Норвежци събраха над 20 хил. евро за статуя на моржа Фрея, спечелил сърцата на хората в кралството

Решението да бъде убита 600-килограмовата млада женска от защитения вид предизвика шок в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би да ги гони чувство за вина? Има защо. Гръмнаха горкото животно, вместо да го приспят от разстояние и просто да го преместят някъде надалеч. Сигурно така е било по-бързо и по-евтино.... Лицемери!

За дето Убихте Без Никаква Причина Хубавото Животно!

убийство, еднолично решение на самозабравил се политик.

Норвегия е най-отвратителната държава в Европа. Те са много по-близо до нацистка Германия и СССР, отколкото до представите за свобода и демокрация. Убийството на моржа е само върха на айсберга.

Хомо сапиенс все още не може да проумее, че не е единственото същество, което заслужава да населява планетата, където и както му харесва, а всички останали да се ликвидират в името на комфорта му.

Фашистката власт доказала отново на хората, че с особено задоволство вгорчава живота им - дори убива животните на които хората се радват. Скоро ще имат нов Брайвик и тогава на кмета може да не му се размине. Или на децата му...

Иначе се пишат либерални,за зелена енергия, за чиста природа, за права на жените,за демокрация,ама едно животинче да им налзи лайняните богаташки лодки на тия глобалисти и веднага се обаждат в масонската ложа да го утрепят.Гнусни сатанисти,малко ви е да горите в ада.

Блестящ пример за лицемерие.

Управата не им се дават пари за местене , а хората дават ! Сменете управата !

Утрепаха добичето за едното нищо, сега тръгнали статуи да правят! Лицемери.

Лицемерен сте

Русоробите с най силни излеяния,грижат се за животните а ,че убиват невини хора не означава нищо.боклуци.

Аре спри нескопосаната, лъжлива пропаганда!

Значи, докато човекът продължава да си мисли, че е на върха на хранителната верига и може да си играе с живота на всички живи души, то Майката Земя ще ни го връща тъпкано с пандемии, пожари, суши и тн. И като ще стреляте по невинни, поне не бъдете лицемери да казвате, че е заради безопасността на хората, ами си признайте, че сте се безпокоили за безцеммитр си лодки, които скоро дано да няма с какво да карате. Убийци!!!

Фрея , ангелче, почивай в мир

хахахахахахаххахаа а аз си мислех, че наш Славчо е най - тъп и нагъл. Какво ви става бре хора..... в какви времена живея само. ....

ТИ НА СЛАВЧО МОЖЕШ САМО СВИРКИ ДА МУ ПРАВИШ ДЕЙБЕРАСТКИ ТРОЛ

Добри хитра демократи.Гръмнаха го щото да не го стресират милото.Така де всеки идва и стресира ,добре че се намериха добри хора та го отърваха от стреса.Сега ще има статуя да и се радват ел и милионерите яхти са,в безопасност.Това не че важно де.Така,се случи отърваха животното от стреса и чудо лодките цели

горкото животинче..идиоти уж са природозащитници

е съгласна но не чак кълнене

Преди години в Дания убиха в зоопарка и разфасоваха пред посетители, включително деца, едно младо жирафче. Миналата седмица убиха белугата във Франция. Сега застреляха без причина млад женски морж. И това ми било ценности и хуманно общество, мислещо за природата. Изроди

Заради редки животинки "природозащитниците" могат да спрат строеж на магистрала, а с лекота убиха това красиво и интелигентно същество.

Досега какво е не стана ясно,власта винаги може да използва изречението “правим го,за да защитим народа”!Те все за нас мислят,не спят..,когато ни затварят по домовете заради Ковид,когато се отказват от Руския газ,когато убиват в името на народа.Той и Путин така казва,войната я прави заради хората!А,то ние какви хора сме бе,овце!За един iphone и снимка в инстаграм ще се продадем,не отиваме надобре.

Природозащитниците в Норвегия застреляха моржа, докато варварите в Русия организираха национална спасителна операция, включваща самолети, хеликоптер и екип от хирурзи, за да спасят бялата мечка. Мисля, че е време за 12-ти пакет санкции.

Дотук да обобщим евроатлантическите ценности - убийството на моржа, сега дружно ще ревем за него - убийството на жирафа, въпреки ясно изявеното желание на няколко зоопарка да го вземат - убийството на белугата - масовите убийства на делфини на фарьорските острови, дастка територия - ритуалните убийства на бикове в Испания за сеир на тълпата - убийствата на малки тюленчета със сопи - продължаващия лов на китове единствено от Норвегия и Япония, които не спазват международната забрана за лов на китообразни, заобикалят я с необходимостта от научни изследвания - традиционния лов на лисици с кучета в Англия Ето това са част от евроатлантическите ценности, а може и да се припомни колко народ в Европа е увлякла нацистка Германия

щяло да им повреди лодките кретени

ще убием морж ама ще му направим и паметник..... ма той бил скъп- няма проблем ще съберем хиляди евро и ще ги да дем за бронз, а не примерно за храна на гладуващи деца.....

Жестоки хора, които са постъпили грозно не е добре да бъдат слушани, колко големи защитници на правата на хората и животните може да бъдат. Те са позор!

Толкова малко пари няма да стигнат за гладуващите деца. Нямаш идея какъв ужас е по бежанските лагери (не у нас). Би било хубаво убийците да спрат да убиват просто, все едно дали от хуманни подбуди или не.