипнотизирани да повярват, че ваксините предотвратяват тежко заболяване" - нарича го масово насаждана психоза, не "хипноза".

Тоя па кой е ????

Мумия възкръсна! Великата мумия Нийл Йънг е спечелил за дек месец 2021 общо между 1 и 2 долара от слушания на Спотифай - толкова "много" фенове има мумията и на толкова ще им липсва ... Да не говорим, че не е никакъв проблем човек да си свали всичко на Нийл Йунг - има и ютюб и какво ли не друго ... страшна работа

E, недейте така за него. Музиката му е хубава - да не кажа страхотна. В случаят просто не е прав. Всеки може да греши, а музикантите не са хората, които трябва да слушаме. Според мен леко е изперколясъл покрай цялата галимация с ваксините и "вярването" в науката.

За музиката съм много "ЗА", другото е без значение в случая.

Before spec, check Robert W. Malone. This is not Neil Young business.

Никога не е късно да лъснеш каква дърта проститутка си