Коментари - Одобрявате ли кампанията срещу демографската криза? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са виновни майка ти и баща ти, а тези, с които сега ти се налага да общуваш:))))))))))

Са ме гледали баба ми и дядо ми. Баща ми и майка ми са си барали шпека. Затова сега сериозно страдам от липса на социални умения

Демографската криза у нас се дължи просто на изплакнатите мозъци на населението, не на обективни причини. Няма никой толкова беден, че да е неспособен да си гледа децата. Населението и особено женската му част е доста силно внушаемо и приема за чиста монета вредните и погрешни мисли, които се леят от средствата за масово затъпяване. Няма милионери за всички, това е прост математически факт. Изхвърлете си телевзора, не четете никакви новини или друга вредна информация, освен малко закони /за да ги заобикаляте/ и всичко ще ви е наред.

Е очилатия си го развява до 40г и изведнъж стана много загрижен за раждаемостта. Много, много лицемерно.

Именно! Той самият до кога чака, за да има деца, та стана такъв морален стожер. Значи той може да си търси подходящата половинка, а другите трябва да раждат веднага. Пак някои са по-равни.

напълно отговаря на нивото на Иван и Андрей - просташко-чалгарска кампания. Да си родиш дете е светла и отговорна история, а не сутиени, силикони и др подобни. Чудя се тези хора как са възпитавани - уж единият е от интелигенти.

не зная дали има на света друг език, в който майката да е обект на толкова сквернословия - псувни, пожелания да идеш на м------а си в п--------а, да ....... сигурно не съм запозната с цялата палитра на просташко-злобното плюене, познавам само този сайт , но ми стига. В самата кампания се усеща същата похотливо-пренебрежителна атмосфера, така, че не е кой знае колко престижно в България да си майка, мисля, тази причина не е за пренебрегване, дори напротив.

да сте чували приказката "Който има деца да си ги гледа ?" и тази приказка не е вчера. Бабите от село нямат нищо общо с тези от града

Прав си, но и бабите от село станаха модерни в последно време... Просто бабите не са това, което бяха преди двайсетина години - няма какво да се лъжем - първото ми дете (набор 89) беше на грижите на градската си баба - млада пенсионерка, докато навърши 7г. Бабата от село (майка ми) се разпокъсваше между грижите за стопанството, градината и възрастните ми баба и дядо на село, оставаше само и малко дете да ѝ тупна. Ефект имат множество социално-икономически фактори, не е само до манталитет. Децата са отговорност на родителите си, не на бабите и дядовците.

Така трябва - родителите трябва да си гледат децата. И когато едно младо семейство няма дом, няма сигурна работа, а несигурната работа обезпечава трудно дори собстеното им оцеляване - как да стане този номер с гледането на деца?!!

Вместо тъпи послания, да направят нещо за облекчение на родителите, като например нови ясли и градини, вдигане на детските надбавки, вкл. да се давам на ВСИЧКИ родители, не само на бедните. Да не би детето на едни да е по-малко българче от детето на други?!?

Kato vsyaka razvita dargava po-cenno e da imash nova kola i markovi dreshki a ne deca .... Za sagalenie takiva sa cennostite i za geni i za mage.

Гласувах така, защото "хуманният геноцид" не се дешифрира и афишира от кога е неговото начало. Когато се направи опит за обективен анализ (и от мен също), то той е безуспешен заради бутона DELETE. С DELETE не ще се преборим с демографската българска криза. И с компрадорската мафия не ще се преборим с тактиката "СПАСЯВАЙКИ СЕ ПОЕДИНИЧНО". Остава ... ГЕРБ сами да си изкопаят гроб и да помолят Свети Петър да ги отърве от грижите им за "МЪРШАТА" ( с подоходната им политика).

Крайно време е да започнат да забременяват и мъжете- явно жените вече не са достатъчни за тая работа. Мегазвездите Иван и Андрей да не се помайват , ами първи да дадат пример. Не думи, дела трябват.

