Официално: Слиза ли Гала от ефир

Стефан бил временен водещ, имало кастинги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно изтъркано, скучно предаване. Постоянно поканени едни и същи лица, повечето закъсали за пари, тъй като са изтъркани като старите грамофонни плочи, а и никъде другаде не ги канят... Е, трябва да се живее някак... Вероятно на споменатия Стефан му е същия случая.

Не зная за другите, но аз Гала не я понасям.

тюх, аз пък очаквах да се съберат на кафе и още от "талантливата" й рода-дъщеря й, майка й, който там има, не може само придружителят й да е на заплата там... иначе, не е лоша идея да проветрят изцяло въздуха. то това предаване беше негледаемо още през през миналия век, та какво остава сега...

По съвпадение миналият век беше и в миналото хилядолетие. Баси предаването.

По-скоро ще падне ефирът, отколкото Гала да падне. Тя е неизтребима. Само световна енергийна криза и всемирно спиране на тока могат да я спрат.

Гала, вече да изчезва, защото се изчерпа това тъпо предаване и никой не го гледа. По-добре си отиди на време, отколкото с ритник.

Гала е вечна. Никой не и гледа пенсионерското предаване ама ще седи в него до откат щото е свикнала на лъскав живот. А оня охлюв няма да го коментирам.....

Кое не е по темата в изказването ми, че Гала и новият дизайн на Дира никой не може да ги понася и никой не ги харесва, но ги държат на инат - щото така. Че даже не го криете, а го триете?

Защо само Стефчо, бе? Тая жена няма ли дъщеря, майка, съседки, стринки, вуйни, братовчедки. Съберети ги всички заедно да си кудкудякат - така няма да има нужда от гости.

Гала трябваше отдавна да е освободила ефира!

Гала, Стефчо, Заинеба, Джуджи.....всичките тези лица без образование ще седят во веки веков по телевизиите. А истинските млади и талантливи журналисти ще седят без работа.

Има дъщеря която постоянно се голи в интернет ама никой не и обръща внимание. Със сигурност Гала ще ни я пробута скоро.

Крайно време е и Гала и Галиния да си потърсят друга работа.

не само втръснала, а направо супер неприятна, само като и чуя гласа и сменям каналите, а любовника още по

Твърде малко коментари напоследък, нещо не се вързприема новата визия на Дир-а. Че и ги цензурурат за няма нищо. Иначе Гала си е супер, за някои разбира се. Най вече за шефовете на телевизията, за която работи.

Не гледам това предаване само заради тях, заради лигавщините им. Помислих, че най-после ще се махнат, ама надали.....

а дано ама надали

Предаването отдавна се е обезсмислило.Придатък към други развлекателни програми по същата телевизия.Въртят се определен кръг от хора омръзнали на всички зрители.Чалгаризирано е отдавна и е излишно.Пълна шуробаджанащина.Гледам конкурентните сутрещни предавания.

Това е право на телевизията, частна телевизия - ще наема когото си поиска и ще му дава заплата каквато прецени. Интересно ми е новият собственик дали има време да погледне реакциите на публиката за предаването и водещата. Не знам дали му е възможно да прозре истината за омръзналата и безполезна Гала... Все пак, ако тия дето управляват телевизията, го подвеждат, ще вземе накрая тях да махне, пък Гала може и да я остави!

Новият дизайн е страхотен. Няма никакви технически проблеми, като сортирането на постовене например. Или ако искаш да дадеш нов ред също няма проблем! Благодаря Ви Дир.бг за чудесния подарък! Като Ваш потребител от 15-20 години, с начална страница дирбг съм приятно изненадан и зарадван! Да сте живи и здрави и вие и най-вече вашите началници! Гала също е страхотна водеща! Винаги ми е интересно да науча нещо ново за нея! Цунки и гунки! Шаби шик!

И Гала и Слави са отдавна изпята песен! Скучни и вкиснали манджи!! какво му е успешното на коководещия Стефан - безумно неподходящ и елементарен. Опитва се да е жалък клоун!!!

Откакто Стефан започна да 'води' заедно с Гала не мога да гледам иначе любимо за мен от години предаване... Кой ги излъга, че става за телевизията??? Няма присъствие, шегите са му плоски, дразнещ е много! Учудена съм, че още не са го махнали. Всички мои приятели и познати не го харесват, един не намерих да му е фен!

да ги махат двамата неприятници

Хахаха това беше свежо

Кой гледа тая застаряваща скучна женица и бръщолевещия и любовник?Защо хабят ефирно време?Гостите и само чалгаджии,обратни и подобни ,,известни'' еднодневки личности.Другия сезон Гала може вече да уреди на хранилката и безкрайно талантливата си дъщеря,или някой братовчед,леля,баба.Но който и да е ,това предаване сутрин просто го прескачам,а не знам и никой мой познат да го гледа.

Жалко! Заглавието звучеше обещаващо. Човек остава с надеждата за края на тази клоунада "на кафе"

Трябва да си тръгват и двамата. Безкрайно тъпо, плоско и неинтересно предаване. Изчерпано е отдавна!

Ниско интелектуално и клюкарско шоу, банално и еснафско, да омръзна ни, така както ни омръзна тъпанарското шоу на Слаби.

Защо ми триете мнението? Писах, че Гала не става! Съвсем си беше по темата! Е, да също и вие и новата ви визия!

Това предаване отдавна прилича на кокошарник - когато се съберат разни ,,звезди'' , гейове и някакви безмозъчни кифли и започнат да кудкудякат. Неинтересно и направо ТЪПО предаване. Чудя се докога ще е на екран. А това със ко-водещия Стефчо е направо върхът на глупостта. Нека шефовете на НОВА да погледнат предаването по БТВ в същото време -,,Преди обед'', в което канят стойностни хора и което е много свежо и динамично и доста по-приятно.

И,определено,водещите в "Преди обед" са класи над тази кифла,с притурката ѝ

Обикновено на такива изказвания отговарям, ами не го гледай като не ти харесва! Но за първи път ще се съглася, аз спрях да го гледам, но се случва да превключа на нова по това време и винаги съжалявам! Едни и същи хора се канят там и едно и също говорят! А и този Стефан е меко казано нелеп на екран, прави се на интересен, а е толкова ............ е, прост!

Най-глупавото предаване, което продължава да се излъчва от нова тв.

Е време беше.Едно изключително досадно ,лепкаво -сладникаво предаване.Еманация на безсмислието ,предназначено за същества с минимални когнитивни възможности

И двете предавания са ПЪЛНЕЖ в програмата - или нищо стойностно, или се канят хора за реклама, хора със съмнително поведение, залязващи "звезди" или се обсъжда нещо което вече е обсъждано около 50 пъти преди това. Малко и за прехваленият Преди обед -водещи- Сашко смешника и една "баджак журналистка", която използва реник от думи като СЯ, АЙДЕ, ТЕЯ и др. по-подходящи за кварталното кафене, а не за национален ефир.