Обявиха смъртта на Ан Хейш за нещастен случай

Тя е починала от инхалационна травма и изгаряния, пишат днес чуждестранните издания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че тази надрусана псевдоактриса не пресели със себе си в отвъдното и някой невинен!

Когато си на ежедневна доза боцколин и шмърколин нещастието винаги следва по петите.

Богатите винаги умират със стил……дрогирани, пияни и насрани

Отменят се, значи, наркотиците и Елън Дедженеръс ...

Демокрация като аристокрация! Пълен фалш във всичко!! После ни се натрапва на нас целия този “хуманен” модел с патос и малко горчивина от случилото се, но по-важното медиите разпространители седят прилежно нагъзени (без извинение) и стремително заливат с помия.

Значи колата прескочила бордюра, а не се е ударила в него??????????????????Добре го е направила!!!!!!!!!!!!!!!!

но за съжаление и тя не преодоля наркотиците, пиенето и тн....още от детството благодарение именно на американското двуличие- баща и оглавява църква..уж ревностен вярващ и е изнасилва още на 12г, като при това е и хомосексуалист умиращ от спин. Нещата от детството....както секазва, а и тя никога не преодолява.

Нещастно надрусан случай ..

ли Ан Хечи?

За съжаление това са фактите, тя лично ги е споделяла в не едно интервю, много тежко и нерадостно детство е имала... Бог да я прости!

Така е.

Еее.... не и научихте правилното произношение на името. Не е нито Хечи, нито Хейш, а Ан Хейч, поне тя лично така го произнасяше, а и всички официални източници го потвърждават!

Да, ужасни неща е преживяла като дете, единственото положително е че изродът, наречен баща, е успял да я зарази "само" с генитален херпес, иначе отдавна да я нямаше... Много е трудно, направо невъзможно, човек да преодолее такива травми, а тя успя да направи доста добра кариера като актриса и да роди двама синове.... Да почива в мир!

"Е" е спомагателен глагол. Пише се "не Я харесвам". Аман от неграмотници.

Кратката форма на винителното местоимение в женски род "нея" е "я".... За мое учудване виждам все по-често да се пише вместо "я" - "е"... видях е, харесвам е.. Това е висша форма на неграмотност.

Тая яко щяха да я съдят ако беше оцеляла Надрусана и в критическата …

ТЯ ЩЕШЕ ДА ПРАВИ РАЗКРИТИЯ ЗА ПЕДОФИЛИЯТА СРЕД ВИСШАТА КЛАСА И ЕТО КАКВО И СЕ СЛУЧИ...НАМЕРЕТЕ КАДРИТЕ НА КОИТО СЕ ВИЖДА КАК СЛЕД ИНЦИДЕНТА, ДОКАТО Я КАРАТ С КОЛИЧКА КЪМ ЛИНЕЙКАТА, В ЧУВАЛ, ТЯ СЕ ОПИТВА ДА ГО ОТВОРИ И ДА СТАНЕ! СНИМАНО Е ОТТГОРЕ И СЕ ВИЖДА АБСОБЮТНО ЯСНО! ТЯ УСПЯ ДА СЕДНЕ В КОЛИЧКАТА, НО Я БУТНАХА ОРБАНО И Я НАПЪХАХА В ЛИНЕЙКАТА, КЪДЕТО ЯВНО СА Я ДОУБИЛИ! НАМЕРЕТЕ И ВИЖТЕ ПРЕДИ ДА Е ИЗЧЕЗНАЛО ВИДЕОТО! СЪЩО КАТО ПРИНЦЕСА ДАЯНА В ТУНЕЛА!

ПИСАХ ПО-ГОРЕ! ТАКА ИСКАТ ДА МИСЛИМ!

Разбираш само от хемороиди, дъртак ненужен.

Погледнах и аз. Не мога да повярвам. Вижда се как жив човек откопчава чувала и се опитва да се освободи. Защо жив човек е в чувал?

Ходиш ли на профилактика месечно? Кажи на психиатъра си, като те насочат към такъв, че вече се изчерпа с какво да помпиш его и като не го правиш, се чувстваш празен. Като кухо яйце. Аре бягай.

Аман и от тебе. Но все се влачиш и вреш. Не си полезен с " нова " информация. Или най вероятно си тлъста лелка, досадна и умална, която занимава всички със себе си.

Аман и от чичаци с шкембета като теб. Няма с какво друго да блеснеш и се дървиш за външен вид. Поне пиши грамотно, Друго така и не можеш