Норвежкият дядо Коледа се влюби в мъж

С видео "Когато Хари срещна Дядо Коледа" държавната пощенска служба отбелязва 50-годишнината, откакто страната декриминализира еднополовите връзки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо откраднаха дъгата на децата, а сега оскверняват и дядо Коледа. Няма да оставят нищо непокварено гнусните педофили! Проклети да са!

Содом и Гомор! Тия откачени извратеняци да си заврат рекламата в... Защо обаче трябва и нашите медии да отразят тая простотия? А може би новото правителство лека - полека ни подготвя за "промяната".

Хората се забравят За съжаление , няма ли чатал на врата изпада в крайности. Лошото е, че когато махалото тръгне в обратна посока (преди 50г. е било престъпление, сега е "новото нормално"), ще пострадат много хора.

е да направят нещо за това как обича децата истински, като Бай Дън дори собствената си дъщеря.

За това пък ДядоМраз си има Снежанка. И винаги е готина!

Значи Хиподил не бяха прави като изпяха: 'Дядо Мраз, Дядо Мраз, ти си долен пе..раст'. Объркали са се с Дядо Коледа. Все пак Дядо Мраз е от Русия (СССР), а там такъв тип романтика не се толерира.

Тоеа е в съзвучие с " ваксината". Демонично... Но извода е, че е време да си спомним какво празнуваме на Коледа! А именно Рождество Христово! Не подаръци от измислен характер, не нова година, която ще донесе още повече страдания и отнемане на свободи. Празнуваме идването на Бог Слово в плът. Спасителят, Пътят, Истината и Животът. Този, който ни дава свобода без да насилва, който не ни отнема свободната воля, а даде живота си за нас и ни спаси от ада!

В норвегия приемат и инциса т.е кръвосмешението....извратеняци

Това е ужасно гавра..отвратително кажете че светът не се извращава...плюс това мъжът е женен в клипа...и като жена го казвам ,че е ужасно... Отварат....извращявят децата

Може ли едно клипче и за любовта на дядо Коледа към децата! Добре ги учите подрастващите. Не ми се мисли след 2,3 поколения

Мачкай турските педдерази от Истанбулската конвенция.. Педразите ги пращаме или в Лудницата, болницата или в Затвора.. А мъжете може да са Приятели, другари.. Циганите спят, кой с който намери. А Негрите- маймуни спят дори с всякакви животни и маймуни и затуй си казват един на друг- Брат.

На 18 бих ги напсувал на долни п*дарази. На 38, след като съм видял, че в живота страшните са обратните по душа, се прекланям пред толерантността им.

Защо българските медии не отразяват публикациите вече втори ден във всички норвежки медии за поведението на българските фенове в Будьо? Там, нашенците са се представили "подобаващо", като са разлепили из целия град лепенки с нацистки символи и свастики, за ужас и потрес на местното население. Местните хора и привържениците на отбора-домакин Будьо-Глимт от два дена са организирали кампания за премахването на срамните лепенки на родните ЦСКА-ултраси, като норвежката полиция предупреждава хората да внимават при премахването на лепенките, защото под някои от тях има поставени ножчета за бръснене с цел този, който ги отлепя да бъде наранен. Къде спи българската полиция, когато добре знае какво носят в багажа си родните ни ултраси и не им конфискува "рекламните" материали още на излизане от България? Защо българското посолство в Норвегия и българските власти не са се разграничили и осъдили тази вандалщина и не са подпесли своите извинения за случилото се? За сведение на невежите ЦСКА-ултраси, сътворили тази "прекрасна" реклама за родината ни в цяла Норвегия, да напомним, че по време на втората световна война Норвегия е окупурана от нацистка Германия и точно в района на Будьо се водят най-ожесточените боеве по време на войната с много жертви от местното население, а целият град Будьо бива опожарен до основи. Срам ме е като българин от вас!

Следващият сезон ще се влюби в коза!

Дядо мраз, дядо мраз, ти си долен педераст !

Ами това изобщо не е нещо изключително или ново за северните страни, където са доста широко разпространени (и доскоро приемани за нормални в обществото) инцест, хомосексуализъм и педофилия...

А моята асоциация с викинг е голият до кръста великолепен Кръг Дъглас в едноименния мноооого стар филм... Сега как ще живея с този когнитивен дисонанс? Вие за жените мислите ли изобщо?

Това е против всичко човешко! Продължавам да твърдя, че всички от ЛГБТИ и останалите са извращения на природата. Ако не бяха, щяха да могат да се рзмножават. Явно Содомията е на мода, че я и рекламират. И това отива в главите на децата! Замислете се в какво се е превърнал света! 1984 на Оруел пасти да яде!

Да се внесат малко негеpи, че да облагородят популацията. Нещата не отиват на добре...

си и то доста

Ама,защо не "стигнаха до края"??

