Нова експертиза показа повече алкохол в кръвта на шеф Токев

Карал е с 2 промила, а не с 1,7, с новото обвинение топготвачът е предаден на съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една притча, за който е невинен - да хрвърли камъка пръв. Както съдите, така и ще ви съдят. Коойто е религиозен - ще разбере, който не е - д ас енапъне и помисли.

Си знае мярката и не пие по малко да се излага

Много съжалявал... ама то не му било за пръв път, имал условна? Ами... веднъж са му простили. Сега прошка не трябва да има. Мястото на такива като тоя е в затвора! Не си е взел поука след първия път.... тогава - поне годинка на топло.

Докога ще ни занимавате с тоя престъпник? Ако беше оцелил някой? Марш

Прав си, естествено, а и ника си си Оцелил, бравоС!

На кого е шеф?

“Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка.“ С петльовия си гребен и напъхани в кубинки панталони, този " австрийски възпитаник" , отговорно и динамично в н-тия сезон на MasterChef разобличаваше " бездарниците". Отговорно ни обясняваше как подобреният само с една молекула прах за пране е различен от останалите. Отговорно и динамично обира клиентелата си в псевдо posh ресторантите си с "шедьоври" на съвременната кухня. Отговорно и динамично се е подготвял и бързал за " жестоката мелачка" , в стил екзекутора на М.Цветков, ако случайно не беше спрян. Да открие за себе си дума, чиято дефиниция означава : е прекомерно желание за придобиване или притежаване на повече, отколкото някой има нужда или заслуга. Вместо да се обгражда с топ адвокати и да " ръси" отговорно извинения в социалните мрежи. Че е срамна работа.

Тоя наглец напълно оправдава поговорката Хем посрано, хем голямо!

Под домашен арест много ясно, нали трябва да си фирка ракийката. В ареста не че не може, но е малко по трудно. Наздраве да го ева.

Така че какво значение има дали е 1.7 или 2.7. Все тая!Какво ще се промени,ако една костенурка пълзи по асфалта с 1.7 км/ч ,вместо с 2?Аааа,ако е с два щеше да убие двеста души вместо 170! И така,дай да го осъдим на 200 години в затвора,а дези дето наистина убиха много хора,надрусани и пияни, нека да ги пуснем защото са примерни и млади и повече никога няма да крадат парите на мама за дрога с нейното съгласие!

Те костенурките са по бързи.Дайте да го осъдим защото е известен!А тези които убиха по 2-3 души Много пияни и дрогирани ги пускате и никой не реве!Пиян бил!Голям праз!Не е препускал със 100,а е лазел по асфалта!Тоя лигльо дето уби Милен със 100 Да не е в затвора!И колко още други убити,а убийците са на свобода!Пък и човека имаше доблестта да се извини,а другите се хилят като маймуни!

При нас прецедентното право не работи, така, че да, затвор

Хайде пак "ама аз ли съм най-големият престъпник".

Виждам тук пишат само трезвеници,непушачи никога не нарушаващи закона за движение по пътищата.....защо мразим във другите това,което най ненавиждаме в себе си...Наздраве

Достойно наказание само реват че няма клиенти и пари а пиян като талпа

Има ли по-тъпо от готвач?

Той не е готвач, а шеф....

това си е един готвач.... Навремето почти срамна професия, сега се кръстиха сами " шефове". Симпатяга е, но дотук! И щом е рецидив да си понесе последствията!

А тези дето са му продали алкохол са най-невинни. Хайде стига сте морализирали. Пристрастяване с глоби би затвор не се лекува. И няма значение дали си беден или богат или известен.

Ква висока скорост бе ,едвам пълзеше

и толкова!

Ще си пие Андрето и няма да му пука, пари бол.Лятото заедно с кмета Герберист от Котел продаваше кюфтаци на хилядите дошли на килимарския празник в града. Скари без никаква отчетност и маркиране на продажбите. Само за три дни тоя готвач изкара около 120000 лева чиста пара.

мърши като този никога не влизат.Даже мога да ви издам една тайна. Дори да беше убил човек пак нямаше да влезе. Нашия съд известни хора не вкарва в затвор.Айде сега спете спокойно и се молете да не го срещнете по пътищата след осемнайстата му условна присъда.

Дрогиран и пиян готвач, кой ще плаща повредите по пътното платно? Защо се прикрива това и срещу какво?

Комай не е само алкохола.... Що са го спрели за проверка? Да караш бус по джанти, и то при условна присъда (ако е вярно), намирисва на използване и на други субстанции.....

И условна

Нямаа добър майстор, който да не пие. Колкото по-добър е един майстор, толкова повече пие. Ако един майстор не пие, това значи, че е пишман майстор.

Да пие колко си иска, но да не шофира пил!

Не мога да повярвам, че има хора койтпмгомзащитават, втприншанс а у. Вие добре ли сте. За да го хванат два пътинтова значи че си пие системно, колко пъти са го хващали и си е плащал.. За алкохол знаете колко често се проверява. Според мене си пие и мн пъти му се е разминавало, мн пъти си е плащал. И сега в този инцидент не е имало кка да не го проверят. Ясно е че си е пиел и карал редовно. Силно се съмнявам точно двапъти пил и точнондвапъти карал. Ако бутне вашето дете/роднина/вас пак ли ще го защитавате???

Интересно ще бъде следващата година в СЦЗ при бай Ставри!!! Вече е осигурен топ готвач за ВИП затворници като : Тиквата ,Каскета, Цацата ,отслабналия Шиши и още многото други техни аверчета!!! Андре Токев няма да бъде самотен !!! Мдаа,това вещаят звездите за следващата година / без Алена / !!!