Бе как хиляди години жените са биле достатъчни и последните 50 стнаха недостатъчни ??????

Наложи им се да вършат и мъжката работа и се превърнаха в полумъже.

Демографската криза е резултат от много процеси, комплексни трябва да са оценките за този резултат на крах. С кампания за размерът на чашката оценяваш нивото на обществото, към което се целиш. Прави се приравняване с "културните особености" на някои етноси, или поне такъв е извода. Да изберем чашката, цицата, чалгата - това ли е стремежът? Защото това е посланието - модерно-чалгарско, но не и патриотично....

Тоя Андрей нали е милионер я да пробва с 300 500 лв заплата само наема му е към 1000

Баба ти, която е родила 6-7 деца и толкова не е имала, но ги е родила. Това е причината теб да те има сега. Циганите са така и в тях е бъдещето. Умните и красивите много говорят, но не се размножават (може би за радост)

Ти не сравнявай баба си със сегашното време не трябва да се размножаваш да

С лозунги нищо не става. Средата за правене и отглеждане на деца не е от най-добрата на фона на БГ реалността. Темата е доста обширна и само с лозунг нищо няма да стане, освен да се усвои някой лев.

Намесата на дегенератите Иван и Андрей в тази деликатна тема е кощунство ! Иначе трябва да се подкрепят морално младите семейства. Но първо тряба да се спре пропагандата против раждането и отглеждането на деца.

Преди имаше прости п-тки и имаше деца.Сега са само про-титутки и деца няма, но пък момите направиха от детеродните си органи куче-касичка.

Преди имаше мъже дето си изпълняваха съпружеските задължения всяка вечер и после ходеха на работа с желание, за да хранят семейство, сега има мъжленца, дето като си изпълнят съпружеските задължения веднъж в месеца, след това цяла седмица не могат да отидат на работа заради настинка и маминка идва да ги лекува, щото жена им трябва да храни семейството... и така момците направиха от детеродните си органи обикновени пикала. :)

Сухоземен кит трудно ще възбуди, който и да е било мъж. Не познавам мъж, който да не е готов 24/7 на интимни ласки с привлекателна жена. Когато един мъж има проблеми в леглото, обикновено много бързо се оправят с правилната жена. Ама...

познавам ДОСТА мъже, които нищо не правят с която и да било жена. Освен това защо смяташ, че всички мъже са ПРАВИЛНИ, а само жените не са? Защо все трябва да се криете зад смокиновото листо на Ева - бъдете мъже, не Адамовци.

Дайте на хората условия и въпроса ще се реши автоматично.

Не, трябва и подкрепа, деликатно напомняне. Изказ на уважение. Не всичко е пари !

Това което одобрявам е да кастрират мангалите!

Какви са днешните жени в детеродна възраст. Егоцентрични принцеси, без морал и ценности. Да ви е честито и после да не питате синовете си, защо не искат да се женят!

Я маминка да си държи синчето на бозката завинаги, за да не трови живота на която и да е жена.

Синът ми проблем с жените няма, редят му се на опашка. Изучи се, изгради кариера, има завиден стандарт на живот. Живее сам от 16 годишен и сам се оправя, аз не му трябвам. Последната заблудена като теб, която беше с него ни можеше да готви, ни дори пералнята да пусне. Ако си мислите, че единствената ви стойност като жени е между краката, лошо бъдеще ви чака. Разбира се, че искам внуци, кой не иска. Но ако това значи да е от по-горе споменатите, по-добре да си спестим бъдещите главоболия. Приятен ден и дано ви дойде акъла в главата някога.

Припознах зетя, дето маминка все до бозката го държи, че чак и от жена му и дъщеря му го ревнува. Маминке, пусни го това момченце да си хареса само жена, не ти да определяш, щото цветето ти отдавна е загнило и внуци сама няма да си родиш. :) С уважение, един български дядо на три внучета и баща на син и дъщеря.

