Нора Недкова: Чувствам се специална до Лео ди Каприо!

"Ще предам поздрави на Джони Деп от вас", пише плеймейтката в Инстаграм-а си

Обратно в новината

Коментари - Нора Недкова: Чувствам се специална до Лео ди Каприо! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно и Джиджи Хадид се чувства така - https://life.dir.bg/zvezdi/v-kakvi-otnosheniya-e-leo-di-kaprio-s-dzhidzhi-hadid

Да те тъпчат старци с меки .... само за да можеш да си позволиш неколко снимчици.... И това да е новина. Не знам това не е тъжно, а просто е.....всъщност нямам думи какво.

Хубаво момиче, но много проста селянка, с кого и да се щтрака все ще бъде тъпо русо парче, а вижте и как гледа като недобозало теле

Въобще не е хубава ,потърси снимка без Фотошоп и грим.ще се уплашиш

Извинете, тази коя е?

Едвам се сдържа да не се изсмее... в стил "С такова чудо още не бях се снимал!"

Изрусена циганка с джуки и цици... Не, мерси! Няма нужда нищо да му предаваш.. Той дойде при нас да му ги предадем лично - снощи се разходи по Графа.

Физиономията на Леонардо Ди Каприо е достатъчно красноречива.

Ужасен ужас е тая!

Нора от кой катун е ? Че, видимо не е мексиканка…

Тая да не, се е снимала с восъчнатаа фигура на, Леонардо?

Новината е иделна за голям брой негативни коментари. Някакво невзрачно и безинтересно момиче се снимало със знаменитости, постнала ги някъде си и вече е решила, че е специална - нищо ново под слънцето, но за сметка на това събира коментари.

Ако продължавате да коментирате и кликате на подобни статии, то ще продължават да ги пускат и да пишат за възможно най-незначимите псевдо-ВИПове . Не ме интересува това момиче, но реално погледнато тя си е публикувала снимки в ИГ и някой редактор от дира е сложил това като “новина” знаейки че ще събере “хейт”.

За Лео ти си една жена в пенсия. При него пределът е 25 години.

За Ди Кприя , който току-що ми се СРИНА В очите ! Толкова да е ИЗПАДНАЛ та да стигрн до тази ДЖОФРА ....?!

Не мисля, че е стигнал до нея! Просто го е помолила за снимка, както правят много други фенове. Сигурно вече дори не я помни!

Тая ще я помни дълго време. Такъв звер не се забравя лесно!

И ти си едно малоумно същество като тази... Това са коридорите през които минават звездите за снимки с почитатели. Голямо бутане е, за да стигнеш първа линия и да се снимаш с някой, случайно забавил крачката.

Няма ли да създадат някаква организация, която да спира такива парцали на границата, да не могат да излизат от страната ни. Та да не ни срамят навън. Кога ще има фейс контрол за такива маймуни и да не ги допускат даже и билети извън страната да си купуват. Срам ме е, че съм от България, представям си как за имидж ни правят тия духалки.

Шокираната физиономия на Харисън Форд го доказва

Голямо постижение за родната к рва! Модел за подражание!

https://m.youtube.com/watch?v=V1NTbJfPPVw&pp=ygU-0L3QvtGA0LAg0L3QtdC00LrQvtCy0LAg0YfQtdGA0LXRiNC60LDRgtCwINC90LAg0YLQvtGA0YLQsNGC0LA%3D

Забавно е когато за фон на снимка от баш баша на Кан демонстрираща лукс и благосъстояние, пуснеш Je veux на Zaz. Франкофоните ще ме разберат.

И тая хвърчи в космоса, между звездите.

Хвъчи от прът на прът, ако ме разбираш.

Колкото и специален да се чувства, парцалът си остава парцал

Това, че бърше в богаташки къщи не значи, че не е парцал. Прав си.

Ако не знаете коя е, вижте това видео с нея, за да ви стане ясно.

А къде е видеото?

https://m.youtube.com/watch?v=V1NTbJfPPVw&pp=ygU-0L3QvtGA0LAg0L3QtdC00LrQvtCy0LAg0YfQtdGA0LXRiNC60LDRgtCwINC90LAg0YLQvtGA0YLQsNGC0LA%3D

Значиии като взема... "Осмата лента от култовата поредица "- кои са другите три???????? Малоумна статия за малоумници с претенции. Дира,дъноооооооо, даже автора на тази лайняна статия не е посмял да си сложи името.....

