Новото нормално: Концерти само за ваксинирани или с отрицателни тестове

Шоу в Барселона ще послужи като проверка за създаването на "нов протокол за провеждане на прояви в настоящия контекст"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото, което се сещам като отговор е една абревиатура - ДГД!

това е като да те осъдят а ти после ако оцелееш да доказваш че си невинен Абсудистан - колко ще спечелите от тестове и ваксинации? с колко са нараснали активите на фарма компаниите правещи ваксини и тестове които нищо не показват. Къде са правата на човека да не се подлага на нежелани медицински интервенции още повече ако изхода от тях е неизвестен

Интересен разказ за това какво е "ваксината за Covid: ВАКСИНА COVID-19 И ТРАНСХУМАНИЗЪМ https://www.bitchute.com/video/pyczBzMfOnuo/" Също така как всичко беше планирано (авт превод в браузера): http://tapnewswire.com/2020/09/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order/ или https://www.stopworldcontrol.com/proof/ Също така няколко видео с български субтитри: https://www.bitchute.com/video/zQSlku4D9sye/ ЦЕНТРОВЕ ЗА БОЛЕСТ КОНТРОЛ И ПРЕВЕНЦИЯ (THE CDC) https://www.bitchute.com/video/p0VffK6R8hLJ/ КОЙ Е W.H.O? https://www.bitchute.com/video/HlLOlh2sh35s/ PLANDEMIC 2 INDOCTORNATION https://www.bitchute.com/video/LREJtqdcDl4o/ КОЙ КОНТРОЛИРА РАЗКАЗА? (THE NARRATIVE) https://www.bitchute.com/video/5WkVRyATTPb1/ РАЖДАНЕТО НА ГОЛЯМАТА ФАРМА (THE BIRTH OF BIG PHARMA) https://www.bitchute.com/video/Jf0GLmH64Wjm/ ПРОГРАМАТА НА БИЛ ГЕЙТС (THE BILL GATES AGENDA) https://www.bitchute.com/video/8Zb0gbKR8LZm/ FACT CHECKERS

Революция !

Жалко е по какъв скапан начин и без медицински аргументи си унищожаваме културата . . . Пълна простотия, но няма да се вкасинирам и няма да ходя по концерти, театри и каквото там го изисква. Просто НЯМА, да ще загине не само България и целият цивилизован свят и виновни са всички западни политици.

Качи ли са им тестово в масов режим, ежемесечния патч за южноафриканския фирус (OTA security update). :)

фирус === вирус :(

Ние пък ще изнесем един концерт само за неваксинирани.Ваксинираните няма да имат желанието да слушат нашата музика , а ще искат само да ...блеят и да чакат овчаря накъде ще ги поведе .

Това е обидно най-вече за изпълнителите, музиканти, артисти.

И те не искат да пеят или играят сред заразени.

Идиотите по света се размножават като вируси

"Новото нормално" е нещо напълно ненормално. То показа , че свободата и демокрацията не са даденост. За тях трябва да се воюва. Те са ценности , които хората трябва да пазят и укрепват. Финансовият фашизъм пълзи към нас. Готви се да властва над нас с пълна сила , но само ако му го позволим. Мислете!

За да се постигне стадния имунитет офцете трябва да се ваксинират. За да може овчаря да ги води в правилната посока. Само не знам какво ще ги правят черните овце...

Как какво - под ножа. И тогава ще настъпи "Прекрасният нов свят".

Няма "ново нормално", смешни търсачи на сензацийки. Има "нормално" и "ненормално", а вие вече сами сте си избрали категорията, с "дефиницията ви за свобода".

Сякаш препрочитам 1984 на Оруел..копелдаците, които управляват света са събрали в едно всичко гнусно от комунизма, нацизма и либерализма!

goadron@

Евреите се оказаха най- големите опитни бройлери,,, целия свят следи със затаен дъх дали ще им пораснат главите два номера по- големи. Обаче се оказаха и фашисти, явно са прихванали нещо от сатрапите си, предвид " действията" им.

0

Чакай малко, нали уж те седят зад големия план, а извършват масово харакири на целия си народ? Нещо ми се губи логиката

МИ ТО СЪЩОТО НАПРАВИХА И ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, НА СВОИТЕ СИ ХОРА!!!!!!!!

Рано или късно всички ще ни ваксинират, просто ще се принудим да го направим. Пак ли с маски ще ходим тогава?

