17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО ТЬРСИТЕ В ТУРЦИЯ ,БЕ ХОРА?КАКВО ВИ Е ПРИТРЯБВАЛО ДА СЕ МЬКНЕТЕ ТАМ.ПАРИ ДА МИ ДАВА,ТАМ НЕ ОТИВАМ.НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ НА ХОРСКАТА ПРОСТОТИЯ-ЧИЍ ГО ТЬРСИ ПРИ КРИПТО-ЕВРЕИТЕ......

В Турски е така.

Те комшите и робството така го обяснявят - ние само ви пазехме и разтървавахме, а ония кланета са си ваши битови истории.

Това намерило. Само да питам пияните чужденци в СА. ..... щ като ги бият негрстс охранители що не пищят по Инстаграм?

Руснацни и турци се мислят за голямата работа пред останалите. Ха сега да видим кой по-голям?

става въпрос за урки, а не за руснаци!

В Турция охранители а и други турци най-много бият руснаци

Кой нормален човек ходи на почивка в мюсюлманска клоака? Малко им е бил боя!

Не очаквай нещо хубаво от Ориенталска почивка. Ха-ха-ха

Явно 21 души не са ходили на почивка в Турция.

Намерела къде да почива

Ко стана бя нарку джендъри, анадолската конвенция що не я опази??

Миличка, има неща, които не заслужават да бъдат обичани.

Всяка партия си има олиграсите , или всеки олигарх си има партия се тая

И точно поради що обичаш турция, тази дивашка страна! Може да имат пътища и плажове, но си остават азиатска тъпанарска държава! Не ходете при камилите, много е просто!

Камилите са при арабите :)

В ГОБИ(Тюркестан) .... растат двугърби камили. Анадънму?

и какво общо има Гоби с Турция?!? Знаеш ли изобщо къде се намира, като я споменаваш манго?

Ще се изядем в България, ама най-мрази турците! Малоумна работа!

Ходете им още на тези скапани бургий. Има толкова други бели държави

бургий???

Специално се е размазала за кървава фотосесия .

Сигурно е имало защо да я нашамарят. Има нагла и развратна физиономия.

Кат тая на Путин нали хахахахаах

Не можа да се сдържиш да не намесиш Путин нали? Жалък тип!!!

Х7й и кьотек за теб само.

Струва ми се, че истината е по средата. Украинците са се понапили юнашки и като са излизали може и нещо да са закачили охраната и са изяли боя. Особено ако моделката е налетяла, с кеф е яла бой от турчолята. На турчин жена да му посегне си е голяма обида. Ако се счита невинна, да ги съди.

В тази изостанала ислямистка държава, жените ги пребиват без причина! Сега ще ги изкарат пропаднали, а турчолята ще с надсмиват! Пак ходете на почивка в Турция!

Абе аз не бих заложил пари кои е прав в тоя случай

да вземат да напишат истамбулска конвенция II

На границата: - Националност? - Рускиня. - Професия? - Украинка.

Ти е че обичаш турция

Украинките са луди кучки,пият като мъже, карат се, крещят, бият се, истерии всякакви. В случая съм склонен да повярвам на охранителите.

Я па то и рускините били същите

Каквито и да са украинките и рускините пак и които и да са .... Това което им се е случило е зверска работа ... Да спретнат едно клипче и да го разпростаняват в мрежите за любителите на турски ваканционни дестинации .... Света София в стамбула като моше също да се включи в рекламното филмче !

какво търсите майка си там

Грешката и е че е отишла на почивка в нецивилизована държава, там могат и в затвор да вкарат невинен човек без изобщо да се замислят и от там няма излизане. Колкото и да се правят на туристическа дестинация си остават една ислямска задръстена държава. Отделно пък да не говорим какво е отношението им към жените.

Но ако Турските курорти са нецивилизовани, тогава какво да кажем за нашите бетонни обекти за алкохолен и секс туризъм? Сбъркали са дестинацията тези благородни и добре възпитани младежи просто, вместо да дойдат у нас да си пократ и да се шибат на спокойствие, са отишли при бурките!

Тук не става дума за курортите простако, а за турците да ти го начукат

За теб кои са нормални момичета , тия с бурките ли ?

Украинците пият дори повече от руснаците, но в боищата не ги бива толкова. Иначе голям го вадят, изяли са тукатите, а фръцлата да не зяе много - отвъртели са и един пестник и нищо повече. Пребит човек не се разминава с леко цепната бузка и драматично размазана кръва по цялото лице.

Тва за боя ,го кажи на Ломаченко , Усик и братята Кличко льоьло русофилситичен ;)

Що минуси бе русофилистици , кофти ли ви е

Фесовете обичат курвите, но мразят номерата им!

Кво правиш в мохамеданска държава бе пача проста такава?

Същото, което и нашите курви го търсят в Малайзия и Индонезия - Бали, Сингапур и т.н. Те също са мюсюлмански държави!

Турция все още е секуларна , ама да видим до кога

В Бг имаме една приказка .... каквото повикало, такова се обадило .... топ модела да се сърди на себе си .....

