Лубутен създаде обувки в 7 нови нюанса

Френският дизайнер Кристиан Лубутен разширява прочутата си линия обувки с телесен цвят.

Обратно в новината

Коментари - Лубутен създаде обувки в 7 нови нюанса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обувките са невероятни, направо са страхотни, а за това дали са удобни - вероятно - не, но според мен, естествено те не са и създадени цял ден да ходиш по улицата или на работа , та дори и в офис, а да ги обуеш от вкъщи до колата , от колата до ресторанта , театъра, операта или там каквото събитие ще посещаваш и обратно в колата и в къщи и си в право състояние не повече от 30 мин. е ми издържа се и си заслужава, това са официални обувки , за събития и романтични срещи , а не за разходки и търчане след дете или пазаруване. Мое скромно мнение. Ако можех да си ги позволя - бих си взела едни от тези в телесен цвят , да ме издължат !

Колко ли трябва да си нисък, за да разчиташ на 30-минутно издължаване?! :)

Е ми ходете си с джапанки , за да ви е удобно и вероятно сте много стройни, кой ви знае колко сте в см. , явно не разбирате от стил и дрес код.

Да, няма да обуете, защото гроздето е кисело! Страхотни са, но ги пусна миналия август, статията ви е с давност от една година!Ако и другите ви новини са оттогава... жална ни майка...

Вероятно мислиш, че всички са като теб и следят подобни статии от кога са? Обувките не стават, без значени от кой сезон са. И от кога си еталон за другите? Като ти е кисело на теб, това не значи, че всяка нормална жена ще тръгне с подобни обувки.

Брей- това от кое село беше? Не следя статиите, нося обувките, затова знам от кой сезон са. И ми е жал за такива като теб.

Дамите трябва да го линчуват за това, че им предлага да ходят на тия токове.

С тия високи токове, освен да си счупи краката някоя мацка, друго няма да стане.

Такова нещо не бих обула, ако ще пари да ми дават. Краката са ми по-скъпи!

Тоя хомосексуал си няма друга работа освен да мисли за нюанси. И получава милиони за това.

Какво значи създаде нови нюанси? Да не би до сега да е нямало обувки в такива цветове? Ха...

за теб има ли разлика между цвят и нюанс?