Нора Недкова пред Life.dir.bg: Не съм "кифла", а добро момиче

Съветва младите момичета да не бързат с ползването на гримове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христаки, къде си да дадеш мнение по темата :-D

Мноо грозна таз бе, света побърка ли се кво им харесва на такива жени?

Има супер тяло, но в главата е...

Кой от дира преведе думите на таз пача до нещо смислено и разбираемо? На живо не можеш и хвана мисълта. Сигурно само Боко Тиквоча може да я разбере.

ни разбира всичките. А на такива гейове , като тебе, най-редовно им го турга през панталоните...

Баси тая кикимора наистина си е повярвала у наше село момите говорят доста по квалитетно .

Да, за да не станат такъв отврат като нея- простода те е гнус да я погледнеш!

Момичето е типична представителка на психопрофила "Баща ми не бе обичаше и заради това ще стана стриптизьорка(да не кажем урва), за да го накажа". Като гледам снимките й от пубертета, си е изглеждала нормално, нищо особено, но и нищо плашещо. Сега вече плаши, горката. Загубена душа, погубено тяло.

Плюй , отмини и забрави ;))))

Малей, много дълго интервю. Няма шанс. А Норчето ме разсмиваше Безобидна е. Но таистина е ужасна и направо страшна в лицето. Да се спре малко, да си намери спокойствието,стига е търчала след разни суетни неща. Да намери в кое е наистина талантлива и й допада и ще се разхубави. Изобщо, да вземе са се огледа за някакво почтено занимание, което не е свързано с грим, коса и парцалаци, а с идеи и неегоистични цели.

,,Не пипайте"-каза силно пипнатата навсякъде лелка, която прилича на опериран травестит.

Кой ли го спонсорира това, че не блести нито с външен вид, а пък въобще с мисловен, а било "висшист"......

Изключително противно същество. Лошото е, че в момента България се управлява от подобни психопати с нисък интелект и морал.

Като я гледам тази дама, моят призив е: момичета, не пипайте лицата си и на 25, че ще заприличате на лелки на 40 за нула време. Този грим е хубав само на снимки, пред камери и в някой затъмнен нощен клуб, но не и на живо. Ежедневно се сблъсквам с такива дами, на които честно казано веднага бих дала поне 10 години отгоре. С тежки изкуствени мигли, изкусттвени джуки, изкуствени цици, зад които лъха ниско самочувствие, въпреки походката тип "Глей ма колко съм важна". Една жена с грозновати черти според днешните стандарти и с десетина кила отгоре, но със самоуважение и реална представа за собствената си същност за мен е много по-красива от тези изкуствени дами, претендиращи да са нещо, което всъщност не са. Жалко е, защото създават едно влечатление, но зад всяка подобна жена, с която съм говорила, стой човек с изключително ниско самоуважение. Жалко е, защото много млади момичета следват този пример в стремежа си да намерят себе си и стават точно такова копие - една грозна душа, намазана с 3 пласта красив грим.

Явно всички ние, които коментираме тук :)

Просто продукт на времето си...

Хей, милиАРДИ българи, вслушайте се в съвета на кака ви Нора, таз уникална кикимора!!!

Преди години, една Ваня Червенкова успя да спечели с 5 сим карти за по 30 лева. Така, че явно народа не е толкова изтрещял, че да праща СМСи в неусвес

"....Зрителят като цяло е като овца - като му кажат "а" и всички казват "а"! Не, аз не съм "кифла", а нормално момиче, което прекалява на моменти със суетата." Благодаря ти Нора за топлите думи.Сега наистина ти повярвах,че си много умен човек!

Много грозно момиче, ужас, и цял ден си лепи някакви безкрайни камари коса. То разбираемо де, колкото повече коса, толкова по-малко се вижда от лицето й.

да пипат лицата им само без ръце

Без да съм чел "интервюто" смятам, че е проява на много лош вкус да се дава изява на подобни недоразумения. Пък може и да бъркам, по минусите ще разбера ;)

Интересно интервю

Има ли някой нормален човек ,който още да гледа тези глупости.Всичко е някакъв тъп сценарий ,чиято основна цел е да накара малоумниците да пускат SMS-и .То бива простотии ,ама чак толкова.Тези сценаристи се подиграват с интелекта на българина,а тези където са вътре са абсолютни к.....и.

