Певицата Михаела Филева изпраща 2022 година с номер 1 хит по излъчвания, успешно турне и зашеметявящ дебют в главната роля в мюзикъла "Парижката Света Богородица". Само преди две седмици талантливата изпълнителка представи видеото на "Обсебен", първият ѝ музикален проект в партньорство с румънския лейбъл "Global Records". Текстът е на български език, като негови автори са Михаела и Ангел Проданов.

"Обсебен" е песен, която харесваш и запомняш от първото слушане. Звученето ѝ ни връща към 80-те години на миналия век, което е актуално отново както в музиката, така и в модата. Закачливият ритъм е вдъхновение за текста на парчето, който с намигане представя темата за егоизма във взаимоотношенията и вълнува повечето от нас. Основната тема улавя и режисьорът Крис Захариев. Той създава свежо видео с участието на талантливия актьор Калоян Стойчев, танцьорите от RiO Crew и три страхотни дами - Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева.

В края на годината, когато е времето за равносметка на постигнатото, в свое интервю изпълнителката споделя, че 2022-а е била истинско предизвикателство за нея. За първи път се гмурка в дълбоките води на мюзикъла - започва с участие в "Уестсайдска история" в зала "България" и стига до успешното превъплъщение в ролята на Есмералда в "Парижката Света Богородица" в Стара Загора. Певицата и феновете ѝ си устройват емоционална среща по време на националното ѝ турне, а черешката на тортата е "Обсебен".

Михаела вече има планове за 2023 г., като разкрива, че първото, което ѝ предстои е дует с любим български изпълнител.

Снимка: Монте Мюзик