Новият глас на България Петя Панева: Музиката ме събра с голямата ми любов

Момичето с ангелския глас за емоциите след предаването, в което завоюва първото място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свършиха ли се българите, че ни пробутвате тези цигани.

Точно така трябва да изглежда и това да пее "Гласът на България". Иначе трябва да е гласът на Англия.

Не заслужаваше да спечели. Те пее само народни песни а възможностите и са на средно ниво. Бакшишчето беше по-добрия!

Браво Петя, да си жива и здрава, да ни радвааш с гласа и песните си дълги години!!!

................................................

Прекрасно момиче с прекрасен глас! Гордост за България! Да е жива и здрава, да ни радва с нейните космически изпълнения! Браво! А за гнусните коментари само ще кажа ЗАВИСТТА Е ПОРОК!

Какъв ангелски глас?! Този креслив глас не можеш да го различиш от други сто такива дето гласовете им излизат от ушите. Е-й- е-й й й-ъй през цялата песен едно и също. А пък тези "съдии" са толкова смешни , направо жалки в преиграването да се правят на изненадани. Особено на Лечев, все едно получил поредната старческа полюция :““

След победата на Петя Панева, Ансамбъл "Росна китка", ансамбъл "Надсвирване" и още няколко хиляди индивидуални баби от Родопско и Тракия се записаха за участие в Гласът на България.

Изброените от Вас, нямат нужда от такива пошли формати, за да се реализират, те са си доказани творци за своя мащаб и със своя утвърдена публика, нямат нужда от Галена да ги светва "проекти" :)))

Българи, оставете децата да си изживеят детството и не им се бъркайте в живота, не бъдете инфантилни!

Андрешковци, крйно време е да пораснете и да оставите в миналото детските си тръпки, детските песни и конкурси, гласовете на България, фермите и игрите, почивките, празниците, курортите, лъскавите играчки, наивитета и лесната ви манипулация при избори, очакването някой друг да ви оправи живота, защото вие не сте дорасли да се борите за правата си… Сляпата ви найвност и трогателен инфантилизъм ви пречат да се държите и живеете като зрели и борбени хора

Таз е от Хобитово а приятелят и е от Индия, интернационална връзка.

Под снимката на Петя и Галена е написано - Петя и Ганела. Смях се от сърце, толкова по-добре звучи :)

Приятеля е екзотичния плод манго

Да му се чуди човек на акъла на Иван Лечев. Виртуозен китарист и музикант, пък си плюе на принципите, ако въобще има такива. Галена е симпатична и неподправена, хитроумна и емоционална, предвидима в някаква степен, но чак пък треньор на годината в Гласът?! Уговорен мач, чиста свирка.

Боже, колко злоба има в Родината ми! Професор Иво Христов е далеч от прословутите 80% със специални нужди, които обяви преди време. 90% е далеч по-реалистична цифра.

цигането не става но поради умствената му забавеност от жалост чалгарите го назначиха з аталант

Дааа лансирането на етноса който на преброяванката мина 1 259 000 е видно въвъ определени сфери въпросното няма талант.

Цигането е чиста българка, а на таланта му такива цървули като теб могат само да завиждат.

Кой от тези спечелили подобни формати е станал известен? Никой. На тези хора единственият им талант е да пеят. Известен музикант се става и със сценично присъствие, с умението да пишеш песни.

"известен" те правят медиите, които имат свои собственици и политика, всичко това се води от принципа за печалба, а когато "печалбата" е водещото, това доди до изкривяване и деградиране. Излез от 80-те %

некадърност в мръсна развлачена фуста.

Красиво момиче и хубаво пее. А защо е в отбора на Галена? Защото Петя пее в заведението на мъжа на Галена. Желая й успехи и дано стои далеч от чалгата.

Къде го намери пък този дебел гном, който ти е партньор? Направо сте смешни. Ти-красива и нежка, като капка, редом до този шопар! Заслужаваш нещо по-добро! Желая ти здраве и късмет иначе!

гнома е мангал каквато е и тя.

Да, ама и двамата с народни носии. Като погледах в тубата как пее.. не пее лошо момичето. Изглежда симпатяга. И не се казва Алтън Шекер.. или какъвто е там хита сред циганите в момента. Къде са националистчетата? Къде са тия отговорни млади българи (по документи, не по име и религия) които не хвърлят боклука си през блока, не засичат по тъпя, не налитат на бой защото хем са нагли хем виновни и някой възрастен се е осмелил да каже нещо.. Къде са тия дето ставаха в автобуса на възрастни хора и бременни жени? Засаждащите дръвчета и събиращи всичко след тях на излет? Няма такива.. Или да кажем честно изключително малко са такива ако има останали.. Повечето е чалгарщина на всякакво ниво и селяния.. Точно, като коментиращите като теб! Пусни си чалгата, метни си фаса през балкона и си сипи една ракия барем ти мине..

Мангал е тоя, който е отпорил на майка ти мидата, от което пък си се пръкнал ти...

Караш ме да си намразя името.

k_danev@

браво

Необходимо беше най накрая да се появи и някой нов изпълнител на качествена народна музика. Би било прекрасно ако не залитнеш към чалгата. Захванеш ли чалгата, тя ще те унищожи като изпълнител...

В държава като нашата единствената прехрана на "певачките" е да са пеещи компаньонки. Погледни на сцената снимката и виж. Какво е това до момичето? Бъдещето и. Единственият вариант да се прави музика, която да не обслужва "страстите" на аудиторията е да е хоби, а сметките да се плащат с други дейности. Не за друго, потребителите не обичат да дават пари за музика, те плащат за "социално-сантиментални" преживявания на фона на някакъв шум. Това им остава в главите. Това е музиката за тях. Сантиментален фон.

Невероятен талант! Бъди жива и здрава за да радваш народа ни с таланта си!

Всичко добре, но на моменти имам чувство, че не 21-годишно момиче говори, а 40-годишна жена.

45 г пача е по точно.