Нора Недкова за поредна година посети кинофестивала в Кан и дори мина по червения килим. Тя успя да стигне до един от кино идолите на поколения - Харисън Форд. 

Недкова се снима с холивудската легенда на една от най-чаканите премиери - новият филм за Индиана Джоунс. Осмата лента от култовата поредица бе показана за първи път именно на Френската ривиера. "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" събра елита на киното. Начело на групата звезди бе и самият Форд. 80-годишната легенда бе придружен от половинката си - актрисата Калиста Флокхарт. 

Колкото до Нора - тази година си позволи да отседне в един от най-скъпите хотели, в който често се настаняват и холивудски звезди. "Карлтън" се намира на световноизвестния булевард "Кроазет". Той е на 1 км. от фестивалния дворец и на самата плажна ивица. Една нощувка в него струва над 1000 лева в обикновена двойна стая. Цената скача неимоверно за луксозните стаи и апартаментите. Резервациите в хотела за датите на фестивала се правят поне половин година по-рано.

"Отново е това време от годината! Любимият ми Кан и 76-ото издание на филмовия фестивал. След години на ремонт и най-емблематичният хотел вече отвори врати! Ще предам поздрави на Джони Деп от вас", написа Недкова на снимка от хотела.

Всъщност Нора успя да види Деп, но отдалеч. Блондинката го щракна на червения килим, преди актьорът да представи първия си филм от три години насам. Освен Деп Нора видя и звездата от "Титаник" - Лео ди Каприо, за когото се изрази така: 

"За мен беше истинско удоволствие и страхотно изживяване да присъствам на премиерата на новия филм на Мартин Скорсезе, с участието на Леонардо ди Каприо. Благодаря и за снимката, която си направихме, въпреки хилядите желаещи. Чувствам се специална до този талантлив и много красив мъж!", пише тя, натъкмена със солидно количество грим.