Новите тенденции в дерматологията: По-малкото е повече

Дискретните корекции стават все по-популярни. "Патешките устни" остават в миналото, твърдят дерматолози

Обратно в новината

Коментари - Новите тенденции в дерматологията: По-малкото е повече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много жени в днешно време са просто ужасни! Издути устни, гърди като главата на Ники Михайлов, 100 тона грим, обръснати и нарисувани вежди, грозни татуировки на китки, пИпИруди, пирамиди, фараони..., фалшиви дрехи и аксесоари (или ако са истински са закупени срещу секс). Да повърнеш направо. Само като видя на улицата нормално момиче без корекции и грим, само по кецове, дънки и бяла тениска без логота се обръщам с кеф, през другото време все едно ме гонят чупакабри!

аз бяла тениска без логота не съм виждал отдавна

Щото и аз. Иначе си търся.

Да, прав си. Тези жени с корекциите изглеждат потресаващо. Наскоро в моля мярнах бившата ми мениджърка. Тая година става на 60, и тя издула джуки. Плачевното е, че при жени с тънки устни се получава така все едно са обърнати на обратно. А общ страничен ефект от филърите е фъфленето. Огромните силиконови балкони, които не помръдват са друга гротеска, а татуираните вежди (уж микроблейдинг) пък съвсем. Орязаните носове са плашещи. Носителките им са като накурвени орки

Не е точно така - грамадните уста, изпиленият нос, скули тип Аватар са търсени у нас и въобще на Балканите, като цяло, за съжаление не само от работнички- моники и джулганита. Тук е ролята на дерматолога да обясни, но не .