И защо жената да готви и да пере? Синът Ви като живее сам от 16-годишен това не може ли да го върши? Като има пари и кариера защо не си наеме домашна помощница, ами кара жената да върши това?! Вкъщи готви който има желание, мъжът ми даже се справя в пъти по-добре от мен. Наел е жена, която да почиства, тъй като смята, че не трябва нито аз, нито той да си губим времето с битовизми. Освен това се грижи аз да не се преуморявам с домашни задължения. Вместо това отделяме повече време на себе си, на интимния ни живот и изобщо на съвместното ни съжителство. Майка му се опита точно веднъж да му се озъби за това каква съм, той я отряза и каза, че ме обича и с мен му е добре и ако тя не е доволна, никой не я кара да се вижда с мен, но аз вървя в комплект с него. Благодарение на това, че и двамата имаме успешни кариери и сме достатъчно добре финансово обезпечени, решихме и направихме две деца. Да си призная, иначе не бих родила - ако не мога да осигуря на децата си финансово спокойствие. Най-малкото, защото помня как се редях като малка на опашки за храна с купони и брояхме стотинките през онази Виденова зима. Искам децата ми да нямат подобни спомени!

Уважаема госпожо, пише Ви една щастливо омъжена жена и майка на 2 деца. Мъжът ми също е изучен и със "завидни" кариера и стандарт на живот, но по стечение на обстоятелствата, аз съм по-изучената, с по-завидна кариера и пълня по-голямата част от семейния бюджет, освен че съм износила, родила и поела грижата за децата. Вие какво предлагате и домашен роб ли да стана? Мисля, че е въпрос на нормална човешка отговорност, живущите в едно домакинство да си поделят според финансовия принос и свободно време домакинските задължения. У дома готви и пуска пералня съпругът ми, аз зареждам съдомиялна, пазаря и плащам от собствената си заплата на чистачка. С този манталитет дълго ще мечтаете за внуци, горко ѝ на бъдещата Ви снаха.

Это просто - еднополова любов за гарантирани резултати. Това съобщение е добре платено от Евро-Комисията и Шорос, с която имат тайни срещи всяка седмица!

Надпис от Плаката на Кампанията : "Тесните Панталони са Най-Големият Враг на Сперматозоидите". Казвате, Отровите в Храните в Европа като Използването на Хербицид Антразин (Сменя пола дори на крокодил като пениса му атрофира, пада и почва да снася яйца), Соево Масло/Брашно/Мляко - средно 20 000 дози Естроген, прези Соевото Масло/Олио се използваше само за лечение на Менопауза и все още се използва. Пластмаси - отделящи най-силните и потентни Синтетични Естрогени като Бисфенол-А. Естродиол от противозазатъчните таблетки - изхвърля се от жените на 90% чрез урината, пречиствателните станции за отпадъчни води не го филтрират и от там попада в подпочвени води и респективно всичко - включително селскоспопанската продукция, т.е. храните. И Т.н. и т.н. Дали всичко това е Случайно и защо не се говори, че в резултат, от 1970 до момента, Европейските мъже 4 пъти е намалял тестостеронът им и 2 пъти броят на сперматозоидите. Панталоните да са ви проблема...

да добавя, че само Европеидната раса е подложена на изброените фактори, за това Китай е 1.5 милиарда, а Африка до 2040 ще Удвои населението си!

Гледам данните по години на гласуващите и стигам до извода, че третата възраст одобрява кампанията, а хората в детеродна (т.е. тези, които освен ще ги износват, раждат, но и гледат, възпитават и изхранват) по-скоро не. Но така е, на чужд гръб и 100 тояги са малко. А това, че майка ти ще се зарадва повече на внуче, отколкото на нов тиган, не важи за днешните баби. Нашите и двете грам не се интересуват от единствения си внук, защото са много активни, заети, ангажирани, и с хобита. Така че, ще раждаме и гледаме толкова колкото ни позволяват самостоятелните физически сили и финансови възможности, пък ако ще и да не останат българи. По-важно ми е да отгледам качествени човеци, отколкото голямо количество расови българчета.

