Новата визия на Камелия провокира сравнения с Чарлийз Терон

Някои от почитателите на певицата са на мнение, че тя прилича на холивудската актриса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е, че Чарлий Терон не може да прочете тази статия. Иначе спокойно може да осъди Дир-а за обида!

Отвън може да прилича не на Чарлийн Терон, а и на Лейди Гага, но това, което е вътре в нея - (защото я познавам лично от годините на Борислав Славчев, когато бутна на "каруцата й", за да стане Мис - Монтана, когато пееше по чалга сватби и т.н.) - ПРОСТО ЕДНО КСЕРОКОПИЕ БЕЗ ВЪТРЕШНОСТ !!!

Само таратайки в Дира .

Имаше много яко излъчване преди....

Е на снимка 11 ме изгубихте

Прилича на кого ли не, само не на "Камелия"

Машаала ненки, дедо ше ги лигави! Ама ако може с ваучер да се запиша, че нещо нема пари!

Дира все по-рядко представят достоверни и качествено поднесени новини, ни за това пък ме разсмиват почти ежедневно с подобни заглавия. :)

Много, много ботокс, хиалурон и двойно повече силикон. Чипровци е раждало моми с неземна красота и ще продължи да ражда, а внучката на дядо Веско да се огледа за някоя селска къща с кокошчици, че к*рвалъка е до време.

Чарлийз Терон от Али Експрес?

:)))))))))) Отдавна не се бях смяла така!!!!!! Вие съвсем откачихте!!!!!!

В първия миг прочетох Нивата визия на Корнелия и леко се стресирах :))) Но след като Камелия може да спре да прилича на себе си, защо не и Корнелия :)))

Виждам неква жена, която не познавам. Прилика с Терон - никаква. Обаче при тия увреждания, дето си е причинила, мисля че вече е за ТЕЛК. Поне 70%.

Минала на 1000 метра покрай Терон. Смех.

Ако можеха да оперират и пилешки мозъци!

Боже! Не осквернявяйте името на прекрасната Терон, която не се е напомпала със силикон и не се е видоизменила от пластични операции. Разликата е в светлинни години!!!! Да не споменаваме излъчването.......

Хаха, не спирам да се удивлявам как с всяка статия, авторът се състезава със себе си колко дълго изречение може да напише. Очевидно интервенциите, променящи визията, действат опияняващо, развивайки някакъв странен тип зависимост у онези, които са решили да се подложат на тях, тъй като просто няма друго логично обяснение защо те продължават да се връщат в лекарския кабинет отново и отново, желаещи да изменят поредната част от себе си, като по този начин постепенно заличават своята идентичност...

Мяза си на това, което е- на селска пръчка.

Махайте имената и псевдонимите и почвайте с кодови думи да се наричате, че по външен вид се нароихте много и сте все еднакви.

в главата има ако

по скоро на принц Чарлз бие

Абе, кака си е хубава, няма какво. И преди си беше, и сега си е. Ако не я щете, взимам я аз :)

надуваемата ти приятелка нали се спука скоро

Нейните колеги държава управляват, тя визии си прави, бързо в парламента момиче и ти да помагаш, че българина вика зле съм!!!!

То, за туи се иска е@не Що е песък за мазане.....

И аз веднага мога да я сравня с Чарлийз. Те са като крокодила и жирафа - нищо общо нямат.

Нищо общо с Терон. По-скоро прилича на Албена Нулева. Да вземе да си оправи и талията, че като гледам вече се е деформирали, като жена в менопауза.

глупости. Чарлийз Терон е естествена даже бръчките не си крие..а тук виждаме нещо съвсив другало..осакатира се дано не стане като принцеса Калина щерката на Симеон

Докато някои си правят "нова визия", други печелят олимпйско злато. Кой колкото може.

Курволяка се шляка.

Да гълта и да дава Отзаде Визията е без значение, така рекъл дедото на моя дядо на дядо ми

Застреляй се бе свиня долна.

А дете , кога?

Сега остава и да позакърпи и стесни терлика отдолу , че що народ се е изредил там.

Мда, минАла е покрай Ч.Терон..

И като се е окълцала и одялала, какво? Вече розови пацули ли ака?

коги си поръчаш Чарлийз Терон от алиекспресс

Оффф, минало е това покрай Чарлийз, ама нейсе. В царството на слепците едноокоят е цар.

Това е Майкъл Джеккън,но с ц..и!

Камелия да прилича ан Чарлийз, защото е по голямата от двете бе дебили! Ако има прилика изобщо значи Чарлийз прилича на Хабиби!

Определя се по това, кой е по-известен, не кой е по-възрастен. Иначе ти може да си 20 години по-голям от Бийбър и той да ти е одрал кожата, но Ганчо от Сеновалово не говори нищо на никого...

на Господ това, той е решил кой да е пръв и съответно всичко друго може да е само копие или подобие. Известността е относително нещо. Най известни са най големите престъпници., но до колко са хора е друг въпрос. Ясно е че си меркантилен/на и имаш криви ценности. Въпросът е колко евтино или скъпо ще се продадеш за някаква ""известност".

Да припомня само, че никой не е спечелил надпреварата с времето и природата. Искам да видя след 20 г как ще се набръчка лифтинга на лицето и на какво ще прилича. Препоръчвам да видите Ивана Тръмп как е изглеждала преди 20 г и сега. Толкова е зле, че няма повече на къде. От тунингиране.

Рем, няма нищо вечно.... Живей за мига... Утре някой дрогиран ще ще те отвее на кръстовището и... Ходи и е#би ако можеш, и те така те

На времето Беше най- симпатична а в Чипровци :))

по скоро прилича на азис

На Албена Вулева докарва май...

_stankow

Търсиш песен - получаваш задник. Да де, ама задници много, а истинска песен, която да ти хареса, да изпиташ нещо различно от желание да си животно ? Да си спомниш, че си човек ? Кой да я изпее ?

А жена ми прилича на Скарлет Йохансен. Пробелми ?

Чарлийз Терон.........

Какъв е този имитиращ продукт, излъскан с фото шоп?

Все едно на кого прилича, нали не прилича на себе си.

Балонено кученце от сергията.

Да продължава така. Скоро ще заприлича на шкембе чорба.

По-скоро се опитва да наподобява София Вергара, обаче е много далече ..