Всички комунета наизлезоха да защитят братския турски народ и мъдря водач Ердоган

Да беше дошла в България. Тук знаем какво да правим хубавите жени

Те и там добре са я оправили, бъди сигурен, просто са й показали къде е мястото на жени като нея, в случай, че още не го е разбрала от опита си с украински мутри.

Kakvo ie na angliiskiq?

Украинката явно си е мислила че е в Европа и се разхождала полу гола а приятела и до нея е бил пиян до козирката ,само че местните нрави не са като у Европата и местните все пак са си ислямски фанатици и не търпят такива работи.

Тази да се научи правилно да пише английски, че е малко позор за световно известна.

Това го кажи на Баце и на оная простата кърджалийка! И те се пишат, ако не световно, то поне европейско-известни! Хеле Баце що е фен на чалмите, освен това бабаит с черен пояс!

Побоя е по нареждане на Путин, той мрази украинците защото отказаха да му бъдат роби.

Ами, лоша реклама за Турция. Но познавайки украинския манталитет, нищо чудно да са се прибрали на мотики и да са се сдърпали с охраната. Женичките им са същите и те пригласят на подобни изпълнения. Колко често сме ставали на подобни случки на българското черноморие - колко спасители са пострадали от пияни на кирка я руснаци, я украинци - ти му казваш не влизай във водата или му вадиш детето да не се удави, а той скача на бой. Е, в туркието, че и по българското черноморие, често си намират майсторите в лицето на охраната на някоя дискотека. Идат като тигри готови за бой, а после блеят като овци бушонирани и окарикатурени така, че и майките им да не може да ги познаят. Мен защо не са ме били по дискотеките?

Теб няма да те бият, теб ще ти го начукат, както на баба ти 500години

Ако на баба ми 500 години са й го начуквали турци, значи съм турчин и турците са ми роднина. Виж ти ако си руснак - нормално е да се кефиш на пияна украинска уруспия, да им се чудиш на вашите уруспии обаче, едно време не са имали мъже, ама сега що все влачат да се омъжат за чужденец, по възможност - турчин. Даже украинските поп-звезди се мъжат за турци - Ани Лорак, например.

Инженерче

Чудя се какво дремят модераторите в дир-а, но може би ето такива коментари ги оставят, за да се види що за монументални глупаци могат да съществуват на тази земя. Пич, на теб май целия свят ти е крив, а? Я по-кротко! Живей си живота и мисли позитивно. Недей да злобееш и обиждаш. Злобата води до болести! Достатъчно съм бил по такива места и не съм имал неприятности. Да, никой не е застрахован, но ако се напоркаш и не знаеш какво правиш и си агресивен си го просиш! После - ама въййй - какво стана. Ами такова! Или тея са случили на някаква селска дискотека, което е много малко вероятно, защото турците кусур им е и такива изпълнения, то и без това туризма им тази година глътна вода или просто са си го просели! Аз съм за втория вариант. Лошото е, че ако гардовете си признаят, че са ги ступали за назидание ще имат проблеми. То и за това и те се правят на ощипани моми!

Ами заминавай си в Турция при родата. Но там не те искат нали? И не обяснявай колко е хубаво там пък бързаш да се върнеш.

Инженерче

Винаги ми е било интересно как оперирани против мисловна дейност хора коментират и ръсят нападки. Откъде ти хрумна, че имам рода в Турция бе, приятелю? Е - изненада! Нямам ... но то от вас, по-простичките, не се очаква друго, освен да сипят измислени твърдения. Все пак, за по-бавнозагряващите ще се опитам да го напила по-лесно за асимилация - когато си отидеш на дискотека, пийнеш си една-две бирички, поденсиш си, покефиш се, направиш някое лафче с някоя мадама и държиш добро поведение, много трудно би станало нещо такова. Не говорим за знаковите дискотеки, където се събират селските бекове и си устройват селска забава тип бой, и ако си "другоселец" е въпрос на чест да ти набият канчето. Аз на такива гнусни места не ходя! Навсякъде, повтарям, навсякъде пияните и агресивни ги правят на мармалад. Такива окарикатурени като тази са ги правили и пред мен, но НИКОГА без причина. Единствения път, когато се случи наистина идиотско изпълнение, но беше преди двадесетина години в ония времена беше, когато единия гард си беше загубил една гривна, и едно момче имаше нещастието да я намери и тръгна към диджея да съобщи, че някой си е загубил гривната. Е, в тоя момент гарда-идиот го видя и си помисли, че я е откраднал и го смляха без причина. В последствие, не заради това, но заради друга случка тоя го махнаха от там, но то и толкоз му беше акъла де. Като цяло, освен ако не изтеглиш късата клечка няма как да ти се случи нещо подобно. А ако се правиш на голямата работа често се стига до подобни случки. Навсякъде. Било то в Турция или в България или в Германия. Алкохола не прощава. Ама и турските гардове се правят на ощипани моми. Някой друг ги бил нападнал ... да бе! Тази изглежда на професионално бита - добре разкрасена, но без трайни увреждания. След месец ще е топ. Ако беше някой друг, можеше и по-зле да свършат нещата!