Подкрепям инициативата, но кампанията е МЕГА ТЪПА! Рекламистите може да се захапят отзад и да не се появяват изобщо на ФАРА.

единственият начин да спечелиш нагласена игра е да не играеш! парите ти от данъци отиват за малцинствата, които така отдавна станаха мнозинство!!

Колкото по-бърз рестарт, толкова по-добре!

Всеки, който е против децата, нека се замисли, че дължи живота си на някого, който е решил да има деца, а пък ако е станало "случайно", да не направи аборт.

Ще ти повярвам, ако някой ми покаже как така се раждаш преди да се появиш. защото е повече от ясно, че е тъкмо обратното.

Значи мъжете трябва да сме високи, красиви, богати, с четиристаен 150 кв в центъра и с кола на макс 2 години и къща на морето а жените могат да ходят по дискотеки и да се клатят с мутрите. По евтино ми излиза да си чукам секс куклата и да си осиновя и възпитам дете което няма да е копие на сегашните "Жени".

Батко, нема да ти дадат да осиновиш сам дете, защото си мъж, а недоклатените каки от комисията решават тия работи.

Две категории у нас го правят така безмозъчно, както въпросните двама публични толупа са предложили: циганите и всички останали чалгари с уж български произход. Не е въпросът само да ги нароите чааветата. Трябва отговорност и за пълноценна обхода, и за възпитание. Количествените методи винаги са водели само до едно: уравниловъчна бантустанизация. Има и други методи за оправяне на демографския ни хал и изобщо за национално съхранение, но все по-изпростяващото население не може да ги схване даже и ако му ги обясняват високоинтелигентни посредници, а какво остава да се домогне до тях самостоятелно.

Какви според теб са методите? Аз не се справям икономически, например. Образован съм, но не се справям. А не съм креативен и не ми хрумват идеи за алтернативни доходи.

Ми кат 1800лв струва едно раждане аз как да ги спестя? Трябва да спра да пия ракия ли предлагате?

ще имам деца, дори и ще се оженя, когато попадна на девствена, дядо ми, баща ми са се женили да денствени и аз съм продукт на такава връзка. не, няма да правя деца и се женя за амортизирана от други, която само ме ползва за донор на пари и/или на генетичен материал защото застарява!!

к0фрите вече те налазиха с минуси, те си мислят, че цепката им е безценна и за това я използват от 12 годишни да държат слаби мъже в зависимост!

Ама девствената сигурно и тя иска девствен мъж

вече отговорих на подобен коментар, но и той и отговора ми бяха изтрити от редакцията! няма да се хабя 2-ри път!!

Тоя манталитет да мрънкаш го няма на изток!

Научете жените да бъдат жени или ни върнете правата да ги млатим и да ги направим отново жени. С послушанието идват и децата!

Докато жените искат само съдържанието на портмонето ми и не дават нищо в замяна - Деца ЙОК. Еманципирайте се още. Жена над 30 години която няма мъж и не е раждала или няма мъж и е разведена е негодна. Не бъдете тъпанара дето да я дондурка. Като не е успяла да задържи мъжа до себе си или не си е намерила такъв значи природата е отредила да няма следващ.

А в IT-фирмите и кол-центровете в София има огромен брой младежи на възраст 30-35 години, с високи заплати (2-4.000 лева), които не само нямат деца, но и нямат сериозни връзки... Така че не е само въпрос на финанси...

И за какво ми е сериозна връзка и брак ? Бракът е край на живота за мъжа (и начало на живота за жената). Ще си джиткам колкото мога необвързан, ей-ги около мен - колкото искаш за топване на чушлето. Който е балък да се върже на 25 да сменя памперси.

Stan Stan

Не го мислите нали ?

