Коментари - Новата песен на Михаела Филева "Обсебен" е най-излъчваната българска песен в ефира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И клипа и песанта са готини ..а тук само хейтъри

Хората си казват мнението! Нищо особено не е песента. Разчита на многократното набиване на едно и също словосъчетание в ушите ... Да харесам това, значи да чувам музика за първи път.

ще си остане вечно в 80-те.Както и цялата българска музика.Е, с малки изключения.Баси застоя.А и си верват, което е страшно.Нема отърване. Добре,че има интернет радиа.

Приятно парче, хубав клип. На мен ми допадат, свежи са. Не е чалга, това ми стига.

Тва автобиографична лирика ли е?

От лево бичи Пайнеро и Ара. От десно Монте мюзик и Армутлия кириз. Отпреде мъцкат некви Молци и Кукувици дето се гаврат с Чет Бейкър. Отзаде ви го набиват с Гъза на България. Ни хляба ви хляб, ни зрелищата ви зрелища. Импотентни самодейци, въоражени с нарцисизъм и семпли за по пет лева. И претенции до небето. Хартисти и мартистки, сър. Занулявааай.

Крава е кадър на Менте Мюзик. Нормална продукция от номенклатурно недоразумение тип Графиня.

9999

Тая ще стане на 40 години и ще продължава да пуска същите еднодневки, както когато е била на 20. Някакви лигави бози. Кой нормален човек, дори и да няма изявен музикален стил на слушане, ще си пусне нещо подобно, освен някакви неориентирани дечурлига.

Ставам оня ден в 6:30 за работа излизам в 7:30 яко ми се спи , студ навън , задръстване аз в колата и тъмно стигам вече като я пуснаха по радиото рязко се разсъних , доповръща ми се и ми стана лошо щото ме заболя главата от едно и също изречение 4 минути

9999

Погледни от добрата страна, разсънил си се рязко.

Защо тези момичета имат вид на леки жени?

9999

Може би защото са точно такива !?

Излъчвана и слушана са две съвсем различни неща, едното е до разкрач другото до талант

Чух я случаено, няколко пъти, и ми дойде да се на полилея...

Може да е пускана ной-много,но сигурно е най-превкючваната. Съвременната музика дразни.

Казва се ПЕСЕН, не "парче", спрете с тия малоумни думи, това не е торта или пица, макар и в тях да се влага изкуство...Относно песента, не съм я слушал и може би няма, не защото имам против Миша Филева, просто не е моята музика...Иначе единствено като направа и всичко, "Приливи и отливи" от цялото и творчество ми харесва, за други не мога да кажа същото чак толкова.

и първата й песен - Опасно Близки...иначе се пробва момичето, въртя сука, латино та балади, та денс...няма хитове в днешно време и това си е. Понеже младото поколение е лишено от мозък от социалките, важни са хитчетата еднодневки и да се чекнат в тях, това се търси.

Че кой пък слуша български ефир? Телефона ми е в AUX-а, 100 000 радия си имам.

Може и да е най-излъчваната, обаче, дали е най-слушаната?

Едни и същи ноти, едни и същи семпли. Песните са ѝ по калъп всичките. Жалка работа.

и не от днес! ТУКА Е НАМЕСЕН НЕКОЙ ВЛАСТЕН У МИЗИКАЛНИЯ СВЕТ. Същите онти още от песента на ФСБ "рисуван свят създал художник стар....." ТАКАВА ОТВРАТНА ПЕСЕН а стана мелодия на годината и т.н. Един и същи композер прзе мното "марионетки-изпълнители". НЕ СТАВА!) ОТВРАТ ТИ КАЗВАМ............

Песничката е свежа,но нищо повече от това....чуваш я и след 5 мин вече си я забравил,нищо което да те грабне и да я отличи от останалите, това не е хит.