17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миле Китич е по-добър от тия!

само не разбрах защо продължават да ги наричат к-рор група. те се поамериканчиха окончателно с това парче.

За всички има място под слънцето! Слушайте и гледайте каквото Ви харесва и отминете новини за хора, които не Ви харесват! И бъдете спокойни. БТС! -на мен ми харесват и се радвам на такива новини за тях! Хубав ден на всички!

Колко сте жалки и безумни. Само знаете да хулите, да плюете рогатни, да сеете злоба по-голяма част от Вас Българите на гърба и на успеха на доказалите се хора, които с упорит труд, безсънни нощи, неустоима сила, достойнство и талант са постигнали това, което са сега и ще бъдат и след 50 години със сигурност. Само мога да Ви кажа, че повечето от Вас не знаят какво е музикална сцена, стадион, дори и съседен град. Желая Ви Успех!!!

К-поп становете особено в социалните мрежи, и най-вече twitter са токсични фанатици дето заплашват със смърт всеки дори и ако случайно някой се случи да каже - " Не ми харесват BTS". Но само българите са зли и неуважителни. Друго, какви бяха 'the barbz' на Ники Минаж становете не остават по-назад и още там подобни самокръстили се абсурдни движения на поп изпълнители.

Тука яко фенове на BTS чакалят явно да дават downvotes, в случай че някой изкаже негативно мнение, за идолите им.LoL.

Няколко поколения деца продължават да растат музикално осакатени от машината за пари, която е обсебила музикалният ефир и създава музикални повърни, които въртят по собствените си телевизии, и изкачват в собствените си класации, и награждават със собствените си награди. Добре, че са Металика, Пърпъл, Цепелин и Ейсисди да отварят очите на децата и да ги изкарват от матрицата :)

Забавното е че, някой рок/метъл титани пълнят worldwide не по-малко стадиони и фестивали от BTS с разлика, че го правят от десетилетия наред. Въпроса е, ще могат ли BTS да все тъй актуални след 30 г, щото вярвам хич не е лесно.

Незнам ама рок групите мановар и скорпионс са отлични! Всички техни гледания са изкарани по-честен път!!!!!!! Могат да пеят отлично.А вашите корейци не могат да даже да пеят и да танцуват,а най-главното съберат със работи който не са самите фенове а със помощта на ботове който за секунди правят 13 милиона!Това е лично мое мнение. Слушайте и правет всичко по вашето настроение. Пожелавам на всички хубав и повъзлотворен ден!!!!!!!

Хубави гладни момчета. Кристиян Костов кой от всичките е.

Музиката на тези bgts или както се казват е за полуидиоти

Тия аутотюн бездарници са еманация на цялата музикална свинщина последните 10-15 години. Толкова безкрайна липса на талант не е било никога.

Ти си гледай чалгата, за тези "бездарници'' не се притеснявай; точно с ''липсата на талант'' пълнят стадиони в цял свят; едно от най-трудните неща е да намериш билети точно за тяхно шоу...

стига ни натрисахте тия жълти педали!имаме си достатъчно тук!