колко Милиона струва Кампанията, просто да знам колко Български Деца са Убите за да някоя мутра си пъхне милионите за плакатите в джоба!!

Няма никога да родя дете на тази скапана държава. Хората в България са 90% задръстени, злобни БОКЛУЦИ.

Това че никой не иска да ти направи дете ти е проблема!

Stan Stan

Моля ви, не раждайте дете на България. Не искаме вашите гени !

отвратителна кампания. Това е за малоумни! Потресена съм.

Не е проблем ниската, а високата раждаемост при ниско грамотни и криминално проявени слоеве от населението. Ние отглеждаме гробокопачите си. Българите и 3 милиона да сме, ще се справим добре.

В България нямат репродуктивни проблеми само ци га ни те, защото глупавият българин с удоволствие поема грижата за ромчетата, но не и за бългаите. Някой познава ли семейство българи, които да получават детски надбавки?

Stan Stan

Всички получават, разбира се. Но не е до парите. А до антибългарската кампания. До липсата на уважение. До разграждането на семейните ценности.

В България, както и в останалите европейски страни, децата престанаха да бъдат ценност... За съжаление! В Западна Европа медиите са пълни с позитивна информация за гейове, "полово неутрални", "трети пол" и т.н. Изключително активни са групи, които пълнят медийното пространство с тези, че "децата са вредни за природата". Същите тези хора обаче се обявяват за безконтролна имиграция на африканци и араби... Повечето ръководители от Западна Европа - Меркел, Макрон, Тереза Мей, Марк Руте (Холандия), Стефан Льовен (Швеция), Лео Варадкар (гей, Ирландия), Ксавие Бетел (гей, Люксембург) - нямат деца. Развиват се тези, че децата "пречат на кариерата" и на "свободния и щастлив живот"... България за съжаление не прави изключение. Младежите са изключително объркани и целите и приоритетите им са тотално неясни...

Абсолютни глупости! Да беше взел самолета да се разходих до това тове "на запад" и после да пишеш! Не забравяй, че много живеем "на запад" и знаем какво всъщност е тук!!! То бива да дращиш абсурди... ама чак пък толкова простотия...

И в какъв "запад" живееш? Гледаш ли телевизия? Четеш ли вестници? Имаш ли деца, които ходят на училище? Това за "третия пол", "половата неутралност" е ежедневна тема! По телевизията ако покажат 4 двойки едната задължително е хомосексуална, а едната от различни раси! Редовно се излъчват програми за хора, които са се "отказали доброволно" от това да имат деца и обясняват какво велико нещо са направили...

Не и български. Да ти кажа, обаче, докато бях в БГ не живеех никак зле. И не ме интересуват нито вестниците ти, нито новините. Живота ми е такъв какъвто си го направя. Да, заветният запад съм и тук ми е добре. Почти няма разлика с БГ. Още нещо?

Нищо, познавам много такива като теб, които "живеят на запад". Сутрин изчакват реда си да влезнат в банята (защото в еднофамилна къща живеят 3-4 семейства). След това отиват на строежа (мъжете) или в къщата, която почистват (жените). Вечер се връщат уморени. Хапват по малко (трябва да се пести!), пийват по една ракийка, вкарана в куфара с Wizz-a. Уморени са и нямат време и желание да гледат телевизия! И така, животът на Запад е рай...

Поздравявам Ви за смелия коментар. Дано не го премахнат заради политкоректността. Прав сте и ме радва, че все още се намират хора, които мислят и мозъците им не са промити от многото гледане на телевизия.

Постарайте се да сътворите трета кабинка в обществените тоалетни, инвестирайки в еврогейските глупости и чакайте да се реши демографският проблем... ЕС мисли за нашето "бъдеще"! Радвайте му се!

В България няма демографска криза. Има демографска катастрофа.