Само да попитам - чий го дири тая разпоретина в Кан???? Ама какво питам и аз - сигурно го е намерила щом се е навил да и плаща сметките в Кан. Завалийката сигурно много го закъсал щом е опрял до нея....

Тази май е индобългарка?

Чиста варненска циганка

Ослепителна! Излъчва класа, както подобава на една истинска дама от елита.

Цецко - евала, страхотно чувство за хумор имаш!

Таз пък коя е???

Никой не е виновен за външният вид, който природата му е дала и по-принцип не обичам да давам квалификации за начина по, който изглеждат хората... но, този път не мога да се сдържа, защото това недоразумение се изявява като неземна красавица, принцеса и фея в едно. Извинявай мила, но ти не си специална и не изглеждаш въобще красиво... ниска фигура без финес и грация с къси крайници, липса на шия, несъразмерно голяма глава и някак си маймунска физиономия!

Ми, маймун Пешо й е другото име

Шилo

Ааааах тая грозна пача!!! Отдалече грозна, отблизо страшна!

Тая като каква ходи на фестивала? И толкова ли е просешко нивото тсм, та е разрешено звездите дс се снинат с парслиите./? И кой я снима - вероятно който и плаща

Има си квота за обслуващ персонал. Не знаеш ли , че по време на фестивала в Кан, от четирите посоки на света се стичат де що секс работнички и в зависимост от йерархията в професияга си - Едните , обикалят улиците и баровете, другите висят по лобитата на елитните хотели, трети , които са от ранга на изгрявящи модели и рейтинг Б актрии се докопват до яхтите с оргиите на маститите актьори, режисьори , продуценти ..Та не нивото не е паднало, просто наща работничка, е издрапала до ниво да стигне до премиера, или до лобито на театъра, където е премиерата.

Дир много сте зле, други новини няма ли та ми пишете за няква Нора нещо си. Световно неизвестен пар...л!

надежда е някой да ти го нафърфаляка изотзаде, за друго ама изобщо неставаш :)

Да, да, така е. До Нора Недкова опряха в Кан.

Пак се е НАШМЪКАЛА до козирката, както правеше в овча купел преди време

Ако Лео знаеше какъв боклук в лъскава опаковка си...

Няма що, много лъскава опаковка

Не се надявай за Лео. Той над 25 годишни не поглежда

Пази Боже сляпо да прогледа.

Туй някаво бг селянче със силна амбиция да върви по отъпканият път на куротрошачката ли е? Не съм я чувал.

Ди Каприо едва ли е виждал толкова пластмаса по човек :)

По време на фестивала цените в хотелите скачат не двойно, а 4-5 пъти. Една стая в Карлтон през фестивала в никакъв случай не е 1000 лв, а по-скоро 1000 евро! Надали тая кака може да си позволи подобен лукс със свои средства.

От къде ги следиш тези цени? От миячницата на кварталната шкембеджийница ли? Като вземат всякакви текезесари, дето от Карнобат и Каспичан повече не са видяли, да ти се изказват компетентно....

Кво против имаш Карнобат? Ша та водя на полето малко да ти подготвим тена за Кан..

За разлика от такива като теб съм бил и в Кан, и в Ница (там е летището), разхождал съм се из Монте Карло неведнъж. В Радисън Блу 1835 извън фестивала стаята последно ни струваше ок. 200 евро/вечер, по време на фестивала е над 700, тогава не съм посещавал Кан, не съм се снимал с Лео и Джони.

Боже, колко мъка има на тоз свят, боже!

Коя е таз уруспия ?

Предай устни поздрави на Джони от мен!

Миришат ти чорапите за "великите " ти идеи. Такива като тебе в Кан с лопата да ги ринеш ама в най- добрия случай като тебе ядат саламчета и си навиват косите на пръста по крайбрежната алея.Впрочем , ако се уредиш предай му поздрави и от мен,все едно е,не ни познава човека.

Редица труженички с професия Ескорт се командироват на такива събития в Давос, Кан, Венеция и т.н.

на снимката с ДиКаприо, той изглежда като восъчна фигура. Смятайте колко филтри е ползвала за въпросната снимка.

цената явно е по-специална

Измет !

РАЗсралница !

взели са я за дежурна по духане! :))))

пак е ГАПЕ-вала с каланата си дупка