Правят ни на маймуни, не им завиждам на младите хора. Ще ги принудят

Бравооооо тъпаци и изплашени за жалкото си съществуване,Аз като съм изкарал вируса и имам антитела повече от ,която и ваксина ми ги осигурява,какво да правя???? "Който избира сигурност пред свобода, най-често губи и двете" Бенджамин Франклин

Леле, любимото действие на нашите комунисти - ограничения, репресии ... Само се ослушват какво ще реши ЕС и ако има нещо подобно, ще го въведат двойно и тройно и у нас!

По важния въпрос е защо ПСР теста в Турция струва 25 евро, а в БГ 60 евро?

Ебаааати тъпаците! Човек вече не може да си живее живота нормално от един тъп вирус... Това с концертите е абсолютна дискриминация! Тоя свят съвсем се обърка, хората пък съвсем. Ех да можехме свестните индивиди да си се преселим на някоя друга планета, ще бъде прекрасно, пък всички смотаняци да си останат на Земята, да си крадат, да тънат в лайна и неизбежно да досъсипят планетата!

Преселете се нормалните в Северна КУРея, там вирус НЯМА! БУХАХАХАХАХАХА

Ще се натиснат и за там да се довлекат, ей го един лайнар вече ти отговори!

И преди и сега все си е ненормално! Няма ново нормално - все едно да кажеш че хората родени с една ръка са новите норвални, а на тези раждащи се с зве ръце са ненормално пазвити и са им отрежеш едната, та да станат нормални

0

Антиваксърите някаква висша раса ли сте? Да развия контрааргумент и аз, ама дали ще ти стане приятно? Кажи ми един аргумент ПРОТИВ ваксинирането, като изключим ОТКРОВЕНИТЕ ГЛУПОСТИ за чипове и контролипане?

Братовчед ми в момента е в ИСУЛ с двустранна бронхопневмония - ковид отделение! При положение, че първи отърча да се ваксинира и не сваляше маската от устата! Това достатъчно ли ти е, глупако?

0

Съжалавам за братовчед ти, дано се оправи човекът, но вече доказано ли е, че е свързано по някакъв начин с ваксината? При десетки милиони ваксинирани проблем няма.

Ей сега ще изтърча да поискам от ИСУЛ писмено доказателство да ти го връча. Престани с тъпите си писания и си споделяйте глупостите в тесен кръг ...

Знаеш ли английски, ако да, прочети това https://vaxxter.com/new-survey-of-vaccine-free-group-exposes-long-term-impact-of-vaccination-policies-on-public-health-by-greg-glaser-and-pat-oconnell/

"новото нормално" е да се събудиш един ден , без никаква свобода, без никакви права. Ще си чипиран, ваксиниран и с намордник. Ще изпълняваш заповеди спуснати по радиото. Ще си добитък. Друг ще решава къде да ходиш, какво да правиш, кога да ядеш, кога да умреш.

0

Много ютюб гледаш

Пълни откачалки. Нали са ваксирани за какво са им маски на открито?

Налагат ни "новото нормално" лека полека ни превръщат в добитък. Утре ще ви отнемат цялата свобода и няма да разберете. Това е 'новото нормално'

Бе да е...в...м..а. Какво ново нормално ви гони?

Направо да ги скопяват. Такива говеда не трябва да имат род..

почвам да си мисля, че хитлер е бил прав! или сега си отмъщават!

Супер кво.Тамън и да имам желание да посетя концерт - нема да ми дадат.

Ей маменцето ви еврейско сган долна

0

Не ти е Европа виновна, цял свят мисли за електронни паспорти за ваксинирани, никъде по света вмирисаните антиваксъри няма да могат да правят нищо.

и това според теб е нормално!/

0

Нищо в положението след ковид не е нормално, но е задължително, да, смятам. Както смятат и мнозинството хора по света, както смята и научната общност.

вмирисан си ти,и пилците се броят на есен,ще видим кое пиле какво ще прави,а кое ще иде за супичка.

Боклук такъв. СЕМЕЙНО

прибирай се в бункера и не си показвай носа навън, току виж си умрел от нЕкой нов щам, че атакували с ОБИЛНА ХРЕМА

Ами.... Няма да ходя на концерти.

0

Ти щото си бил първи по театри и концерти, като ти гледам позицията.. Не познавам нормален, интелигентен човек, който е против ваксинацията.

НОВИТЕ НЕНОРМАЛНИ ДИКТАТОРИ!

Тия от "новото нормално" трябва да ги изтрепеме бързо, преди да са ни наложили кретенизмите си. Нещо не разбирам, ваксинирани, пък с маски ? Е що да се ваксинират ако ще продължава терора ? Всички политици, които са наложили ограничения - на площада и ще изхарчим за малко олово. Достатъчно е да се знае, че има определен риск и всеки да си преценява как да реагира. Впрочем не мога да вярвам никак на хора, които при уж опасна респираторна инфекция не са осигурили никаква нормална вентилация в обществения транспорт ? Все маски, все ваксини и распорти, все изродщини са им в кухите лейки.