Нико/й/,не гледаш глупости,но прочете цялото интервю и взимаш отношение.Откъде знаеш сценария щом не си гледал шоуто и го определяш като подигравка с бг. интелекта? Пий си сокчето ,дръж си пишлето и не се прави на Кулагин.

В пубертета 15-18 години момичетата се гримират най-много, прикриват акнето с фон дьо тен, при това няколко пъти на ден, използват силен грим за очите, увлечение по метала.

щото не е човек, а нещо, го гледах за 2-3 минути по Господари на ефира /не гледам лайняни бози като Биг Брадър/. Нито е умна, нито е красива, нито е възпитана, нито има качествата с които се хвали в това интервю, а също така не може изобщо да говори грамотно камо ли да си изразява подобията на мисли, така както са разписани в интервюто. Паднала е голяма редакторска намеса - поне 95 % корекции на казаното реално от нея, за да добие някакъв смислен вид. Накратко: рядко тъпа кифла, не е овца, овцете са по-умни от това нещо. А за майка и баща и мога само да кажа, че циганите възпитават децата си със същия успех с който те са възпитали това нещо: въпиюща неграмотност, глупост и арогантност.

Удивително е желанието на автора на това сълзливо интервю да натрапва внимание към този получовек, женски изрод, и физически, и духовно, и социално... И нека добавя отвращението към нея на родния й баща, който официално и декларативно се отказа от нея. Точно този факт говори най-убедително защо това същество предизвиква омерзение! А самото предаване Биг или Вип Брадър е еманация на простотия, пошлост, цинизъм и порнография. Чудя се защо и кой го натрапва??? Аз, предполагам и милиони други българи, преминавам транзит през екрана, ако мерна че там тече тази помия...

и коя е таа пачавра?

Защити си дипломата по белене на банани. Що банан има да изядеш докат се сбръчкаш още маймуняк представа си нямаш. Да ти е сладко!

От ВИП Брадър ли са ти дали компютър, Калугин?

Не е кифла тая, тъпа овца е. Или както би казала тя самата - уфсъ. И майка й е същата. За баща й, да не говорим. При такива родители, няма как да стане Айнщайн.

Тъп селски урод.

Платила си е да й “вдигнат” сринатия имидж. Редакторът на статията наистина добър.

Прочетох 5-6 изречения , просълзих се и не можах да продължа!

"Съжителството с толкова много хора с различни характери на едно място и недостигът на храна те кара да не бъдеш толкова егоистичен и да споделяш всичко, което имаш с другия. Просто условията за живот в къщата те карат, дори да не ти харесват много неща, да бъдеш по-сплотен със съквартирантите. " Б`ах ма-а му!!! Ний навремето в казармата как ли сме я карали? 127 човека живеем в едно спално. Ядеш колкото дават в стола, а не ти дават даже да ходиш когато си искаш до лафката дори да си в поделението. Може, ама когато не си зает с обучение по разпределение на деня. Пък ако излезем на тактиеско занятие или направо на учения - там няма лафка. Дежуриш в столовата, дневален за охрана и почистване на спалното и района на ротата, плевиш трева, събураш листа, варосваш бордюри, палиш печки...

Страхотна е, завладяваща, нежна, лирична, особено когато седне зад пианото и си акомпанира. Става дума за Нора...Джоунс, разбира се. /С/ другото са вечните и присъщи простотии и не си губете времето.

Нора е умна, а зрителят е оФца. Като си измрънка всичко, ще спре да мрънка. Харесва мъже с пари, които не мрънкат.

Евала на редактора/кта, добре, че има такива хора кто него/нея, та Нора да "излезне" адекватно! Това интерю е пример как се педефразират нечленоразделни думи,изречения и (тенденции на) мисли в подреден вид, т.к. от човек. който не знае що е то Прокурор и каква му е финкцията се съмнявам, че може да излезне такова интервю без ГОЛЯМА редакция!!!

видях снимките на това без пластика , три слоя кид и фотошоп . Мега грозна яга .. бягаЙЙЙЙЙЙ А колко е тъпа......

така е, недке, малко си стара и за да станеш нормален човек! а мама и тати и те ли са кредитни милионери и дс-овци, които е трябвало да разстрелят 89-та?

Права е ку..р..в...ата! :) Тя е живото доказателство! :)

Кой е луд да отдели толкова време и да чете глупостите на това нагло и просто същество Нора.