Пак да иде в Турция, в тази дива страна.

Schilo

Кой знае, какви простотии са правили ! Мислят си, че като са едни местни "звезди", шапка са длъжни да им свалят!

Имах си аз ти да знаеш , вечна дружба Путин -Ердоган хахахаха

Типично изказване на човек, мразещ православието , стига да не е руско. Още повече украинско ... Срам и позор!!!

Така ще да е - тази православна девица, скромно криее прелести по мъжките списания, гледа одухотворено някак и не излиза от дискотеките нощем, където води християнски проповеди, а връзката с приятеля й е платоническа. На верска основа ще да са я били фесовете, ще знаеш!

Чудя се каккъв гаден мазен иб.ри.кчи.я трябва да си, за да налетиш на бой на това маце. това само някой, който не харесва жени може да го направи.

Schilo

Амиш ако се е метнала да ги налага, дере, кво да правят?

Викала е смърт за Путин и турците са се засегнали на авер

молодец е таз мома - не е давала на резняците да оправят приятелят им!

Тази като е толкова голяма звезда какво е правила в долнопробна Турция ?

Ако турските морски курорти са долнопробни, не знам как ще определиш нашите? Такъв лукс, прекрасна кухня и обслужване не съм срещал другаде! Става дума за Б-я, Г-я и Т-я .

Евала! Да се знае! Никога и стотинка за ориенталска и средновековна Турция. Щом и гръцките плажове са пълни с турци - смятай!!!

Бой по тъпата украинска тиква Така е като ходи в Турция

Ясно! Сичките са я били, щото е ретко грозна.

Нее Защото е отишла в Турция

Не мога да разбера как някой тук застава на страната на турците. Единствено мога да предположа, че това са резняци някакви.

Не Гербари са ГЕРБ за това е поставен на власт да защитава турските интереси в България и Европа

От кога па ДПС смениха московския лагер ? хахахах

Аз ще ти кажа: тия дето смятат украинците за фашисти. Сети ли се?

На рускиня вярвам, но... само 20 %.

тя не е рускиня бе дебил

Не виждам разлика

Schilo

Ами , Гларус, да закриват тогава Украйна и да се присъединяват към Русия?

Що , не може един етнос да живее в две държави ли ?

Schilo

Може, Кире, ама да не бягат от корена си!

Че то те са корена бе

руска бляд с руски пияници - какво очаквате? Естествено, проблеми, бъркотии, пиянски изцепки и прочие. И тази чак на другия ден се сетила да се оплаче - защо ли? Амчи, трябвало да изтрезнеят и да измислят сценарий...

Абе аз не бих заложил кой е виновен точно в тоя случай

Това не рускиня а украинка бе дебил

И каква е разликата

Още по-зле, значи - украинците са смятани за по-долни от циганите (от тези народи, които са им сърбали попарата)!

хремо, по същата логика и ти си руска бляд, дебил!

За това ходете в Гърция, която е в Европа не само по географски координати. Пълна блокада на Турция и турските услуги.

Когато се държиш като ГЕРБЕРАСТКИ ФЕОДАЛ извън губернията - естествено ще ядеш бой!

Бе ти не викай много , че и вас турците за една бройка да ви набият на Росенец хахахахахахахаахха

там са турци само маркетингово...конците и се дърпат от Масква.

Когато си прав , прав си

Погледанх и профила , абе приятеля и да не е туричн ?

а в България рускините и украинките идват без мъже и без френдове

Сбили се турци и украинци , иди разбери кой е правия

Ми то дет се вика - фани единия, удари другия!

В Кипър това го правят за спорт, но явно и турците са го прихванали. По мои наблюдения руснаците и в по-голяма степен украинците като пийнат малко започват да се държат много грубо и некултурно. Местните по баровете и дискотеките използват тези техни качества да се бъзикат с тях и след като им вдигнат достатъчно нервата им турят и по един бой, обикновено бият този който ги изнерви, но явно и другите са се намесили и са изяли пердаха. Също и англичаните като пийнат налитат и ядат не по-малко бой . С Българите обаче не се закачат, ние носим на пиене и се държим културно до края, ако се стигне случайно някъде до бой жална им майка, после се оплакват че българина най-лошо бие.

A PO MOI NABLIUDENIA,PAK SA TE EBALI BEZPLATNO V SPALNIATA NA BOKLUKA borisOFF

Педерасче, знаеш ли как ще се надрискаш ако ми попаднеш в ръчичките. Соросоиден боклук, умри в злобата си. Да живее Бойко Борисов.

пътувал съм и в турция, и в западна европа, и в US. на почивка, екскурзии и на гости. направило ми е впечатление, че българите са най-културни когато става дума за почивка, за пиене, за удоволствия. няма нищо общо с българина в България, готов да прегази ближния си и да се уреди с лакти и с бутане, ... да прецака ближния си, да му заеме мястото, да му вземе заплатата. въобще, ако не беше тая пуста работа и тия пусти пари - българина е най-култуния и най-възпитания човек по света.

Съгласен, дори съм жив пример!