На запад Гейовете осиновяват деца. Плащат на сурогатни майки. Гейовете искаме права като останалите. Ще се борим за Истанбулската конвенция докрай. Да защитим ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

права като на гейовете. Защо ще се гледа на нас като на втора ръка хора? Щом разни организации ще имат права над децата ни ние пък ще се възползваме от правото си да не създадем деца. Осиновявайте си домашни любимци. Децата не са стока ,която да се купува и продава !

ходили ли сте в репродуктивна клиника да видите за какво става дума? Там е истинската кампания, препълнени са за съжаление

Благодарения на братския руски народи и чернобил! Да си кажем истината един път поне!

Stan Stan

Нищо общо няма с Чернобил. Не си измисляйте. Тези опорки вече не минават !

Децата на бедните родители да се предават на приемни семейства. Децата какво са виновни ,че родителите им са бедняци. Защо и те да мизерстват. В Норвегия хората си вършат работата. И тук така трябва да се спасяват децата. Всяко дете иска телефон, компютър, екскурзии в чужбина. Бедняците как ще осигурят бъдещето на децата. Държавата да помисли върху въпроса. Ние джендърите и гей-двойките ще помагаме при осиновяване на децата. Само ги вземайте от мизерните условия.

Има милион по-привлекателни и правилни начини да се накарат младите хора да мислят в посока семейство и деца. На мен лично не ми допада нито начина, нито посланието, нито идеите на тази кампания.

Ако знаеш как защо не правиш? Що само мрънкаш тук?

Направеното от мен и според мен е достатчно-имам три деца, всички те са възпитани в ценности, една от които е да уважават чуждото мнение, но да отстояват своето. Нося чашка С, имам нов тиган и имам куче. Също така чакам и второ внуче. Разминаваме се на ниво ценности с Вас, поради което единственото, което мога да Ви пожелая е лека вечер.

Може ли гейовете да си осиновяваме момченца и момиченца? Много деца няма да гладуват и ще бъдат отглеждани с любов.

Вземете си кученце. Децата имат нужда не само от храна и от пластмасова техника, а от БАЩА и МАЙКА, които да го научат на нормалност и непреходни ценности, като вяра, надежда и истинска любов, а не изродена сексуална похот.

Знаете ли, като четях коментарите се замислих, дали ще се зарадвам на внуче и отговорът ми е твърдо НЕ! Имам куче и повярвайте ми много повече ме радва - не реве за всичко, не му се сменят пелените и не изисква толкова много внимание и време, не иска постоянно пари и всичко от витрините и те обича безусловно. Така, че наистина повече ще се зарадвам на почивка на Малдивите и дори на тиган пред внуче.

Ще видим как кучето ще ви донесе чаша вода или ще ви смени памперсите, ако не дай си Боже, се разболеете. Не мога да повярвам, че има толкова глупави хора като Вас.

Не мога да повярвам, че има хора, които не искат деца, а болногледачи. Иначе няма гаранция, че децата ще се грижат за родителите, не че са длъжни, де

Напълно одобрявам кампанията. в Полша рекламите, изобразяващи семейство, включват поне три деца. А при нас млади мъж и жена на рекламен билборд на Макдоналдс са прегърнали кученце, вместо бебе. Посланието е повече от ясно. По-добре куче, отколкото бебе. Това ще ни заличи като нация съвсем скоро.

И по -добре да изчезнем като нация :)

Глупости! Вече и по рекламите на Макдоналдс виждат световен заговор за унищожение на Велика България! А бе кога си пи хапчетата последно?

Stan Stan

Заговорът не е световен. Но антибългарска пропаганда има. И резултати има - демографска катастрофа.

Загорка- от времето когато внучетата бяха повече от кучетата!

Важното е, че се вдигна достатъчно шум - има реклама и ще има пари за опосумите

Това няма връзка с доходите, пример - виолетовите. Проблема е че в българите по неясна причина е изчезнал нагона за продължаване на биологичния вид. Освен това след 45г червено робство, българина още не се е наситил на свободата си и не иска ангажименти и отговорности, иска само свобода.