Всеки има нужда от втори шанс. Ако беше наранил някого е друго. Но, да не го съдим сурово, защото кой от нас не е грешал.

Това е престъпление!!!!

Е дай да го чакаме да утрепе някой та да го съдят ?

По себе си ли съдиш??????? Защо реши,че всички караме пияни/дрогирани? Освен това втори шанс му е даден - вече има една условна за същото. А, колко още пъти е карал пиян и си е плащал, или пък не са го хващали, това само той и Господ знаят.

Блазе им на затворниците. Нищо не работят. Лежат по цял ден. Седят си на топло. И за капак им готви шеф Токев.

не оправдавам постъпката на Токев и не го защитавам, но мисля, че вина за случилото се имат и хората около него . Едва ли е пил толкова много сам .Как не се е намерил поне един човек от компанията, който да се опита да го спре. Явно около него в този момент не е имало добри приятели.

Напил се човека на треска,постъргал малко искри ,голяма работа Толкова е бил пиян че с повече от 5км/ч не се е движил Хората крадат стотици милиони няма нито един осъден и в затвора

Абе на този каква му беше първопричината да е със спукани гуми. Да не би катаджиите да са му слагали шипове,за да го спрат.

Е бордюрите ,

Той на спици карашесмятай с каква скорост е минал през някой бордюр за да ги разпори така

Да го изпратят санитар в някое тежко отделение. Да е полезен на обществото и да покаже, че наистина съжалява. Жалко, че вместо да дават пример, стават за смях.

На някои от колелата немаше дори джанти, беха останали само главините. На снимките ясно се виждаше.

Тоя комплексар невиждан, заслужава всеки да го гледа в очите и да го сочи с пръст каква отрепка седи пред нас…наркоман и долен алкохолик!!!!!!….обаче от медиите звезда и велик готвач! Изявил се и известен от панаира в Габроео и вече у нас….леле великан,в чужбина го знаят и тн…абсолютен наркоман и алкохолик!!!!!!!

да не разбирам това което се случва. Доколкото разбирам към Токев отношението е същото като към шофьора убил Милен Цветков. Не оправдавам действията на Токев, но все пак мисля, че би трябвало отношението на закона към провинилите се да е пропорционално на престъплението. Просто за да е справедливо. Макар че точно днес когато законодателите ни си решиха за тях точно да не важат някои правила... Каква справедливост да търсим?

Който пие зло не мисли, но е опасен чрез действията си

Андре е умен , кадърен мъж! Но има алкохолен проблем. Дано да успее да се справи с това. Следващия път няма да има такъв късмет никой да не пострада! И си е за затвора в момента! Но това едва ли ще стане.

Добре де, знаем че Андре сбърка много, знаем че му е втори път.Знаем че можеше много зле да свърши всичко това, но...Хайде стига вече със сензациите. Пожелавам на Токев никога повече да не изпада в такива положения и силно му стискам палци, защото като човек е невероятно добър.

Те пияниците са по принцип добри ора,ама щом са го сгащили-у панделката .Два промила си е от половин кило нагоре домашна рикия.Говоря за Над 50 градуса по целзий

Да караш по капли и по дискове, по асфалта да хвърчат искри и да не се усетиш?! За това трябват повече от 2 промила или доста наркотик в кръвта

А белото колко е било?

В тоя форум има няколко злобни самотни импотента, с жалък нереализиран животец, които се злобят на целия свят и тровят атмосферата на всички! Направете услуга на себе си и другите - вземете и се гръмнете! Без вас светът ще е по-добър!

За себе си говориш явно.

Не, говори за теб.

Убедена съм.

С подстрекателство за самоубийство и ти си тръгнал по пътя на Токев. Хубаво е преди да пишете да си мерите внимателно приказките.

Чл. 127 от НК...

Да си почива, нали се бил преуморил.

По точно ще е ако му измерят кръвта в алкохола

А колко народ избиха и с повече алкохол в кръвта и не можаха да ги вкарат в затвора. Ще видим тука какво ще стане но нашата съдебна система е прогнила отвсякъде и тука ще намерят начин да избегне затвора. Не че искам да го вкарват в затвора но ако беше случаен човечец с 20 годишен Опел делото вече щеше да е приключило и този случаен човечец да е навъртял няколко месеца от присъдата си.

Че те тоа я ни го знам ни го познавам.да не е Лайза Минели та да не си отдъъне една Шестица у панделката.Ми

Кво толкова не е убил или откраднал като някои от Драгалевци и Банкя.

Един готвач се напил и всички да го мислим. Мислете боко че много чекмеджета има да копае у двора в Банкя

Айде влизай в панделата за 5 години бе, грозен изпедерастял плешив педофил. Тамън ще ядеш големия и ще свириш на кавали.

Schilo

Мдаааа, готвачът на бъдещите ВИП гости на Софийския затвор е осигурен.

Пак добре, че статията не беше "нова експертиза показа, че има все още алкохол в кръвта на шеф Токев".

Тоя е само за Софийския затвор... Ем да им готви , да им шие ,чисти и Другото по х 4 Ахххааххаа

Ще има прясна мръвка всеки ден

Тоя е пълен лайк :)

Черпака ще стане принцесата на Централния, топла храна, прегръдки, ласки, ти да видиш реалити формат :) Надявам се Янко Лудия да продължи да стриймва и да гледаме новото реалити на черпака от кафеза... Гаааааззззз!!!! Такали викаше бе черпак....