Обвинения и поредни скандали разтърсиха имението на любовта

Участничките в "Ергенът" не пропуснаха да се захапят една друга

Обратно в новината

Коментари - Обвинения и поредни скандали разтърсиха имението на любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналата година имаше един отявлен крокодил - Габи, тая година са цяла плеяда.

траверса, да не си е сменяла пола няколко пъти?!

Къси, криви крака, плоски дупета и цици, гарнитани с криви носове и пищна вълна по кратуните - това са момите на шоуто, а ергена е инфантилен девствен психопат

Баси вълците ...

Пишман ергена с налудничавото си хилене изглежда, че е геронтофил-бабоебец от клуба на Макрон, защото гняви най много двете най дърти трътки Маги( кръчмарката със железните зъби и плоското дупе и Надежда(всяка оставете за гръцката парясница) двете кокошки са минали през много мъже и са научили най добре занаятя, затова инфантилния ерген ги кълве като шаран и еве редовно. Всъщност той изпробва сексуално всичките мисирки и изгони тези, които не му харесаха, може би са понамирисвали лошо

Жените са много елементарни и повърхностни създания

Има мадами като с-класа. Има такива като фолксваген. Тия брантии в предаването са като жигули.

намирам тия татуировки за гнусни. От къде навлезе тая циганска мода. Плюс това не се махат а с годините се размазват и става мазало.

Имението е на Дънди....

Като почнат да те подминават и на околовръстното, последната спирка е в Ергенът.

мрънкащ човек… Киара е трудна за слушане.

е перфектна!

Бате тия моми са по вкуса на такива като Макрон

Модераторите вие сте едни долни боклуци. Да ми целунете дебелия смрадлив гъз.

Е извратеняк да харесва баби и да иска от тях с деца , да слуша сълзливи измислици и да го играе покровител, да ползва доносник е идва ми много.

Да са му халал силиконите на Надежда.След толкова натискане с тия кранти, ергенът придоби мазнишко излъчване на развратник.

Влязохте в тази пародия за да станете известни и ... ето станахте.

Не ни занимавайте с утайките на обществото !

Е унизително както за жените така и за мъжете. После ми обяснявайте, че това не е организирана акция срещу Българският народ.

Вече всичко е "организирана акция срещу българския народ". Не сте толкова важни, че някой да ви я организира.

Ако това е представителна извадка на младите жени от територията въобще не се учудвам, че има ръст на педерастията. Тая татуираната маймуна спокойно може да мине за затворник. Може да има повече татуси и от тия в зандана. Идиокрация в действие. Нямам нищо против някъв татус на определени места. Ма рамката на благоприличие отдавна е изкъртена явно. Това са е жалкият опит да нормализират ТРАГЕДИЯТА явно. Интересно ми е тия кукувици днешните осъзнават ли, че балъците свършиха, милионерите синковци се ожениха отдавна за топ карачки, остана само лезбо зоната за тия. А жени има. Свят голям, азиатки колкото искаш.