Гнус. Хигиена нулева. Брадясали, сплъстени коси. Първо се изкъпете нещастници после си ровете по отворите.

Двама нежни и желаещи се мъже се обичат. Красиво е, трогнат съм.

Хайде отивай при тях, където двама, там и трети!!!

Най-гнусното и долно нещо което е давано някога!!! Стар човек да целува друг отвратителен субект... Щом унизиха и Коледа,няма да е добре...

Изратеняци

рекламата е 4-и минутна....Има да я гледат децата....Пък и нали вярват в дядо Коледа... Отвратително развращаване на малките душици...пък и на по-големите деца... Направо да се отчаеш...

Bulgarite sa vljubeni v evropeiskija suijuz ,ama toi vurvi zaedno s tirbushon v zadnika.EU kum bulgarite ,ako iskate pari ,shte si otvarijate zadnicite.

като за скандинавци това е нормално . те се изродиха отдавна . те нямат жени . не се множат . внасят от Близкия изток .

Ей срам нямат от нищо вече. То не случайно навремето педалите са ги пердашили яко. Ами ето защо. Това племе за сетен път доказва че оставиш ли го уж да живее нормално, то все гледа да ти навира под носа простотиите си. Че после "...ама вие що не сте толерантни". Е НЯМА да съм, боклуци долни.

Няма такава отврат, тия са се изродили тотално. Във Валхала дали приемат хора, които растат на педи.

По извратено нещо, не съм виждал!

Рекламната кампания за педерастията се пренесе и по време на Коледните празници.Време е за Цензура в медиите. Да ви е.а евро педерастията и демокрацията

Това значи ли, че Снежанка е яко загоряла?

При дядо Мраз има Снежанка, но при дядо Коледа няма Снежанка

Съвсем се изрозиха скандинавците.И физически, и ментално.

Този дядо педераз сигурно хресва и деца! Ще му резнат патката някъде май

Аман от педерастия! После що хората били хомофоби.

Благодарим на Дирбг за подкрепата

Дир бг- Станишеви са най-големият рупор на моралният и сексуален разпад в България.

Елза, ти да не си елза парини? Ай ше ви у педалските пропагандатори! Да не семейството между муж и жена, други полове няма! Природен закон! Или сте над природата?

ЕС и Запада се управляват от тотални сексуални сбърканяци. България няма място в това блато на морален и сексуален разпад! Бъдещето и спасението ни отново идва от Изтока.

Хората които са направи тази реклама са много сбъркани и извратени, не всичко се върти около гей оринтираният им свят и не всички са като тях. Дядо Коледа е символичен образ на св Николай, който е раздвал подаръци на децата около Коледа.

Мен ме оправи Дядо Коледа, жената се въргаля със Снежанка, а джуджетата са напънали големия син! Извратено е, ама съм горд скандинавец либерал :)))

Кое в умните ви главици ви накара да напишете този материал и да го сметнете за уместен в България? Публичната пропаганда трябва да стане подсъдима! Как пък не намерихте една добра новина в тоя свят,как?! Всеки един материал в съвременната журналистика е със скрито послание и цел! Някой ден ако се наложи да обяснявате на децата си защо няма как да създадат деца в еднополовате им връзка,какво ли ще изпитате?!?!?

трябва да знаем тези неща...за да се браним....Иначе-какво-да ни изненадат с 4...та и 40-минутна реклама с дядо Коледа... Добре е хората да знаят, за да напътстват правилно децата си...Колкот и да им се пречи... Преди всичко-никаква ИК...Тя вкарва Гревио в детските градини, по домовете...Е тогава вече-отърваване няма... Впрочем-фон Лайен заяви, че тъй като ИК не е ратифицирана от доста страни...ще правят нов акт, който да я приповтаря, но и да е задължетелен за всички страни в ЕК... Да си държим очите отворени...да внимаваме...и да си отстояваме моралните ценности...

Остана само дядо Коледа да си смени пола.

не им давай идеи!

Как може да сте сигурни в пола на дядо Коледа от тази реклама?

Догодина, пък може и да почернее дотогава... Тия съвсем изтрещяха.

Гнусно!

Редно е тази територия да бъде заличена от лицето на Земята с ядрено оръжие!

Споко! С Български Пощи това никога няма да се случи! Някой да свърши работата на Дядо Коледа, за да има време той за еднополова любов.

ИЗРОДИЯ

Дядо Коледа бил гей. Тцъ, тцъ. Чакаме кога ще обявят и Исус за такъв, та всичко да си дойде по дупките.

Къде да повърна? До година пожелавам на тея дето измислиха тоя тренд, някой елен да се влюби в тях и да ги люби.

Нямаш ли жал към животното?!

Скритото послание е "Работата преди всичко". Някое арбайт.... щеше да звучи на място. Откачалки.

Обратното е, мъжът се влюбва в Дядо Коледа и си го пожелава за Коледа.