В такива моменти демокрацията излиза по-зле от фашизма, защото при фашизма щяха да ти го кажат директно, че трябва да се ваксинираш, а не да ти продават фалшиво чувство за избор.

Това, което споменаваш е по-скоро присъщо на комунистическите диктатори! Национал - ЦоЦиализЪма е имал други идеи за преебаването на хората!

Като гледам името на минди-рок бандата, поука от коронасируса не са си взели...

Психопати!

Фашисти! Всички в ада ще горите!

Провалът на Запада в икономика, политика, морал и т.п. сега ще го плаща целият свят с такива мерки на медицински фашизъм. Целта им е някой друг да им е виновен за простотията, по възможност пандемията или Русия...

Много умно, няма що. Сто лева за билетче и още сто за тестче. Къде ще му излезе края ?

Най-малкия ти проблем Ганьо....

Ваксинирай се и няма да има проблем!

Също така и по един задължителен бът плъг за всички на концерта. Ако не искате, имате опция да не ходите на концерт...

На ваксинираните по една значка, а на не ваксинираните номер на китката... Днешното НЕНОРМАЛНО...

То за Испания и инквизицията беше нормалня

Нашите приличат на мижетурчести нацисти, но все пак нацисти. Смят че властта не идва от народа, конституцията може да бъде отменяна със заповед от днес за утре.

Само за ваксинирани.Днес концерт, утре хляб, в други ден и въздух.Това и при първия им опит с комунизма не са си го и помисляли дори.Но сега успяват.Явно мравките това и заслужават.

Сега да се разберем! При ваксинираните , когато приемат външна доза от вируса и той започне да се развива в организма имунитетът от ваксината го атакува и популацията вътре започва да плюе , да псува и бяга от организма...!... Вирусите се пускат от клетките , отделят се бързо с тилесните течности И .... ....кихане, кашляне - да не си насреща. Избягвайте ваксинираните , а повечето от тях и не носят маски.

Ми няма да нося много ясно, избягвайте ме, аз ви избягвах цяла година, гледайки грозните Ви мутри с маска под брадата, и хилейки ми се, че нося парцал! Сега ваксинираните са ви виновни! Ега ти и идиотското общество!

Избягвал си, щото си тъп.

Ние пък не ваксинираните ще си ходим на Концерти за неваксинирани. На Рок,Метал,Пънк,Рап,Опера,Денс,Естрада. На изпълнители който бе са с робско самосъзнание Свободни хора. Ще бъдем без маски,ще танцуваме ще се прегръщаме и деца ще правим. На пък на Фашистите на 21 век . И ще ги свалим от власт за да изчистим света от самозабравили се отрепки помислили се за собственици на земята и над свободния човек.

Ей го Батката в Белорус организира яки ,,концерти,, за неваксинирани.

Не ги разбирам евреите. Реват че през 30 години са ги карали да носят жълти звезди а сега сами почнаха да се кичат със зелените им аналози

ТРАДИЦИЯ!

Нормално е ,когато една държава произвежда терористи и оръжие за масово унищожение да бъде преследвана,изолирана и санкционирана от цялата световна общност,но ако от нейните лаборатории изскочи вирус и унищожи милиони по целия свят,световната общност реагира ли.

Добре де може ли толкова прости хора да има? Реално допускат хора, които могат да са преносители и да заразяват! И не само това! Може и да са болни! С какво ковид-наркоманите са по-различни от мислещите? Само със самочувствието си и етикетчето, че са профани! Идиотокрация в действие!

Нали това е целта...

20 лева за концерт и 120 лева за PCR.

0

На какви концерти ходиш?

И защо не може хората да се делят черни и бели а на ваксинирани и не ваксинирани може ?

Защото второто е опасно за здравето и живота.

Глупости! Как ти помага на теб това, че някой е ваксиниран? Ваксината ЕВЕНТУАЛНО ще олекоти заболяването, но не предпазва от заразяване и пренжсителство. Та, обясни каква ти е ползата на теб от факта, че другият е вассиниран!

Даже черното и бялото по- лесно се вижда и разбира.

На това му се вика сегрегация. Разделяй и владей . Това е меко казано изВратенО. Нещо за правата на човека, нещо съд да ви се привижда ??

С гадже на концерт ,но на един метър разстояние.

Нали препоръчваха и по време на секс да си слагаме маски.... Идиотокрация в действие!