По принцип една от основните идеи на пластичната хирургия е да заличи онези малки несъвършенства във външния вид на човек, от които той изпитва притеснение, вдъхвайки му нужната доза увереност. Само че вече открай време у нас тя сякаш се използва за пълна трансформация, заличаваща изцяло предишния образ на хората, решили да се възползват от нейните услуги, давайки им съвсем различна самоличност.

Очевидно интервенциите, променящи визията, действат опияняващо, развивайки някакъв странен тип зависимост у онези, които са решили да се подложат на тях. Просто няма друго логично обяснение защо те продължават да се връщат в лекарския кабинет отново и отново, желаещи да изменят поредната част от себе си, като по този начин постепенно заличават своята идентичност... Като пример за това могат да послужат имената на множество родни дами, изявяващи се като певици в т. нар. поп фолк жанр, които с течение на времето се отказаха от собствения си лик, за да заприличат горе-долу на една и съща жена, направена по калъп.

Вижте снимки >>

Днес се стигна дотам, че даже почитателите на изпълнителките трудно могат да ги различат и често ги сравняват една с друга. Преди време дори един от популярните нощни клубове, канещ често на своята сцена звездите на "Пайнер", бе допуснал сериозна, но комична грешка, отпечатвайки десетки винили за билбордове, рекламиращи участие на Преслава, само че със снимка на Галена. Тогава някой пусна въпросното несъответствие в социалните мрежи, а публикацията, споделена от множество потребители на виртуалното пространство, съвсем заслужено се превърна в абсолютен хит, предизвикал немалко шеги и подигравки.

Да, умишлено или не, досега неведнъж се е случвало публиката да прави паралел между една родна певица и друга, но до този момент никой не бе оприличавал някоя от тях на световна знаменитост. Само че, колкото и странно да звучи, съвсем наскоро и това се случи... Според някой от феновете на Камелия, сега, след като преди няколко месеца си направи ринопластика, изменяйки формата на носа си, певицата напомня на... актрисата Чарлийз Терон, известна по целия свят със своята естествена красота. До това становище последователите на огън-момичето на музикалната сцена стигнаха, след като видяха последните ѝ изображения, публикувани в личния ѝ Инстафрам профил.

На тях блондинката позира пред фотографския обектив на плажа в Царево, където доскоро бе на почивка, започнала в края на месец юни т.г. Оставайки вярна на своята провокативна природа, тя за сетен път провокира въображението, показвайки повече плът. Облеклото ѝ се състои от бяла риза с дълъг ръкав, която умишлено е разкопчала почти изцяло, за да покаже на зрителя, че под нея не носи нищо, а надолу носи единствено силно изрязано долнище на бански костюм в зелен цвят, от което се виждат само страничните му връзки.

Макар че и този път в коментарите под публикациите ѝ не липсваха осъждащи коментари, най-верните ѝ фенове решиха да я защитят, изтъквайки, че въпреки промяната тя все още продължава да бъде сред най-привлекателните дами в родната развлекателна индустрия, а някои дори я оприличат на холивудската знаменитост.

"Приличаш на Чарлийз Терон", категорично заяви един от мъжете, последвали акаунта ѝ, при което някогашната треньорка от предаването "Гласът на България" му отговори с емотикон сърце.

Дали обаче това е така, оставяме всеки един от вас сам да прецени.